Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvilken strømforsyning skal jeg bruge?

Af Gæst Mome | 13-02-2018 17:49 | 522 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej. Jeg har lige skaffet mig et GeForce GTX 580 grafikkort. Men jeg har desværre brug for en anden strømforsyning da grafikkortet kræver strøm og det gjorde mit forrige ikke. Hvilken strømforsyning kræver dette grafikkort? Hvad skal jeg gå efter? Hvad skal jeg kigge på?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
HvidtfeldtD
Semi Supporter
13-02-2018 17:50

Rapporter til Admin
Hvad har du siddende i maskinen lige nu? Evt et billede.
--
#2
Mome
Gæst
13-02-2018 17:54

Rapporter til Admin
Lige nu sidder der et Nvidia Quadro FX580. Men jeg tror jeg har fundet ud af det. Det "Nye" grafikkort kræver minimum 600W PSU.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
HvidtfeldtD
Semi Supporter
13-02-2018 18:01

Rapporter til Admin
Billeder og lidt specs på den strømforsyning der sidder i lige nu.
--
#4
Akasut
Semi Nørd
13-02-2018 21:59

Rapporter til Admin
Watt opgivelse kan du tage med et gran salt, mere vigtig er om der overhovedet er PCIe strømstik til dit kort.
--
#5
madssiig
Mega Supporter
14-02-2018 03:42

Rapporter til Admin
#4 Det er ikke så vigtigt. Det vigtigste er at den kan levere nok strøm, og at den er i en rimelig kvalitet.
--
#6
Akasut
Semi Nørd
14-02-2018 04:27

Rapporter til Admin
#5 Jeg tror du har misforstået mit indlæg. #0 nævner at han har skiftet grafikkort, og det nye kræver PCIe strøm hvilket det gamle ikke gjorde. #1 spørger ind til hvilke specs TS har for at finde ud af hvilken PSU han har for at udforske mulighederne hvor PSU ikke skal skiftes. #2 svarer tilbage med et svar der desværre ikke kan bruges og oplyser desuden at han har fundet noget 'recommended PSU power requirements' for hans nye kort. #3 (hvilket er #1 igen) spørger specifikt efter hvilken PSU TS har så vi kan få klar svar på tale. Dertil svarer jeg så at den Watt opgivelse man ser i "recommended PSU power requirements" kan tages med et gran salt eftersom #2 får det til at lyde som om at hans PSU ikke er god nok udelukkende baseret på Watt-opgivelsen fordi han siger "jeg tror jeg fundet ud af det" og derefter nævner "recommend PSU power requirements". Dertil svarer jeg ligeledes at det er mere vigtig om der forefindes PCIe strømstik, hvilket er hvad #1 og jeg fisker efter. Der er mange tråde på hol med folk med forskellig viden og indgangsvinkel til deres hardware, derfor spørger vi efter specs, modelnumre osv. Det er svært at vide hvad en trådstarter ved, og ikke ved. Ofte kan et problem løses uden de store armbevægelser og løsningen er måske mere simpel end hvad man regner med. Hvis vi får info omkring TS's PSU og evt. resten af systemet, kan vi hurtigt sige "ja, du bør finde en brugt PSU", "køb en ny VS450 til kun 300kr" eller "du kan bare bruge en adapter og så bør det køre". Vi kan godt fluekneppe over hvad der er "vigtigst", du kan jo sagtens have en strømforsyning med single 12V rail, nok ampere og Watt, men der er hverken PCIe eller Molex 4pin. What to do? At en PSU skal kunne levere strøm til et grafikkort goes without saying, et varmt måltid bør nok også være opvarmet før det varm, vand er vådt osv. Kvalitet vil jeg give dig delvis ret i, nu går jeg op i mit hardware og ønsker også at der ingen problemer opstår. I sidste ende kan en OEM PSU godt levere strøm, fungere i mange mange år og hvis folk ikke vil spendere penge, er ligeglad så længe maskinen fungerer eller tredje holdning, så er det op til dem. Uden at vide noget om TS's computer antager jeg at det er en form for OEM kontormaskine og han har skaffet sig et brugt 6 år gammelt kort til 250kr eller lignende. Hvis jeg stod i den situation, ville jeg have den hurtige, nemme, billige løsning og videre med dagligdagen :P
--
#7
madssiig
Giga Supporter
14-02-2018 10:01

Rapporter til Admin
Overhovedet ikke. Pcie stik er det nemmeste og billigste at lave om på, hvor i mod at få en psu til at kunne levere flere watt, er noget mere besværligt. Kan ikke se at det er det #1 fisker efter. Det er rigtigt at vi de sidste par år, har set en stigende kvalitet oem psuer, men ikke noget at råbe hurra over, men det kunne godt tyde på, at ops system er fra før den tid. Men pcie stik, er langt nede på listen, og på ingen måder vigtige, dog er de en god indikator på, hvad psuer er lavet til, men har set masser af psuer med de stik, som jeg ikke vil mene burde køre med en gpu, der krævede ekstern strøm, og omvendt.
--

Opret svar til indlægget: Hvilken strømforsyning skal jeg bruge?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning