Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Slør i blæser på GPU

Af Gæst Peder | 09-08-2018 21:07 | 502 visninger | 4 svar, hop til seneste
Min computer har altid været helt og aldeles lydløs, men i dag da jeg gamede for første gang i en halv år, begyndte den at larme vandvittigt. Jeg kunne så se at den ene blæser på mit GTX 970 ASUS STRIX grafikkort kørte meget ujævnt, og da jeg efter blæseren var stoppet mærkede, kunne jeg mærke der er meget slør i den i forhold til den anden blæser på kortet. Den er virkelig ikke blevet brugt meget, for jeg gamer sjældent, og blæserne på den tænder ikke når jeg bare bruger computeren til hverdag. Men den er selvfølgelig lige præcis 2 år og 1 måned gammel. Er der noget jeg kan gøre??
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
SkylineGTR
Guru
09-08-2018 21:23

Rapporter til Admin
Jeg ville helt klart skrive direkte til asus support. Mange produkcenter har mere end 2 års garanti på deres ting. JEg ved f.eks. at asus har 3 år garanti på deres bundkort. Jeg er dog ikke helt inde i med grafikkort. Dog kræver nogle for at være berettige til garanti over 2 år at man har registreret sit product senest 14 dage efter køb. Ved ikke lige om asus kræver det. Men som minimum vil de nok forlange at se købs kvittering og vil spørge efter serienmmer, når du skriver til dem. Alternativ er der aftermarked køler, men ikke alle passer hvis printpladen er asus eget desing og ikke reference desing. Det vil sige det print som nvidia oprindeligt desingned til GTX 970. Sidste udvej er nok at du må pille den deffekte blæser af selv også se hvilken model det er og søge på nettet efter en ny. F.eks. på ebay kan man være heldig.
--
I7 980X @ 4.42 GHz|ASUS P6X58D Premium|12 GB ram 1600 MHz|GTX 1080 TI|2 x Samsung 950 PRO 256 GB M.2 SSD|CRUCIAL MX300 2 TB SSD|WD RED 4 TB HDD
#2
ReneSDK
Guru
09-08-2018 21:35

Rapporter til Admin
God fornøjelse med et defekt ASUS grafikkort. Min erfaring med ASUS er at hvis du kontakter dem direkte, så ryger du ind i en RMA karrusel hvor du enten aldrig får dirt kort tilbage, eller bliver ved med at få semidefekte kort retur i en evighed.
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#3
[email protected]
Giga Supporter
10-08-2018 11:49

Rapporter til Admin
Køb nye blæsere :) Eller køb en aftermarket GPU køler.
--
#4
Peder
Gæst
10-08-2018 13:52

Rapporter til Admin
#3 Jeg kan godt nok se de har 3 års garanti, men jeg skal vel alligevel selv betale fragt? Så jeg skal undvære mit grafikkort i flere måneder og samtidig betale ca. det samme som for en ny blæser?? Så jeg tror det bedst kan svare sig at købe en ny blæser fra Kina selv. Jeg skal godt nok have køleren helt af for at skifte den, da kablet sidder på inde under skjoldet. Men en ny gang thermal paste er sikkert kun godt til den.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Slør i blæser på GPU

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login