Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Cebit 2004 billeder

Af Thomas Eriksen | 28-03-2004 | 12709 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Cebit 2004 billeder

Som de foregående år har jeg valgt at lave en artikel om Cebit turen. Jeg har dog valgt at lave den lidt andrledes da mange af møderne ikke rigtigt har nogen nyhedsværdi for jer da meget af samtalen har drejet sig om HardwareOnline.dk og vores samarbejde med producenterne. Samtidig har de andre allerede beskrevet mange af de interessante ting fra vores møder i nyhederne. I stedet har jeg valgt at tage billederne jeg har taget og bringe en billedserie krydret med nogle kommenterer om det i ser, hvis det er nødvendigt.

Jeg har primært fokuseret på at tage billeder af de firmaer som jeg har besøgt i denne omgang men da jeg havde lidt travlt så har jeg ikke nået at tage billeder af alle firmaerne.

Intel


Denne bil havde den svedigste computer opsætning indbygget. Bagsæde passageren havde mulighed for at skrive på den indbyggede computer. Det så ret godt ud :-)

Intel havde også nogle interessante ting at fortælle og de var utroligt glade for deres Grantsdale chipset som skal afløse 865/875. Den store nyhed er at alt er nyt, i stedet for tidligere hvor de har introduceret ting sådan lidt af gangen så tager de det store spring ud i PCI Express, DDR2 og Socket 775. Det er et bravt spring som nok kun intel kan slippe godt fra, men mere om det senere.

Sandisk


Deres stand var der ikke rigtigt noget at sige om, men de havde nogle præsentationer på den i løbet af messen og som du tydeligvis kan se så var dette tidspunkt ikke et af dem


Her ser du en rimelig komplet liste over produkter de udbyder. Det virker måske ikke så oprivende men der var flere intressante ting imellem. Især deres TransFlash som ikke er større end halvdelsen af et SIM kort til en mobil. Den er beregnet til mobiltelefoner og i første omgang kom den i størrelser optil 128 MB.

Den næste del har jeg didikeret til de små computere, for vi har i år set en hel masse lækre små kabinetter / computer og der er noget der lader til at det bliver en fast del af mange af vores computere.

Soltek


Soltek er allerede rimeligt godt kendt for deres Qbic systemer og dette er netop en model af dem. Den havde en flot finish og lignede generelt noget som jeg personligt godt kunne falde for.


Her ser i mit næste stuebord ;-) jeg skal bare lige have Soltek til at sponsorere de 20 kabinetter der skal bruges til det.

MSI


MSI Mega PC har vi allerede testet her på HOL og selvom det havde nogle oplagte ulemper, som især stammede fra lidt for billigt materiale valg så var et interessant produkt. I år har de forbedret kvaliteten og samtidig introduceret en model til AthlonXP også.

Shuttle

Vi slutter med Shuttle for de er uden tvivl kongen over XPC løsninger. De varde første der rigtigt sprang ind på den linie og det ses tydeligt. Hvor de andre producenter har 2-4 modeller så kan du stortset få en Shuttle til ethvert chipset og CPU på markedet. De er således lysår forud for alle andre på dette marked.


Et eksempel på en Shuttle XPC.


Her ser du en af deres spillecomputere og deres nye LCD skærm. Den var rigtig flot og jeg ville personligt ikke have noget imod at have sådan en på mit bord.


Hele standen var et stort lanparty og det trak store mængder af folk hele ugen.

ATI


Jeg beklager at alt det sjove er skæret væk, jeg tog billederne onsdag eftermiddag og på det tidspunkt var messen stortset allerede lukket som du kan se. ATI’s stand i år var en præsentation af alle de forskellige producenters kort og der var også altid en masse mennesker.

Nvidia


Nvidia var ret glade for sgselv på messen og de holdt mange store konkurrencer, lidt til vores store fortrydelse under enkelte møder med producenterne. Det virkeligt spændende de kunne fortælle foregik alt sammen oppe bag lukkede døre, så det må jeg ikke fortælle jer mere om. Men bare roligt der er ikke mere end en 2 uger til de fortæller det hele offentligt den 14. april.

XGI




XGI er nået langt på et lille år og her ser du en del af deres produkter. Det nye og spændende kan du læse i vores artikel om XGI så det vil jeg ikke komme yderligere ind på her.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE