Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Software \ Spil
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Diablo II remake kommer! (Muligvis)

Af Maxi Supporter TankBrutalis | 24-01-2021 23:28 | 1709 visninger | 26 svar, hop til seneste
Efter lang tids stilhed og alt om Diablo 2 resurrected gik den vej man troede det var glemt, og et slut kapitel, så er der nu nyt! Vicarious Visions er blevet opslugt af Blizzard for at arbejde på flere projekter og en af dem skulle være Diablo II remake Masser af information om det derude kommer med et par links, og håber der er flere end blot mig der er begejstret og glæder sig til ikke at få ondt i øjnene af at spille i 800x600 og få det bedste hack'n slash tilbage igen ! https://www.google.com[...] https://www.google.com[...] God aften derude :D
--
#1
white
Redaktør
24-01-2021 23:49

Rapporter til Admin
Ja det bliver spænde at se om vi for en Diablo II remake engang, men jeg glæder mig nu mest til at se om et år eller 2 når vi måske for Diablo 4 :)
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk
#2
DeeKay
Guru
25-01-2021 00:01

Rapporter til Admin
Det bliver forhåbentlig til noget bedre end hvad de gjorde med Warcraft 3 :> (Det er jeg stadig lidt "bittermis" over).. #1 Tror (desværre) der går lidt længere inden vi ser Diablo 4. Eksempelvis blev Diablo 3 annonceret tilbage i 2008, men først udgivet i 2012. 2020 har nok også spændt lidt ben for udviklingen af spillet, med alle de ned-lukninger/restriktioner selv diverse spiludviklere har været berørt af.
--
Wise men talk, because they have something to say. Fools talk, because they have to say something.
#3
xabo
Maxi Nørd
25-01-2021 00:05

Rapporter til Admin
#2 Ak ja, wc3 remake.. Jeg er også stadig bitter over det.. Havde godt nok set frem til det.. Gad de ville lave en remake af deres remake af det. haha. Og så rigtigt denne gang! Kunne være fedt med et godt remake af D2.
--
#4
white
Redaktør
25-01-2021 00:19

Rapporter til Admin
jeg havde lidt set den komme med Warcraft 3 remake, derfor købt jeg det ikke, Dsv lidt en skam for Warcraft 1 til 3 var supre gode så de kunne nu godt lave en rigtig Warcraft 4 til os :-)
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk
#5
Ilwaz
Guru
25-01-2021 03:04

Rapporter til Admin
#0 Kommer ikke til at blive godt. Blizzard er mere Activision, end det er Blizzard(Alle topfolkene fra de "gamle" dage er skredet, og replaced af Corporate drones). #4 Der er et Warcraft 4, det hedder World of Warcraft og har afsluttet hele WC3 og Frozen Throne story line. Alternativt, hvis du ikke føler for et MMORPG, så er der særlige gameplay videoer, hvor folk så har klippet det hele sammen.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#6
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 06:09

Rapporter til Admin
#1 og 2 , nej tror heller ikke vi ser det i år, men tror heller ikke helt der går flere år (forhåbentligt) men igen går der 2-3 år så det stadig fint, bare det kommer. Nu har jeg spillet D2 in off i perioder, men alligevel fået det spillet hvert år, hvad gør et par år mere :D Men ja det team der lavede wc3 remake er jo brudt op, og de har jo nok opslugt dem også de ikke selv kunne magte opgaven mere. #5 nej har helt enig i gamle Blizzard det væk og bare er drevet af et sæt skod investorer som er ligeglad med alt andet end penge penge penge, men man har lov at håbe på det kan blive en succes,
--
#7
RX
Giga Supporter
25-01-2021 06:25

Rapporter til Admin
Ja også skal de lige blive færdige med Diablo Immortal først...
--
#8
Karanka
Elitebruger
25-01-2021 07:10

Rapporter til Admin
Fedt hvis det kommer, men tænker alligevel at klassisk D2 har så få spillere pga. de mods som findes i dag, som sikkert bare vil samle grafikken op fra den nye udgivelse.
--
#9
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 07:28

Rapporter til Admin
#7 det jo et andet team der udvikler immortals :)
--
#10
Ilwaz
Guru
25-01-2021 07:40

Rapporter til Admin
#6 Ja, det har man da. Men det gør det jo ikke sandt, eller en realitet.
--
Grafikkort oraklet! Oh, and don't mind the vase.
#11
ToFFo
Guru
25-01-2021 08:45

Rapporter til Admin
Yeah, det er bare endnu et rygte. Men et næsten bekræftet rygte! Men et næsten bekræftet rygte som Rhykker siger: https://www.youtube.com[...] Det ville være et klogt move af Blizzard at lave en D2 remake, selvom det er et kææææmpe arbejde, fordi nogen ikke fik taget backup! Fucktards. Det er århundredets lærestreg ikke at tage backup af kildekoden til det bedste aRPG spil der nogensinde er lavet! Jeg tror og håber på Diablo 2 Rebirth bliver præsenteret på Blizzconline.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-01-2021 08:46
#12
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 09:03

