Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Generel software

Brave Browser?

Af Gæst Sten | 22-10-2020 23:21 | 698 visninger | 8 svar, hop til seneste
Brave Browser: Den private udgave af Google Chrome. Nogen herinde som bruger den som primær browser? Jeg vil gerne væk fra Google Chrome, men gerne beholde chromiom facaden uden alt googles sporings-pjat. Brave lader til at være løsningen da den på mange måder virker fuldstændig ligesom chrome uden alt det overflødelige. Firefox har jeg også prøvet i nyeste udgave, men jeg må indrømme at chromiom miljøet samt alle de lækre extensions der findes til det er et must. Jeg kunne ikke finde tilsvarende addons til firefox. ...men ja, Brave Browser. Nogen som bruger den og har gode erfaringer?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Sven Bent
Ultra Nørd
23-10-2020 00:29

Rapporter til Admin
Ha ikke proevet brave bruger firefox pga privacy Brav er eftersignede et skridt i den rigtige retning men stadigvaek langt fra firefox/tor
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
--
Sidst redigeret 23-10-2020 00:29
#2
mfla
Junior Supporter
23-10-2020 10:02

Rapporter til Admin
#0 Jeg bruger den som primær browser, men om det hjælper i praksis ved jeg ikke - det er jo svært at vide noget om. Jeg har jo ikke som sådan noget sammenligningsgrundlag, når jeg ikke også bruger Google Chrome ved siden af, hvilket jo også ville ødelægge meningen med det hele. #1 Du kan åbne et "New private window with Tor" i Brave, så det skulle gerne tilfredsstille den del også.
--
#3
ZataH
Supporter Aspirant
23-10-2020 12:50

Rapporter til Admin
Jeg har brugt Brave i nogle måneder nu, jeg kan varmt anbefale browseren :) Der er indbygget ad-block og anti tracker. Adblocker er så god at jeg har deaktiveret ublock.
--
#4
Zareric
Ny på siden
23-10-2020 13:02

Rapporter til Admin
Jeg har brugt Brave siden mid Januar 2020. Kan også anbefales fra min side :) Brave har support for de fleste chrome extensions. Så det er værd at skifte over til.
--
#5
ChristianHP
Juniorbruger
23-10-2020 15:03

Rapporter til Admin
Jeg bruger Android udgaven på min mobil, og synes rigtig godt om den. Har ikke skiftet på PC endnu, hvor jeg pt prøver Edge, som også er Chromium baseret. Jeg synes egentlig Edge virker god, men jeg har ikke helt sat mig ind i om MS er ligeså onde, og jeg i virkeligheden bare har flyttet salget af min sjæl fra den ene dæmon til den anden.
--
#6
Ð Xargo
Elite Supporter
23-10-2020 17:50

Rapporter til Admin
Jeg har brugt brave i rigtig lang tid efterhånden, har altid virket fint for mig. Den siger den har sparet mig for 33 timer, i ventetid på hjemmeside loading, men om det passer skal jeg ikke kunne sige, jeg har dog min tvivl. omvendt har jeg brugt den flere timer om dagen siden december 2019, så bare et millisekund hver fane jeg åbner, må da adde op.
--
Fractal Design Nano S, 16gb DDR4 3200Mhz, 2060 super, delided [email protected],5Ghz, SF600, Z170i-pro. Blacklist/scammers: Silvergoat, Maripyt,
#8
Rune.abj
Semi Supporter
23-10-2020 21:25

Rapporter til Admin
Jeg bruger Brave på Android som primær browser. (Mobil & tablet) På stationær er der Firefox med NoScript osv. (Hjælper også) Og jag kan se at Brave hjælper på de reklamer der dukker op på min stationær og konens Tablet & mobil, ved at mange af de sider jeg handler på ikke dukker op i div. reklamer. På min ARb. PC som jeg også er på nettet med hér hjemme, kommer alle reklamer op for det jeg kigger på med den. Så en del effekt har den. Pt. er min Arb. pc oversvømmet med Lavprisvvs.dk reklamer, fordi jeg var inde og kigge efter en vandhane på den med Chrome, uden nogle filtre ad-ons. (Firma/Bruger rettigheder!) Alt det jeg har være på div. sider at kigge efter på brave fra an, kommer ikke op i div. reklamer.
--
"Facts are meaningless - you could use facts to prove anything that's even remotely true!" - Homer J Simpson.

Opret svar til indlægget: Brave Browser?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login