Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Hvornår skrives der til disk ved ændring af filnav...

Af Megabruger EmilFrederiksen | 14-11-2019 03:10 | 1074 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej med jer Hvis gør følgende ved en billedfil: 1) Højreklik - Åbn med - Billeder app - Højreklik på motiv - Filoplysninger - ude til venstre, dobbelt klik på filnavnet så det er blåt og trykker væk (ændrer ikke noget i filnavn) 2) Trykker omdøb, så det er blåt og trykker væk (ændrer ikke noget i filnavn) 3) Egenskaber, dobbelt klik på filnavn så det er blåt og trykker væk (ændrer ikke noget i filnavn) Foregår der så kun noget i RAM? Foregår der skrivning til disk? Hvordan kan man tjekke om der sker skrivning til disk ved ovenstående punkter? Jeg har tidligere spurgt om noget tilsvarende, men kunne være der var andre der kunne bidrage med viden: https://www.hardwareonline.dk[...] Mange tak på forhånd Hilsen Emil
--
#1
Sven Bent
Maxi Nørd
14-11-2019 03:30

Rapporter til Admin
1: kommer an paa dit billed app 2: ingen hdd aendring 3: ingen hdd aendring 4: process monitor i windows
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#2
Sven Bent
Maxi Nørd
14-11-2019 03:34

Rapporter til Admin
jeg menteressoruve monitor men det er nemmere at teste hvis d goer det paa en ikke system disk. da systme i sig selv konstants vil skrive til system disken
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#3
EmilFrederiksen
Gigabruger
16-11-2019 00:42

Rapporter til Admin
#1 Ingen hdd aendring = intet skriv til disk?
--
#4
EmilFrederiksen
Gigabruger
16-11-2019 00:53

Rapporter til Admin
1# & #2 1) Under process monitor holder jeg øje med "Disk" fanen. Denne indikerer både skrivning til disk og læsning af disk? 2) Når jeg aktiverer tekstfelt / filnavnet under "Filoplysninger", så står den på 0,1 MB/s i lidt tid. Er det fordi, den lige skal loade data ind i memory? 3) A. Når jeg markerer hele filnavet / ctrl+A, så det bliver highlighted og derefter trykker væk, så navnet forbliver uændret = ingen aktivitet i "Disk" fanen. B. Det samme gælder, når jeg trykker på krydset i filnavn-feltet, så den sletter navnet, og jeg derefter så trykker ud af feltet, så filnavnet forbliver uændret = ingen aktivitet i "Disk" fanen. Ved eksempel A og B, betyder det, at der ikke sker nogen skrivning til disk? 4) I fanen "Detaljer", kan man vise andre typer informationer ved at "tænde" flere kolonner, GPU osv. Jeg kan dog ikke finde "Disk" herpå. Er der andre aktiviteter, der kan fortælle om der sker en skrivning til disk? 5) men det er nemmere at teste hvis d goer det paa en ikke system disk. da systme i sig selv konstants vil skrive til system disken Hvordan gør jeg det?
--
#5
EmilFrederiksen
Gigabruger
16-11-2019 01:16

Rapporter til Admin
Supplerende information: Når jeg aktiverer tekstfelt / filnavnet under "Filoplysninger", venter til aktivitet er på 0,0 i "Disk" fanen, derefter laver en ændring i navnet og derefter trykker "Enter" eller væk fra vinduet, så forekommer der aktivitet i et par sekunder i "Disk" fanen på 0,1 MB/s.
--
#6
EmilFrederiksen
Gigabruger
28-11-2019 07:29

Rapporter til Admin
Er der nogen, der vil hjælpe med at afklare yderligere? Tak :)
--
#7
EmilFrederiksen
Gigabruger
25-01-2020 05:04

Rapporter til Admin
Er der nogen, der vil bidrage med yderligere hjælp? :)
--
#8
ChristianHP
Bruger Aspirant
25-01-2020 14:24

Rapporter til Admin
Opret en bruger, som ikke har admin rights. Åbn Security tab'en i filens properties, og fjern Write rettighederne for den nye bruger. Log ind med den nye bruger, og udfør dine eksperimenter. Når du får Access denied fejl ved du, at der har foregået et forsøg på at skrive til filen.
--

Opret svar til indlægget: Hvornår skrives der til disk ved ændring af filnav...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning