Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Anden computer snak
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

the verge

Af Maxibruger nivioz | 19-09-2018 11:33 | 1116 visninger | 14 svar, hop til seneste
Har i set the verge guide til hvordan man (ikke) bygger en pc https://www.youtube.com[...]
--
#1
FlyingHippo
Supporter Aspirant
19-09-2018 12:05

Rapporter til Admin
Så Kyle/Lyle (BitWit)'s reponse på den. Aldrig har jeg ser magen til makværk :D Jeg skulle lige tjekke flere gange at det ikke var 1. april
--
$('.t47-svar-top').find('b:contains("fuerzzz1")').parent().parent().parent().hide() You're welcome!
#2
nivioz
Maxibruger
19-09-2018 12:16

Rapporter til Admin
#1 Jeg troede også først ar det var en joke
--
#3
Thomas
BOFH
19-09-2018 12:16

Rapporter til Admin
Jeg har godt set den og jeg er da enig i at det ikke er en god guide og det er tydeligt at ham værten ikke er vant til at samle en computer og derfor laver en del fejl feks med rækkefølgen af ting installeres, faktuelle fejl med kølepasta og volapyk med at isolere mod strøm. Men når det er sagt synes jeg ikke at den er helt så slem som nogle af dem der kommenterer på den vil gøre det til.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
--
Sidst redigeret 19-09-2018 12:17
#4
exzos
Monsterbruger
19-09-2018 12:45

Rapporter til Admin
Putter han seriøst 2 lag kølepasta på? :D
--
i5-8600k 5Ghz @ 1.18V :D
#5
SShadowS
Guru
19-09-2018 13:12

Rapporter til Admin
The Verge har selv trukket den tilbage igen og indrømmet den nok ikke var så heldig. Editor’s note: An earlier version of this article included a video guide detailing similar steps on how to build a PC. Unfortunately, that video included a number of errors in the build process, and as a result we have removed it from this article. We have also updated this article to improve the order of the steps in the process. https://www.theverge.com[...] Nok praktikanten der lige fik lov til at lave en video og så oversolgt sig selv. :)
--
6700K|Maximus VIII Extreme|32GB RAM Gainward1080-GS|XL2410T|U28D590D Samsung960 PRO 512GB|Samsung 850 PRO 512GB Samsung850 EVO 250GB|Corsair AX860i
--
Sidst redigeret 19-09-2018 13:13
#6
Notional
Ultra Nørd
19-09-2018 13:15

Rapporter til Admin
#5 Men først efter at have beskyldt folk for "harassment" og racisme og alt muligt andet lort. Gal en flok tåber.
--
I7 4790K; Asus Ranger Z97; 8gb DDR3 1600; Asus 290 4GB DCUII; Lian Li v700wx; 2x20" dell ips; Logitech diNovo Laser/MX Master; Windows 10 Pro 64.
#7
Akasut
Mega Nørd
21-09-2018 19:12

Rapporter til Admin
#6 Lige præcis, comments blev disabled og derefter blev racisme kortet trukket når der egentlig bare var tale om ren og skær idioti og inkompetence. Ikke nok med at han skal prale lidt i videoen med '2000 USD' og 'yeah, we got it', så mangler der utrolige mange steps i videoen og alle de steps der bliver vist er forkerte. Lyle (bitwit) reacts er den sjoveste dækning af skandalen. Kæft har ikke grinet så meget i lang tid. Tag jeres gamle Live Strong bracelets frem, trådløs ESD protection. Aldrig har PC bygning været så nem. Selv de værste noobs og førstegangs byggere kan ikke fucke så meget op. Man skulle tro det var social experiment eller troll, men det var det åbenbart ikke. Pinligt at være så dum.
--
#8
Gix
Ultrabruger
21-09-2018 19:48

Rapporter til Admin
https://www.youtube.com[...] https://www.youtube.com[...] Han mener nu selv han gjorde det meget godt ;)
--
#9
Gill Bates
Monster Nørd
21-09-2018 19:54

Rapporter til Admin
Her er et lille review af videoen https://www.youtube.com[...]
--
#10
ReneSDK
Guru
21-09-2018 21:01

Rapporter til Admin
#5 Lige på nær at der er 13 personer fra The Verge på listen over personer der har været med til at lave videoen....
--
FFHAU! This is 2018, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#11
Akasut
Monster Nørd
14-02-2019 23:51