Rapporter til Admin
#10 nej men igen håber, igen lige til #5 men mange af de gode tidligere Blizzard employes vi alle elskede og dem som snakkede med os (community) og lyttede til os, har jo startet deres eget firma sidste år "Dreamhaven" og dem glæder jeg mig til at se noget fra :D #11 ja også dw for mit lille (muligvis) i overskriften, men ja det er så tæt på at være bekræftet som det kan være, mon ikke vi får en bekræftelse til blizzcon som du siger, bare det at det bliver bekræftet gør jeg ville kunne sove ekstra godt!
--
#13
fransfrakker
Junior Supporter
25-01-2021 09:26

Rapporter til Admin
Fatter ærlig talt ikke, hvorfor folk så gerne vil have d2 tilbage, og jeg er måske en af dem der spillede d2 allermest. Det var en anden tid, og jeg tror folk husker nostalgi mere end selve spillet. Jeg hører tit folk snakke om, at det var det sygeste end game. Hvordan fanden var det det? Grind pindle / baal / meph i uendelighed. Så var der ubertrist til sidst, men det var også det eneste. Spil i dag har MEGET mere at byde på. POE er i en helt anden liga. Faktisk har d3 meget mere at byde på i endgame.
--
Sidst redigeret 25-01-2021 09:27
#14
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 09:33

Rapporter til Admin
#13 jeg spiller stadig d2 et par gange om året og jeg nyder det hver gang mere end D3, i D3 er der 1 build til hver char der virker, og der er ikke andet, du kan ikke selv vælge hvad du vil det mindste hvis du vil gerne lidt, og så er der kun rifts.... D2 har du mega mange muligheder i builds, og alt virker, det er der ikke nogen der fatter at lave i dag, i dag i spil er der altid et build som er 80 % bedre end alle andre, der tvinger dig til at spille et spec. Og i D3 der er der kun 1 stat der scaler, fucking Damage det smader spillet, meget mere varieret hvad du skal have af stats i D2 Så for mig er det stadig klart bedre end både Poe og D3, D3 er decideret en skændsel skod spil nu, ingen trading system osv. Skill system er pisse ringe. Poe er fedt det er jeg helt enig i og det eneste der kan måle sig med D2 ;)
--
Sidst redigeret 25-01-2021 09:35
#15
ToFFo
Guru
25-01-2021 09:37

Rapporter til Admin
#13 - Jeg har spillet Diablo 2 MEGET. Af den årsag har jeg også spillet MedianXL og Project Diablo 2 fordi det er rigtig gode mods synes jeg. Det hele holder stadig. Det er mega fedt. Party med 8 spillere er awesome. Skills, runes, runewords, builds, items... Alt, ALT er bedre i Diablo 2. Den eneste aRPG der kan nå i nærheden af Diablo 2 er Last Epoch. Og det er i Beta uden multiplayer. Men for satan det er godt. Bare nostalgi... Må jeg være fri. Det er helligbrøde at sige sådan noget :D
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 25-01-2021 09:38
#16
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 09:42

Rapporter til Admin
#15 giver dig evig ret, og last epic siger du, har kigget meget på det, dog ikke lige den sidste periode, og er ved at have prøvet alle de nye arpg og de er talentløse ud over Poe, men Poe er bare et helt andet type arpg :)
--
Sidst redigeret 25-01-2021 09:43
#17
ToFFo
Guru
25-01-2021 10:22

