Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bærbar stuck i BIOS

Af Junior Supporter HvidtfeldtD | 16-01-2018 20:06 | 747 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej. Min kæreste har en https://www.power.dk[...] Den er fra lige før nytår og har kørt fint indtil idag. Hun havde en update igår, som hun udsatte da der var eksamen. Den har så opdateret igår eller idag, men da hun tænder her til morgen, går den direkte i BIOS. Det skal siges at jeg har været inde via Command prompt og smide hendes filer ind på USB stikket, der også har installation mediet på. Vil meget gerne beholde hendes programmer, da hun har mange forskellige via uni og ikke har flere installations forsøg tilbage. Hvad jeg har prøvet i BIOS: Slået Fastboot FRA. Slået Secure Boot Control FRA. Slået Secure Boot Control FRA og slået CSM support TIL, hvilket giver "reboot or select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Slået Secure Boot Control FRA og slået CSM support TIL og slået Launch PXE OpROM policy TIL, hvilket giver "reboot or select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". I command line er prøvet : SFC /SCANNOW, BOOTREC /SCANOS, BOOTREC /FIXMBR, BOOTREC /FIXBOOT, BOOTREC /REBUILDBCD. BOOTREC /REBUILDBCD siger Adgang nægtet. Har prøvet at lave systemgendannelse, Genoprettelse af systemafbildning, start reperation og den kan ingen af dem. Som om den mangler SSD i Boot priority : https://imgur.com[...] Disken er sat op som GPT og køre ACHI. Al hjælp modtages :D Mvh Daniel
--
#1
HvidtfeldtD
Junior Supporter
16-01-2018 20:14

Rapporter til Admin
Prøvede at vælge den rigtige partiton i command line og for et underligt svar. Siger at det ikke er en fixed MBR disk, selvom den køre GPT? https://imgur.com[...] Undskyld det er på hovedet.
--
#2
HvidtfeldtD
Junior Supporter
17-01-2018 12:00

Rapporter til Admin
Nogen ideer inden jeg geninstallere Windows? Selvom det var en ny pc, så havde den også en Windows old?
--
#3
HvidtfeldtD
Junior Supporter
17-01-2018 16:59

Rapporter til Admin
Lige en opdatering og afslutning. Har installeret windows på maskinen igen og den virker fint. Snakkede med en ven fra holland idag, han havde samme problem på sin maskine igår. Han opdaterede en Wifi driver og en Intel grafik driver, han har et 630 intel graphics og et 1060 i maskinen. Maskinen sagde intet Boot devices. Så hvis du ramler ind i samme problem, så er du mere eller mindre færdig :)
--

Opret svar til indlægget: Bærbar stuck i BIOS

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning