Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Nyt setup, computeren starter ikke.. og dog..

Af Ny på siden Duckay | 13-01-2018 00:56 | 432 visninger | 3 svar, hop til seneste
Jeg har lige købt nyt mini-itx udstyr hjem så midt setup ser således ud: Mobo: Asus X370-I GPU: AMD RX480 8GB PSU: Corsair SF450 RAM: Corsair Vengeance (CMK16GX4M1A2400C16) CPU: AMD Ryzen 5 1500X Mit problem ligger i at jeg ikke kan få startet maskinen.. eller. Den startede fint første gang, jeg kom ind i BIOS. Da jeg så ville lukke den for at indstallere en SSD, så kunne jeg ikke tænde den igen. Jeg gik så igang med at pille delende fra en efter en, og se om den ville boote. Intet held. Til sidst sidder jeg så kun med strøm til MB (24pin) og til CPU (8pin). Stadig vil den ikke boote. Det skal siges at der er med garenti strøm til motherboarded, da den onboard diode lyser, og LED der er nedenunder lyser i alle regnbuens farver. Jeg har så prøvet at se om det er PSU'en som er defekt, men den består Papirklips testen. Jeg prøver så at skifte PSU'en ud med den gamle jeg har liggende, en EVGA supernova NEX 750G. Den i sig selv er en historie for sig, fordi den bootede kun min gamle PC med at jeg holdte Powerknappen inde på kabinettet, og man skulle nulre lidt med on/off knappen bag på PSU'en, for at finde "sweet spottet". Derefter vil den så tænde. Dette er også tilfældet her. Efter 2 minutter få jeg tændt min nye maskine, med den gamle PSU. Jeg tænker så, måske en BIOS opdatering vil hjælpe mig, men det hjælper lige hvidt. Jeg synes jeg har undersøgt alt på forhånd, om tingende passer sammen, og det burde de gøre, så kan ikke se det skulle være et capability issue. Jeg har også prøvet at resette CMOS af flere omgange, uden held. Jeg har også prøvet at jumpe power knappen, men det virker heller ikke, så jeg vil udelukke at det er knappen på kabinettet der er noget i vejen med. Håber i har nogle ideér til hvorfor min maskine reagere som den gør. Jeg har skrevet en mail til ASUS support, for så at se om de kan hjælpe mig med det, men dem hører jeg først fra inden for 48 timer..
--
#1
Slæden
Elitebruger
13-01-2018 11:20

Rapporter til Admin
da jeg samlede min forrige maskine drillede den helt vildt med rammene (det “Nye” system med at de sættes ned/ind i den ene ende og låses så i den anden) første gang rammene har drillet mig med en ny maskine! Jeg kunne simpelthen ikke se, at de ikke så korrekt, de så ud som om de var bund. Pøj pøj
--
6800K - Rog Strix Z370F - 16GB 3000DDR4 - EVGA 1080 - 34UM62(3440*1440) Vengeance 2100Headset - QPAD keyb.
#2
Duckay
Ny på siden
13-01-2018 12:12

Rapporter til Admin
Opdatering: jeg har nu prøvet at tage min nye PSU og tilkoble mit gamle system og den kan så tænde computeren, men CPU POST led'en lyser op... Måske der er noget galt med PSU'ens CPU kablet?
--
#3
BentOver
Junior Nørd
13-01-2018 13:58

Rapporter til Admin
#2 hvis du har prøvet 2 forskellige psu'er virker det ikke oplagt at 24pin kablet skulle være defekt på begge. Har du fået bukket et par pins på cpu'en? Alternativt ville jeg mistænke motherboardet, altså defekt cpu eller defekt mobo ville jeg diagnosticere ud fra.
--
I am a signature virus, please copy me to your own sig to help me spread.

Opret svar til indlægget: Nyt setup, computeren starter ikke.. og dog..


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: