Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 næste »

Gå til:

Cebit 2008: Den samlede billed dækning.

Af Thomas Eriksen | 17-03-2008 | 16797 visninger | 1 kommentarer

Introduktion

 

Cebit 2008 var en lidt ny oplevelse. Cebit prøver nemlig i disse år at ændre sig og derfor forsøger de nu med et nyt format. Det nye går ud på at man har skåret en dag af messen og lagt den fra tirsdag til søndag. Denne ændring er primært sket for at tiltrække flere professionelle besøgende da Cebit tidligere har været præget af at være meget besøgt af slutbrugere. Det var nemlig sådan at i det gamle format der gik fra torsdag til Onsdag havde man meget kort tid til at holde sine møder torsdag og fredag formiddag. Derefter rykkede slutbrugerne ind og dominerede til søndag og så var der bare en mat stemning de resterende dage.

Har det virket er det store spørgsmål så naturligvis. Vi må sige at fra vores synspunkt så var det en stor succes og flere udstillere vi snakkede med på messen var enig. Der havde været meget mere tid til at holde de møder og lave de aftaler som er grundstenen i en messe hvor det trods alt ikke er tilladt at sælge til slutbrugerne. Vi oplevede selv at hallerne var markant mindre proppede med mennesker og støjniveauet var lavere end tidligere år. Vi er ikke de eneste der mener dette Cebit selv betegner det nye format som en succes så det er meget positivt for det nye format.

Men nok om messen lad os tage vores dækning af messen.
 


Vi har valgt at dele dækningen op i kategorier med en masse billeder og ikke så meget tekst, da det erfaringsmæssigt er det format som i læsere helst ser.

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 næste »


ANNONCE