Rapporter til Admin
#16 - Last Epoch tager de få ting der fungerer ved D3 og PoE og har rullet begge dele sammen til Last Epoch. De udvikler på det som gale, og lytter til deres følgere. Følgerne ville have et loot filter, så det er det seneste nye store de har lavet. Det tager uhørt lang tid at komme igennem endgame, men det holder sig friskt fordi det er progressivt svært, men man vælger selv hvordan det bliver svært. Når du kommer til endgame, skal du replay nogle missioner, for så at komme til en boss, som er ekstra svær, som dropper godt gear, og giver dig nogle skill-points du ikke kan få på anden vis. Når man gennemfører en mission i endgame, skal man vælge hvordan den næste mission bliver sværere. Man kan vælge for eksempel at monstre har ekstra damage og mere HP, eller mere resistance, mere damage og bevæger sig hurtigere. Den anden valgmulighed er sværere, men så giver fjender til gengæld mere XP og bedre loot. For hver gang man klarer en mission, gemmes de valgmuligheder du tog sidst, så man skal tænke sig om inden man vælger, og huske hvad man allerede har valgt, så man ikke bare stacker deres resist/damage så man går i stå. Det er skide smart. Der er IKKE multiplayer i Last Epoch endnu. Men jeg spillede da alligevel op til level 80 something. Og begyndte ikke at kede mig. Crafting systemet er også rimelig stort, men rigtig godt lavet synes jeg. Man kan altid crafte. Men man kan også crafte med små mods, som fx giver mindre chance for at man ødelægger sit item i forsøget. Man crafter ikke et helt item, men man opgraderer eksisterende stats på det item i stedet. Man kan også vælge at rulle ekstra stats ind på det item. Spells scaler med level. Så mens du har spells 'valgt' vil de stige i XP ligesom du gør. For hver level de får, kan man så vælge ekstra ting som den spell gør, alt efter hvad det er for en spell. Der er også synergi mellem spells, så man skal tænke over sine valg. Fx teleport har synergi med elemental nova. Så hver gang man kaster Teleport, bliver der autocastet nova der hvor du står når du starter din teleport, en gang mere midtvejs mellem dig og teleport destination, og en mere når du lander. Den slags ting. Og så er der deres skill tree. Det er ikke helt som PoE men næsten. Du er ikke 100% fri. Du vælger en grund-type. Mage for eksempel. Og under mage er der så en masse underkategorier man kan vælge efterfølgende. Sorceror, Spellblade og så videre. Det er allerede nu et ret stort spil, og kan anbefales. Læringskurven er stejl, men slet ikke så stejl som i PoE. Shit det blev et længere skriv end forventet xD
--
- Indsæt signatur -
#18
Vandkanden
Super Supporter
25-01-2021 10:37

Rapporter til Admin
Seriøst... D2 Remake.. Eneste spil jeg nogensinde behøver og mit liv vil være fuldendt !
--
#19
TankBrutalis
Maxi Supporter
25-01-2021 12:02

Rapporter til Admin
#17 det lyder nu som et super fedt koncept, og ja meget Poe over det og generalt en masse fede tiltag. Jeg tror da jeg skal give det et forsøg til de 22 euro man kan få en key til :D Og ja var godt klar over det er i beta/Early acces med kun single player pt #18 ja jeg ville ikke behøves andet i en evighed, bare game ladder efter ladder
--
#20
potteplante
Giga Supporter
25-01-2021 13:06

Rapporter til Admin
Er det ikke lidt sent? er selv lige gået i gang med Project Diablo 2. og syntes det mega fedt. der rettet på en masse "fejl" og tilføjet lidt ekstra i form af maps(lidt af rifts i D3) Poe faldt jeg lidt fra måske lærings kurven er for stor? Men har hørt meget godt om det.
--
Google is your friend!
#21
RX
Giga Supporter
25-01-2021 13:10

Rapporter til Admin
#17 Hvor blev Wolcen af???
--
#22
Stroyer
Guru
25-01-2021 14:02

Rapporter til Admin
21# It died
--
IDGAF!
#23
ToFFo
Guru
25-01-2021 14:31

Rapporter til Admin
#19 - Hvis det er HELT galt, kan du jo få en refund på steam om ikke andet. Jeg vil anbefale du følger en build video af en art, og ser nogen intro videoer. Ellers spørg :D
--
- Indsæt signatur -
#24
Qax
Mega Nørd
27-01-2021 22:12

Rapporter til Admin
Hvis de skal tage røven på alle fans og få solgt riiiigtig mange af dem, så skal de lave Diablo 4 og så inde i Diablo 4, der er der en Diablo 2 version. Så det i bund og grund kører på samme engine, men at D2 udgaven er noget mere simpel og D4 så er med alt hvad de kan finde på. Det havde sgu været et smart move. Så D4 med D2 remake som bonus. Så kan folk ikke brokke sig over at de har brugt penge på et dårligt remake, da det jo bare er noget de har fået med gratis, når de købte D4.
--
ASUS B550M TUF - 5800X - NZXT Kraken X62 G.Skill 2x8gb 3200Mhz CL14 Asus 3080 TUF - Acer XB271HU Adata XPG SX8200 Pro 1TB
#25
TankBrutalis
Maxi Supporter
27-01-2021 22:15

Rapporter til Admin
#23 yer endte med at købe det, og kan godt lide bare lige at springe ud i dem fra start og se hvor vanskeligt det er inden jeg hopper på videoer, spillet et par timer, og det virker godt nok meget nemt, altså encounters har ikke lige været en udfordring endnu
--
#26
TankBrutalis
Maxi Supporter
27-01-2021 22:17

Rapporter til Admin
#24 ja er lidt spændt på at se hvad engine det vil komme på, og hvordan udførelsen bliver, for de skal helst ikke ændre noget, skal bare gerne være som det gode gamle. Dog ville det ikke gøre noget der kom en bar man kunne have skills på så man ikke skal spammer imellem skils format vælge hvilken man skal right click, men det har nu også sin charme, jeg spiller da stadig d2 :D
--

Opret svar til indlægget: Diablo II remake kommer! (Muligvis)

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning