Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

God monitor arm?

Af Giga Nørd kb | 14-12-2016 17:01 | 682 visninger | 5 svar, hop til seneste
Ohøj. Jeg har i mange år haft en monitor arm som er monteret på mit skrivebord. Den var dog næppe desginet til min 32" benq monitor så jeg skal have fundet en ny. Sidder og googler lidt på hvad jeg skal købe men der er et hav af mærker og modeller og det er svært at vurdere hvad der vil fungere ud fra beskrivelserne alene... Er der en af jer der kan anbefale en god kvalitetsarm som kan holde en skærm på 6.5 kg? Den skal tilbyde en god fleksibiletet når det kommer til valg af højde og placering (skærmen skal altså kunne bevæges op ned/frem og tilbage uden brug af værktøj). Er der eventuelt nogen af jer der ved hvor sådan nogle banditter kan ses/prøves i en fysisk forretning? Prisen er underorndet. Kvalitet og fleksibilitet er "name of the game" her.
--
#1
Volcanism
Giga Supporter
14-12-2016 17:31

Rapporter til Admin
mit bedste bud er en Ergotron lx arm. har både prøvet single og dual arme fra Ergotron. mega robuste og kraftige samt håndterlige. har en bdm4065uc monteret på en single arm og det virker perfekt med justeringer og det hele... De kan varmt anbefales. koster dog lidt.
--
MAXIMUSVIIIHERO|6700K|MSI1080GAMINGX|16GB|3xSSD|AX850W|PhanteksPRIMO
#2
kb
Giga Nørd
14-12-2016 18:20

Rapporter til Admin
#1 Fedt! Prisen er helt fin.. Jeg stiller lige et lidt "kryptisk" spørgsmål jeg håber du kan hjælpe med at besvare. Mit syn er ret dårligt så jeg vil have skærmen monteret på bordet og trukket ud cirka 30-40 cm fra "bagkanten" af bordet. Hvis skærmen placeres i denne position tror du så der vil være nok "plads" under/bagved skærmen til at jeg kan have min macbook pro stående der? Så det jeg er i tvivl om er om den "skå arm" der går op fra bagkanten af bordet vil komme i vejen elelr om det vil være nok "luft" til at placere en computer. Alternativt skal jeg have en arm der er montoeret på en højere "pæl" så der skabes lidt mere luft mellem arm og bord. Ret nørklet forklaring, men håber det giver mening. Kender du foresten til en butik hvor de er udstillet? Og igen. tusind tak for svaret. Undskylder for de mange spørgsmål men det er nogle af de ting der er rigtigt svære at vurdere ud fra et foto på en hjemmeside.
--
#3
kb
Giga Nørd
14-12-2016 19:00

Rapporter til Admin
Og jeg var selvfølgleig en smule hurtigt ude. Der findes et hav af kombinationer, tilbehør og endda en med en "tall pole" (yep, det lyder som noget der intet har med it at gøre). #1 Tusind tak. Det bliver sådan en jeg skal have. Nu skal jeg så lige finde ud af hvilken af de utallige versioner jeg skal have bestilt.
--
#4
Danilochan
Junior Supporter
14-12-2016 19:04

Rapporter til Admin
Jep, Ergotron LX er bare de bedste.. Plus det kan løbende udvides hvis man skal have flere skærme med tiden.
--
4790K l Asus Gene VII l Corsair 16gb ram l Samsung 950pro M.2 512gb l 2x4tb WD red l MSI GTX1070 Gaming X l Hegel HD12 l Dynaudio BM5 mkIII
#5
kb
Giga Nørd
14-12-2016 20:16

Rapporter til Admin
#4 Kan også godt lide ideen om at jeg kan sætte et ekstra led på hvis ikke rækkevidden er helt tilstrækkelig. Har bestilt den og glæder mig meget til at få den sat op.
--

Opret svar til indlægget: God monitor arm?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning