Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

CeBIT 2003 - Turen Set Med Humoristiske Briller

Af Thomas Christensen | 17-03-2003 | 12765 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : CeBIT 2003 - Turen Set Med Humoristiske Briller

Lørdag nat kom HOL CeBIT udsendte tilbage, og nu kommer min opsamling af alle de fede erfaringer jeg har gjort mig dernede. Første del er en ”kort” gennemgang af selve turen, og del to er hvilke events og sjove nyheder jeg/vi fik støvet op.

Turen Derned
Da det desværre ikke er alle der er fra Danmark… Øh Jylland var vi delt op i to, en jyde delegation og en delegation fra Djævleøen. På jyde siden var Lasse, mig og Naz som havde sneget sig med i sidste øjeblik. Fra Djævleøen var Thomas, DotDKay, FuZe og Allan (Thomas’ kammerat og kommende HOL P4 bundkort tester). Os jyder tog toget derned, og de andre var i Thomas’ nåde da han skulle race derned (at de turde!). Vi jyder skulle skifte tog 3 gange, og når vi ankom til Hannover togstation få fat på Thomas gutten. Det blev dog en lidt mere spændende tog rejse end som så, for det tog vi skulle med til Hamburg var et rigtig bumle tog uden kort eller ordentlig information om hvor man var, og derfor kom vi desværre af ved det forkerte stop (1 stop for tidligt) – hvorfor skal Hamburg også have 2 togstationer 1 km fra hinanden? Det blev endnu sjovere da alle vores mobi’s var døde grundet noget abonnement lir. Nå vi fik lavet vores billet om, og prøvede derfor at ringe til de andre for at sige vi var lidt forsinket, men ak nej de havde slukket deres mobi’s. Vi ankom til Hannover station lettere forsinket, og stadig uden at være kommet i kontakt med de andre hoveder, men det lykkedes os dog at komme i kontakt med dem, og efter 30-35 minutters kørsel rundt i Hannover fandt vi hotellet (som kun lå 5 minutters kørsel fra togstationen, men Thomas synes vi skulle introduceres til byen…).

Allan og FuZe sad selvsagt og drak da vi ankom (go stil gutter!), og DotDKay havde vist lidt problemer med maven, så hans vodka (voodka som han elsker at stave det) overlevede på magisk vis resten turen. Resten af aftenen gik med briefing og gode råd til os CeBIT-newbies fra de ohh så garvede Allan, FuZe og Thomas. Vi fik delt opgaverne ud for næste dag (og drukket lidt) og siden det var første dag på CeBIT lagde jeg ud med en dejlig ”stille” dag uden møder eller pressekonferencer.

Vi boede på et vandrehjem ved siden af OC.dk/HW-test gutterne (ikke at vi så meget til dem), hvilket var en del bedre end Lasse forklaring som gik på ”30 personer i et lokale hvor der kun er senge opstillet”, ja i kan tro jeg var glad for at hans ide ikke viste sig at være true. Om morgenen fandt Naz ud af hvorfor man ikke skulle være den sidste i bad, der var ikke nok varmt vand (og derfor skyndte han sig i bad de næste par morgener), men det var til at leve med. Tror ham ”hvalrossen” til FuZe tog alt vandet på første dagen, siden der ikke var problemer med varmt vand om morgenen de næste par dage (synd Naz, du skulle have sovet noget længere de andre dage ;-)

Nå vi nappede noget mad hos bageren på vej til CeBIT og så var der ellers dømt CeBIT time. For en first timer som mig var det stort, meget meget stort! Vi lagde ud med at tage hen i pressecenteret (som BTW. havde en rigtig wild Internet forbindelse skulle jeg hilse og sige), tjekkede mails osv. for derefter at tjekke hvad dette cirkus til CeBIT havde at byde på. Og ja presse-service-bilerne er en RIGTIG god ting :)

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE