Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Problemer med video og twitch

Af Ultrabruger melchi0r | 08-01-2017 23:48 | 431 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej! Jeg står i et dilemma. Enten så virker streams (twitch.tv), men youtube virker ikke (det får chrome til at fryse), eller også virker youtube, men mine streams lagger. Hvis mit hardwareacceleration er slået til, er det mit stream der virker, hvis det er slået fra, så er det youtube der virker. Det er i øvrigt streams jeg ser. Jeg streamer ikke selv Jeg har så prøvet at slå det fra nu, så mit youtube virker, og så har jeg slået HTML5 fra på twitch, og så lagger lyden ikke, men billedet hakker så istedet. Jeg har søgt på det, men kan kun finde folk der siger at man skal slå hardwareacceleration til eller fra pga youtube problemet, men så opstår problemet med twitch i stedet. Jeg håber nogle kan hjælpe :). Jeg har slettet cookies og reinstalled chrome uden succes
--
AMD FX4100 quadcore 3,6 ghz | 8GB ram | Geforce GTX 960 2GB | Samsung 840 EVO 256 gb | Windows 7 64 bit | MSI 970a-g43

--
Sidst redigeret 08-01-2017 23:49
#1
the688
Guru
08-01-2017 23:49

Rapporter til Admin
Virker det i Firefox?
--
"ORK SATME!"
#2
melchi0r
Ultrabruger
09-01-2017 00:00

Rapporter til Admin
Det virker i Microsoft Edge i hvert fald. Der var der hverken problemer med youtube eller stream
--
AMD FX4100 quadcore 3,6 ghz | 8GB ram | Geforce GTX 960 2GB | Samsung 840 EVO 256 gb | Windows 7 64 bit | MSI 970a-g43
#3
melchi0r
Ultrabruger
09-01-2017 09:44

Rapporter til Admin
Jeg har fundet ud af, at jeg vil have hardware acceleration slået til. Det bruger meget mindre CPU, og det hele kører bare bedre, men hvordan får jeg så youtube og andre videoer til at lade være med at fryse? Den eneste løsning jeg kan finde på nettet, er at slå hardwareacceleration fra, men det vil jeg som sagt ikke, da det hele kører meget bedre, når det er slået til :) Kender i til andre muligheder?
--
AMD FX4100 quadcore 3,6 ghz | 8GB ram | Geforce GTX 960 2GB | Samsung 840 EVO 256 gb | Windows 7 64 bit | MSI 970a-g43
#4
melchi0r
Ultrabruger
10-01-2017 15:42

Rapporter til Admin
bump
--
AMD FX4100 quadcore 3,6 ghz | 8GB ram | Geforce GTX 960 2GB | Samsung 840 EVO 256 gb | Windows 10 64 bit | MSI 970a-g43
#5
Ð Xargo
Supporter
10-01-2017 20:21

Rapporter til Admin
#4 brug en anden browser.
--
Specs: NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB GDDR5 Intel Core i7 4720HQ (2.50GHz-boost til 3.20Ghz)
#6
melchi0r
Ultrabruger
10-01-2017 22:55

Rapporter til Admin
#5 Det kan ikke passe at jeg ikke kan få youtube og hardwareaccelration ON til at køre på samme tid :)
--
AMD FX4100 quadcore 3,6 ghz | 8GB ram | Geforce GTX 960 2GB | Samsung 840 EVO 256 gb | Windows 10 64 bit | MSI 970a-g43
#7
Ð Xargo
Supporter
11-01-2017 09:09

Rapporter til Admin
#6 det bare svært at sige hvorfor du har problemer når jeg feks ikke har. prøv at installere det helt forfra, og prøv med både 32 og 64bit.
--
Specs: NVIDIA GeForce GTX 960M 2 GB GDDR5 Intel Core i7 4720HQ (2.50GHz-boost til 3.20Ghz)

Opret svar til indlægget: Problemer med video og twitch


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar:



NYHEDSBREV
Afstemning