Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Nyheder

HardwareOnline.dk Soger Hardware Anmeldere

Skrevet af Thomas Eriksen | 19-05-2007 00:56 | 2033 visninger | 10 kommentarer, hop til seneste
Her på HardwareOnline.dk har vi altid efterstræbt gode og dybdeborende produkt tests. Det sætter desværre begrænsninger for, hvor meget vi kan teste, og derfor har vi besluttet, at indføre en ny type af anmeldelser.
 
Til dette har vi brug for nye kræfter, og vi søger derfor 2 nye hardwareanmeldere, en til grafikkort og en til bundkort. Dit ansvarsområde vil være at skrive produktspecifikke anmeldelser, hvor fokus er på det enkelte produkt mere end teknologien.
 
Vi forventer, at du skriver et forståeligt dansk, samt at du kan forklare produktspecifikke områder på en letforståelig måde. Du arbejder desuden systematisk og overholder deadlines.
 
Du behøver ikke være et teknisk geni, da dette punkt vil indgå i et samarbejde med vores redaktører, og vi vil ligeledes sørge for benchmark programmer samt instruktioner i hvordan de skal udføres. Det er derimod et krav, at du kan overclocke produktet (motherboard eller grafikkort) samt forstår hvad der adskiller produkterne fra hinanden.
 
Du vil få adgang til det nyeste hardware, og mulighed for at skrive til den største danske hardware brugerskare. Vi stiller alle de nødvendige ting til rådighed for dine tests, samt produkterne som skal testes.
 
Er ovenstående er noget for dig, så send en email til [email protected] med en beskrivelse af dig selv, din baggrund og eventuelt link til brugerprofil hvis en sådan haves.
 
PS. Husk at angive om det er bundkort eller grafikkort der interesserer dig.
#1
SQlvpapir
Gæst
19-05-2007 04:21

Rapporter til Admin
Synd man ikke har tid! Det er en god mulighed for at udvikle sig indenfor flere områder! Hvis du har tid, overblik og gåpåmod så er det bare om at få skrevet den mail :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
grill-bill
Giga Supporter
19-05-2007 06:09

Rapporter til Admin
hvor meget arbejde snakker vi om? er det en anmeldelse om måneden, eller hvilket omfang snakker vi her?
--
man kan godt være tyk selv om man har tynd mave..
#3
cleo
Monsterbruger
19-05-2007 09:02

Rapporter til Admin
Hvad med at lave en ny tråd med bruger anmeldelser. Så kunne folk starte i det små, og så udvikle sig til skribent på HOL.DK.
--
--`00´--
#4
Thomas
BOFH
19-05-2007 09:52

Rapporter til Admin
#2>>Vi har md vilje ikke skrevet omfang på da det afhænger af personen. Dvs hvis den rette person vil / kan teste 4 bundkort / grafikkort om måneden så er det det vi gør. Men minimum vil jeg nok sige er 2 stk om måneden men der er naturligvis mulighed for at ændre det lidt hvis der feks er ferie eller eksamen. Angående arbejde så er det ikke så sybe artikler som vi hidtil har lavet dvs en test kan nok laves på en 6-7 timer alt efter hvor hurtigt du skriver. #3>>Alle bruger kan jo lave brugeranmeldelser i forumet idag.
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#5
Aln
HOL Administrator
19-05-2007 10:17

Rapporter til Admin
Indtil videre vil det komme til at fungere således, at CK og undertegnede bliver hovedansvarlige for henholdsvis grafikkort og bundkort/CPU. Vi skal derfor bl.a. stå for det tekniske, f.eks. beskrivelse af en ny grafik-chip eller ny CPU arkitektur. Det vi har brug for er så nogle mindre produktreviews, som Thomas skriver. Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med tests, så skriv til Thomas med det samme. Vi skal nok hjælpe dig igang, og du vil altid kunne stille os spørgsmål hvis der er noget du er i tvivl om. Jeg håber at nogle af Jer har lyst til at være med!
--
Allan Nielsen | Assistant Editor | HardwareOnline.dk
#6
Renous
Gigabruger
19-05-2007 18:57

Rapporter til Admin
Jeg har bestemt lyst til at være med, men det kniber desværre med tiden til det!
--
Hellere komme galt af sted, end slet ikke komme af sted!
#7
Pjerrot
Gæst
20-05-2007 02:43

Rapporter til Admin
I forbindelse med mit arbejde,har jeg ansvaret for firmaets encoder-park.Den består hovedsageligt af sd maskiner i den øvre ende,dog ikke på grafiksiden selvsagt. Der blir derfor opdateret maskiner hvert 6 til 12 mnd,afhængigt af pris-situationen(kontra ydelse) Da der kan ske mange forandringer,selv på den korte tid,har jeg et konstant behov for at holde mig opdateret. Erfaring har lært mig at det er noget nemmere(og sjovere) at holde sig ved ilden,end at skulle begynde "forfra" 2 gange om året.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#8
Polloloco
Monster Nørd
22-05-2007 16:37

Rapporter til Admin
Hvordan står det til med tilmeldingerne? Skal da gerne melde mig, når det "hårde" arbejde er lavet (side op og ned om teknologierne). At sidde med et excel-ark og køre en ordentlig spandfuld benches af burde man kunne finde tid til.
--
***Jeg vil bare være klassisk stjerne!***
#9
frank severinsen
Gæst
25-05-2007 07:21

Rapporter til Admin
jeg har prøvet at sende en mail til Thomas men der kommer ikke noget svar... vh Frank severinsen
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#11
Thomas
BOFH
25-05-2007 11:47

Rapporter til Admin
#9>>Det er simpelthen fordi jeg ikke har ville kigge på dem før jeg har været sikker på at alle ansøgninger var kommet ind. Jeg regner med at gå alle igennem her i weekenden og så tager vi kontakt til folk.
--
hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til indlægget: HardwareOnline.dk Soger Hardware Anmeldere


Dit navn:

Din e-mail adresse:Denne nyhed er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?

Dit svar: