Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Backplane skift i supermicro 846 - ingen diske

Af Super Nørd Canzer | 18-03-2017 10:49 | 387 visninger | 4 svar, hop til seneste
Har forsøgt at skifte mit TQ backplane (passthrough) ud med et SAS2 expander. Meeeeen det er sgu som om der ikke rigtig er liv i tingene. Har en IBM M1015 (IT flashed) som sidder på et supermicro board, som er forbundet med (so far) ét SFF-8087 kabel (noname købt på Ebay) til backplanets port J0 port. Der er sat molex power i de 6 molex porte på backplanet. Når jeg booter serveren ser den fint controlleren, men der er intet i den anden ende. Der kommer ikke lys i diskene. Der er 3 blå dioder der lyser på backplanet, men det sidder relativt dumt ift at kunne se hvad der står, når backplanet sidder i. Nogen der har nogle ideer eller har prøvet dette skift selv?
--
:)
#1
Nelius
Ultrabruger
18-03-2017 16:12

Rapporter til Admin
Hmm, kan du se expanderen, eller er det både expander og diske du ikke kan se? Umiddelbart skulle det være muligt at skifte direkte over. så det kunne tyde på at backplanet er dødt. Jeg ville dog prøve et nyt kabel (af bedre kvalitet), inden den endelige dom. Offtopic: Hvis du får expanderen til at virke, vil du så sælge TQ backplanet? Så er jeg nemlig interesseret :)
--
#2
Arberg
Superbruger
18-03-2017 16:33

Rapporter til Admin
Sorry, off topic #1: Hvis du kan bruge 8 ports TQ backplane, så skriv, jeg har 2 til at ligge...
--
#3
Canzer
Super Nørd
18-03-2017 18:14

Rapporter til Admin
#1 - kan ikke se expander (antager egentlig at jeg ikke rigtig skal kunne se det på min controller?) og ej heller diske. Har to kina kabler - hvor det jeg bruger nu er et af dem, men må lige prøve at se om ikke jeg kan grave et kabel frem fra en lenovo server jeg har liggende. Jeg giver lyd hvis det skal sælges :) #2 desværre :)
--
:)
#4
Canzer
Super Nørd
20-03-2017 23:45

Rapporter til Admin
Fejlen fundet. To dårlige kina kabler :( #1 - kom med et bud på backplanet (gerne i besked/mail) så tager vi den derfra. /Mads
--
:)

Opret svar til indlægget: Backplane skift i supermicro 846 - ingen diske


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar:NYHEDSBREV
Afstemning