Rapporter til Admin
Gammelt topic, men der er nyt på sagen. De seneste dage har the Verge (ejet af Vox Media?) sendt ud copyright strikes efter 4-5måneder siden reaction videoerne kom ud fra stort set hele youtube atmosphere. Comments og like/dislike blev fjernet med det vuns og video senere taget ned, samt deres dårlige artikel blev opdateret med en note om at nogle af de "mindre fejl" i deres tutorial video gjorde at den blev fjernet, og deres artikel opdateret. Stefan Etienne, hosten i videoen, udtalte senere på twitch streams arrogant at de reaktioner der kom fra tech-community var angry nerds og hater, at han intet gjorde forkert fordi PCen kunne tænde, og at han før har bygget PCer (så han ved hvad han lave). Fuldstændig sky-klapper på, denial-mode og sviner bare hans kritikkere til istedet for. Han nævnte også at han kun havde 10minutter til at lave videoen i. Video på vegne af the Verge blev præsenteret sammen med en artikel som step-by-step guide til at bygge en 2000 USD? Gaming PC!. Komplet inkompetence blev vist, som nogle få andre Verge tech-reportager gennem tiden. Han prøvede at spille offer-kortet værende en mand med sort hudfarve og the Verge gøre hele sagen til racisme og harrasment campaign. Klassisk leftist move istedet for at holde sig til fakta. techreviewusa og bitwit er blevet ramt og indenfor de sidste 24 timer er der allerede over 10 videoer omkring emnet. Så vi kan sige at runde to er begyndt. Folk havde nært glemt episoden, vi havde nogle gode grin, men åbenbart var the Verges føleser stødt så meget over at få kritik (der hvor det var retfærdig), selvom de selv giver kritik til højre og venstre, blandt andet YouTubes copyright system som de netop selv lige har misbrugt. Hykleri af første skuffe. Hvorfor er dette vigtig, hvad betyder det for mig og dig? Sådan som jeg ser det, handler det om åben information, saglig kritik og spilleregler på platforme såsom youtube hvilket er omhandlende her. Reaction videoer, kommentarer, kritik er allerede afgjort ved domstole at gå under fair-use, men the Verge hyklerne kan ikke selv lide at få kritik åbenbart. De fuckede up massivt med deres video, og prøvede at feje den under tæppet, men endte bare med the streissand effekt hvor flere og flere folk bare talte om det. Hvorfor vi netop bør tale om det, sprede budskabet og vise hvem the Verge virkelig er som tech-udgiver. Sætte fokus og starte debat om den tankekultur der hersker ved at rapportere andre der kritisere et produkt man har udgivet, værende fysisk produkt, en video, kommentar, artikel, anything. Personligt håber jeg flere techtubers holder sammen og kaster det store rampelys på the Verge grundet deres store dumhed endnu en gang, ved at hive op i en gammel sag og lave falske copyright strikes fordi de stadig er sure over den kritik de fik i første omgang. Det giver grim smag i munden med disse sites, vi så det også med GamerGate i 2014 og bundløs korrupt game-review industri som holdt hånden over hinanden.
--
#12
Akasut
Monster Nørd
15-02-2019 00:02

Rapporter til Admin
Tillæg til #11, nåede ikke at edit: https://youtu.be[...] er bare en video omkring det, længere duration. Man kan også søge "verge copyright strike" for at få flere hits, bl.a. boogie, eli, pauls hardware osv, bredt dækkende, også kanaler jeg ikke kender til. Fordi som jeg ikke nåede at nævne, så er et af de store problemer også at med 3 copyright strikes bliver levebrødet taget væk fra dem der har YT kanaler som deres primært arbejde og indtægt. Hvilket er en måde at køre censur på ved at silence sine kritikkere og nedlægge information/content sider.
--
#13
Vandkanden
Supporter Aspirant
15-02-2019 06:32

Rapporter til Admin
Akasut: Endnu et fedt indlæg fra din side af.. Spændende læsning og endnu mere spændende på runde 2! Jeg har popkornene klar i hver fald :D
--
#14
ZulfoDK
Junior Supporter
15-02-2019 06:56

Rapporter til Admin
#11 BitWit har fået fjernet sit strike igen - det fik han allerede i går, før du postede dine indlæg, men det ændrer ikke på at Vox/The Verge er helt ude i hampen. YouTube skal se og tage dig sammen, og få kigget på deres copyright strikesystem. Som Steve Burke fra Gamers Nexus siger i sin kommetarvideo, burde de måske indføre et strikesystem mod sider der laver falske strikes, med samme virkning som deres normale strikesystem - hvis du laver et copyrightstrike som klart viser sig at være mod reglerne, så får du lige selv et strike mod dig, det kan nok få nogen til at tænke sig om en ekstra gang.
--
----------------- Lars B. / ZulfoDK

Opret svar til indlægget: the verge

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning