Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Artikler

Asus Transformer Prime

Skrevet af Fenix | 15-04-2012 16:01 | 12025 visninger | 7 kommentarer, hop til seneste
Vi har kigget nærmere på Asus EEE Pad Transformer Prime, som er en hybrid mellem en tablet og en notebook.... Læs hele artiklen
#1
Laptopworld.dk
Maxi Supporter
15-04-2012 18:39

Rapporter til Admin
Super flot test Kaare.
--
#2
eBBox
Super Supporter
19-04-2012 13:49

Rapporter til Admin
Ja rigtig god test. Jeg købte en iPad 3, hvilken jeg nu overvejer a sælge, da jeg i den grad savner de tilpasningsmuligheder som Android systemet har. Derfor er det fedt at læse så grundig en test. Hvordan oplever du udvalget af Apps til Android tablets? Jeg ved at Apple er bedre stillet hvad det angår (indtil videre), men er der også ved at være en fornuftig mængde Android Tablet Apps?
--
LENOVO W520 Win 7x 64 + Core i7 Extreme 2920XM + 16GB DDR3 + FULL HD Anti Glare + Optimus/Quadro 2000 + 256GB Crucial M4 SSD
#3
Fenix
Skribent
19-04-2012 21:12

Rapporter til Admin
Der er masser af apps til Android, men rigtig mange af dem, er ikke designet til tablets, men til mobiler, og derfor mindre skærme, som gerne skal stå på højkant. Et andet issue, som man også skal til efterretning, er at apps til iEnheder er udviklet til en meget specifik hardwareplatform, og det er derfor super optimeret, og programmerne skal først godkendes af Apple for at sikre de fungerer perfekt sammen med iOS og hardwaren, hvorimod Android er en langt mere åben standard, hvor softwaren skal understøtte en langt bredere vifte af hardware, og de forskellige apps er ikke underlagt samme strenge kontrol, som hos Apple. Der er så to sider af den medalje; udviklerne har langt mere frie tøjler hos Android end hos Apple, og derfor er der rigtigt mange apps hos Android der kan det samme, og i flere tilfælde rigtig mange versioner af den samme app. Omvendt giver det også udviklere med mere ondsindede hensigter mulighed for at udvikle skadelig software, som ikke opdages i tide.
--
//Fenix -your friendly neighbourhood moderator! http://www.speedtest.net[...]
#4
smilykoch
Juniorbruger
26-04-2012 11:17

Rapporter til Admin
App til android tabs: fra ICS (android 4.0) udvikles der ikke længere mobil apps og tablet apps, der udvikles android apps.. som passer til begge dele uden at der skal udvikles et app til hver. dvs at godt og vel alle de apps du kan finde til din mobil får på din tablet. #3. IOS fanboy? gætter bare lidt :b kan klart anbefale Transformeren, dog ville jeg vente til Asus infinity kommer den 10. Juni.
--
#5
Lowkey
HOL Moderator
26-04-2012 12:30

Rapporter til Admin
#4 Det kommer da så sandeligt an på hvem der koder app'en. Hvis det bare er nogen der prøver at lave en 1:1 port af en iPhone app, så er layoutet gerne helt forfærdeligt. Fragments API'en har eksisteret længe (også før ICS) og kan bruges bagudkompatibelt, men det er langt fra alle udviklere der gider at besvære sig med at implementere den.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd http://www.google.com[...] &http://www.googleguide.com[...]
#6
smilykoch
Juniorbruger
26-04-2012 13:05

Rapporter til Admin
Nu er der jo heller ikke ret mange der forsøger at lave direkte 1:1 ports af IOS apps til android? og i så fald håber jeg ikke de kalder sig selv for udviklere.. jeg har hvertfald haft android i 2 år nu, uden at støde på flere end en håndfuld apps af denne kategori, der er rigtig rigtig mange skod apps, som er enormt dårligt udviklet, ja.. men vil man have lidt at vælge mellem eller vil man, have trukket den eneste version af et givet app der findes, ned over hovedet? og jo, fra 4.0 og frem, er der langt flere apps der netop benytter fragments, og det kræver ikke meget ekstra arbejde at implementere? slet ikke sammenlignet med at skulle lave hhv. mobil app og tablet app som fx ved IOS.
--
#7
Fenix
Skribent
26-04-2012 22:45

Rapporter til Admin
#4 - Ved ikke om jeg vil kalde mig selv fanboy eller noget i den stil, for jeg er åben over for at prøve andet, men derfor må jeg stadig indrømme at indtil videre syntes jeg at Apples iOS og enheder virker bedre end alternativerne. Ikke fordi det er som sådan er Apple, men fordi at softwaren er optimeret 100 % til hardwaren, så er det langt nemmere at udvikle til den givne platform. At det så er en meget topstyret model Apple arbejder ud fra, hvor hver enkelt app skal godkendes, testes og vurderes, er så ikke altid den bedste løsning, men jeg vil dog stadig mene at Apple har fat i noget. De kan jo ikke garantere deres kunder den oplevelse, som Apple gerne vil levere, hvis ikke softwaren og de app's der findes til denne kører perfekt. IBM var inde på det samme i slut-firserne og start-halvfemserne med OS/2. Her skulle softwaren være godkendt af IBM, før denne kunne installeres. Vores forskellige spillekonsoller i dag bygger jo på samme princip som Apple, alle udviklerne ved præcist, at der er dette grafikkort til rådighed, denne processor og denne mængde ram. Derfor er det langt nemmere at optimere et spil til en konsol, måske lidt på bekostning af grafikken, men stadig... Min pointe er, at så længe du har en specifik platform at udvikle til, så er der som regel garanti for at lortet virker sammen. Men for meget kontrol, i stil med det Apple har, så går det også lynhurtigt hen og bliver et problem alligevel, fordi det bliver meget hurigt et lukkert for nogle.
--
//Fenix -your friendly neighbourhood moderator! http://speedtest.net[...]

Opret svar til artiklen: Asus Transformer Prime

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE