Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Virtuel maskine og Wifi ?

Af Gigabruger SpookiePower | 07-12-2017 14:43 | 466 visninger | 4 svar, hop til seneste
Jeg har på min PC installeret Virtuel Box og har lavet en Virtuel maskine (linux). Min PC er tilsluttet min WIFI router via kabel, men har også trådløst WIFI kort i sig. Min Virtuelle maskine fungere fint mht internette, men jeg tænker om man ikke på en virtuel maskine, kan se ens WIFI router ? Det kan jeg ikke selv, men jeg går ud fra at man ikke kan se WIFI routere pga der ikke er trådløst kort i en Virtuel maskine. Kan man på nogen måde se WIFI routere på en Virtuel maskine ?
--
#1
V3nu1
Junior Supporter
07-12-2017 15:22

Rapporter til Admin
Jeg er rimelig overbevist om du skal tilføje dit trådløse kort/usb wifi adapter til din maskine i din Virtual Box. Vmware kan og jeg har tit gjort det, da jeg kun havde adgang til WiFi
--
#2
SpookiePower
Gigabruger
07-12-2017 19:13

Rapporter til Admin
#1 Så det er bare i softwaren det skal laves ? Kan man egentlig have sin PC på et trådløst og en Virtuel maskine på et andet trådløst ?
--
#3
Splint
Nørd Aspirant
07-12-2017 19:16

Rapporter til Admin
Du kan dele din trådløse forbindelse, men hvis du vil have en virtuel maskine til at have kontrollen over et trådløst netkort, så skal du lave passthrough. Det kan du i VMware. Jeg er ikke klar over, om man kan det samme i Virtual Box.
--
#4
SpookiePower
Gigabruger
07-12-2017 19:21

Rapporter til Admin
#1 Mener du at jeg skal have en USB WIFI adapter til at sætte i min computer ? Så min computer bruger det normale WIFI kort, og den Virtuelle maskine bruger USB WIFI adaptoren ?
--

Opret svar til indlægget: Virtuel maskine og Wifi ?


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: