Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Nogen der spiller på warmane (privat server)?

Af Nørd Aspirant Michael K | 12-04-2021 20:06 | 869 visninger | 6 svar, hop til seneste
Jeg har vist nok en donator account fra sidst jeg spillede (dengang det hed molten wow) vist nok. Tror i hvert fald det er omkring 8 år siden+. Jeg tænkte mig at starte på en wotlk server, men har ikke den store idé, hvilken server der er bedst. Loaerdaron er nok udelukket, da jeg har hørt at der er 0 PvP bgs, arena osv.. jeg foretrækker PvP, dog er Black rock udelukket, da jeg ikke vil 100% PvP, men vil gerne raide en gang imellem. Jeg er stor modstander af pay to win (alle melees render rundt med LoLmourne osv.), Men hvis det ikke kan undgås, må jeg bøje mig. Nogen der spiller der, og kan anbefale den bedste server for mig?
--
#1
Christian88
Elite Supporter
12-04-2021 20:37

Rapporter til Admin
Jeg spiller på Sunwell's Voltarus server. Er ikke til PvP, så ved ikke hvor meget liv der er der, men der er massere af spillere.
--
#2
Michael K
Nørd Aspirant
12-04-2021 20:47

Rapporter til Admin
#1 jeg spiller også på voltarus i øjeblikket, men de bløder spillere for hver dag der går. Derfor jeg ville starte et andet sted, inden voltarus dør helt. Og det er bare mega surt, for voltarus er mega genial i forhold til alle de ting de har gjort, og næsten ingen bugs.
--
#3
Christian88
Elite Supporter
12-04-2021 20:59

Rapporter til Admin
#2 Jeg synes nu ikke at jeg har set evidens for at serveren har oplevet et betydeligt aftag af spillere - hvis man da ignorere den sædvanlige hype af en ny server, hvor en del spillere prøver, men hopper fra igen efter en uges tid eller to. Jeg tror på projektet.
--
#4
Toilets of SHIELD
Juniorbruger
12-04-2021 21:11

Rapporter til Admin
Hvis du vil bruge 200€ på at have alt BiS ligesom alle andre, så det er fint, spil på Warmane. Det er afstødelig for mig, jeg vil helst spille på noget som Dalaran-WoW, med meget mere konservativt tilgang til gear og progress, men den er død stort set nu.
--
Sidst redigeret 12-04-2021 21:12
#5
Michael K
Nørd Aspirant
12-04-2021 22:26

Rapporter til Admin
#4 jeps, har også været på Dalaran Wow. Den var som sådan udmærket, men Voltarus er langt bedre. #3 måske kan man ikke mærke det, men tallene lyver ikke. I søndags i peak hours var der kun 1500 online. Det var 3-4 k så vidt jeg husker lige efter launch. Det kan være at jeg bliver på Voltarus lidt endnu.
--
#6
thechillum
Mega Supporter
12-04-2021 22:34

Rapporter til Admin
Jeg spiller stadig på Warmane hist og pist, godt nok lige taget en pause i forbindelse med season 2 i ProjectDiablo2. Der er stadig super gang i den derinde, synes grind systemet er fint med at man kan sælge guld for wow-coins og så købe lidt random gear for de coins. Jeg synes der er god aktivitet og jeg er glad for at være en del af en "Hungerian only" guild som eneste immigrant og derfor kan end-raide uden at være på discord/teamspeak :D
--

Opret svar til indlægget: Nogen der spiller på warmane (privat server)?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning