Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Operativsystemer

Hjælp til Lenovo ThinkPad T500

Af Gæst Lisbeth | 11-10-2018 12:01 | 369 visninger | 2 svar, hop til seneste
Efter en opdatering i september kunne jeg ikke længere få adgang til min gamle computer. Efter login bliver der mørk skærm og efter meget lang tid kan der komme mit baggrundbillede frem, men ikke personlige mapper eller andre genveje på skrivebordet. Der mangler menulinjen forneden. Jeg kan ikke taste mig længere ind. Jeg har ikke forstand på computere overhovedet. Kan jeg "snyde" computeren og komme ind igen uden at skulle slette alt hvad jeg har på computeren? Har forgæves forsøgt forskellige ting i blinde. På forhånd tak.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
LTC
Monsterbruger
11-10-2018 12:06

Rapporter til Admin
Lyder til noget virus eller en "bloated" computer. Hvis jeg var dig, ville jeg finde en som har mulighed for at tage harddisken ud og sætte disken i en anden computer, hvorefter filerne kan trækkes ud.
--
#2
Lisbeth
Gæst
11-10-2018 17:19

Rapporter til Admin
Mange tak for dit svar. Det er selvfølgelig en mulighed mht., at tage harddisken over i en anden computer. Den tanke havde jeg ikke lige tænkt. Tak. - Ðet var en hel almindelig opdatering, som computeren selv startede op, da jeg tændte computeren (Havde fået påmindelse om det tidligere).
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Hjælp til Lenovo ThinkPad T500


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar: