Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nvidia Shield og sommerhus

Af Bruger Aspirant anped | 25-07-2018 13:39 | 586 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey Hol Mine forældre har et sommerhus hvor de gerne vil have en lovlig og billig måde at se tv2 på, da det er et krav i forbindelse med udlejning af sommerhuset. Jeg kan se at TV2 Play appen nu understøtter Andorid TV og derfor burde NVIDIA Shield være en perfekt løsning. Har der nogen som har en NVIDIA Shield og kan se hvorfor det ikke skulle virke? Altid ret at få viden om dette inden køb. Jeg tænker her på om brugeren vil kunne ændre email eller adgangskode til ens TV2 Play konto? Beder TV2 Play app i tide og utide om at indtaste kodeordet? Vil en NVIDIA Shield generalt kunne gøre det lige så nemt og stabilt som en tv boks fra stofa/yousee/osv. Det ser ud til at den er svært at fysisk at beskytte med mindre man gemmen den væk i et skab. Er dette en god løsning?
--
#1
ClausG76
Bruger Aspirant
25-07-2018 16:05

Rapporter til Admin
Jeg tror ikke at de kan aflæse dine passwords. Og har desværre ikke noget TV2 Play abonnement. Men launcheren i den nye firmware. Kan konfigureres, så det bliver noget mere overskueligt end ved den gamle. Nu ved jeg ikke hvad du har af tv abonnement der hjemme. Men hvis tv'et har dvb2 understøttelse, kan du hvis du har et boxer abonnement der hjemme, købe et ekstra kort til et engangsbeløb beløb på 400 kr. Du må ha op til 4 kort præsentation abonnement.
--
#2
anped
Bruger Aspirant
25-07-2018 16:51

Rapporter til Admin
Løsningen pt. er Boxer, men jeg ville gerne se om det kunne gøres billigere. Tv2 play koster 39 kr/ md. Hvor der kan være to enheder på. Med Boxer koster tv2 min. 129 kr/md og hvis man skal have flere kort skal man købe en større pakke til 376 kr/md. Så det er alligevel noget af en pris forskel. Selvom Boxer selvfølgelig inkludere flere kanaler.
--
#3
Jacob [5260 Od.S]
Nørd Aspirant
25-07-2018 18:37

Rapporter til Admin
Er løsningen at chromecaste fra shield'en til et rigtigt tv eller hvordan skal det forstås? Er tv2 et krav fra et udlejningsbix eller er det dine forældres krav?
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#4
Pendor
Supporter
25-07-2018 22:52

Rapporter til Admin
Som udlejning ville jeg klart holde mig til noget mere simpelt, Boxer lyder som den oplagte løsning.
--

Opret svar til indlægget: Nvidia Shield og sommerhus

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning