Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bundkort

Usb3 fejl ved opstart af pc

Af Ny på siden Halbek | 17-11-2017 11:47 | 748 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hej Har en stationær pc med Gigabyte Z77M-D3H Bundkort med usb3 og som kører med Windows 10 ver. 1709. Ved normal start kommer der ingen lyd og i Enhedshåndtering kan jeg se at Generisk SuperSpeed usb hub er installeret. Computeren kører også med høj hastighed på usb3 porte. Mange gange ved opstart kommer der lyd (ligesomnår man fjerner en usb-nøgle) og i Enhedshåndtering er Generisk SuperSped usb ikke installeret og computeren kører med usb2 hastighed på usb3 porte. Har prøvet meget, men kan ikke finde en løsning. Håber på at der er en der kan klare problemet
--
#1
Mr. WoLF
Guru
17-11-2017 15:37

Rapporter til Admin
Har du prøvet at lave install af nyeste Intel Management Engine Interface som er til dit mobo og se om det hjælper på det? Efter du har prøvet det over så kan du prøve med et program som "SlimDrivers" og se om det finder en mere ny usb controller driver.
--
#2
Halbek
Ny på siden
18-11-2017 12:08

Rapporter til Admin
Hej og tak for dine forslag. Har gjort som du foreslog - Slimdrivers fandt 5 drivere der skulle opdateres. Så langt så godt, men det hjalp desværre ikke. Ved mange lukninger/genstart lagde jeg mærke til jeg at hvis fejlen ikke var der ved genstart, var den der heller ikke når computeren startede igen, men ved "Luk computeren" var fejlen der når systemet startede op. Jeg lavede en genvej på skrivebordet med kommandoen "Shutdown" hvorefter computeren starte op uden fejl. Har prøvet det et 10 - 15 gange og resultatet er det samme. Jeg mener problemet er løst, men kan ikke forstå hvorfor. Er glad for jeg blev gjort opmærksom på "Slimdrivers". Tak for hjælpen :-)
--
#3
Mr. WoLF
Guru
18-11-2017 17:00

Rapporter til Admin
#2 Skal du bruge shutdown kommando før fejl ikke opstår eller sker fejl bare ikke mere nu? Måske der er problemer med dine front usb/kable til det, skulle fejl komme igen så prøv lige at tage kabel til front usb af mobo
--
#4
Halbek
Gæst
18-11-2017 19:12

Rapporter til Admin
Hej igen Har prøvet at fjerne front usb-kablet fra bundkortet, men det giver ingen ændringer. Ved normal lukning af pc er der ved start de sammen problemer med at drivere til Superspeed usb bliver droppet ved start med dertil hørende lyd. Angående shutdown (-s -t 0), så er der ingen problemer med indlæsning af SuperSpeed drivere når blot jeg lukker computeren hver gang ved at bruge det ikon som jeg har lavet på skrivebordet. Vil selvfølgelig gerne have løst problemet, men kan leve med det som det er nu. Tak for hjælpen :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
Mr. WoLF
Guru
18-11-2017 20:06

Rapporter til Admin
#4 har du testet alle dine usb porte og virker de alle? Du kan prøve at fjerne dine usb i enhedshåndtering, restart og de vil install på ny. Har du nyeste bios på mobo?
--
#6
Halbek
Gæst
19-11-2017 09:45

Rapporter til Admin
Hej igen Har prøvet med at fjerne alle usb-porte i enhedshåndtering, men resultatet er det samme. Angående bios har jeg fra den gang jeg ble klar over problemet nulstillet bios, men har ikke kunnet finde en ny version - hverken ved at gå ind på Gigabyte Support eller ved hjælp af et lille program de har som kan se hvilken version bios version man har og kan finde en ny opdateret, så computeren kører med bios version F13. mit bundkort er GA-z77M-D3H Intel Z77/rev. 1.0. Netop med bios har jeg det "problem" at bundkortet kører med UEFI og i Windows 10 ver. 1709 er der ikke muligt at finde opsætningen. Uefi har jeg ingen kendskab til.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Usb3 fejl ved opstart af pc


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: