Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Internet \ Internetudbydere

Hiper - Double-NAT efter router Beta firmware ?

Af Super Supporter A.ndersen | 15-04-2019 22:28 | 806 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hey allesammen, Jeg har fået Hiper og i den forbindelse også fået en ny ZyXel router med et "Beta firmware" fra supporten. Siden dette kom på min router - Da har min Plex server svært ved at tillade adgang udefra. Det vil sige at alle mine videoer og billeder af min søn, dem kan jeg ikke dele med familien. Da jeg ikke bor med min søn, samt min ex partner ikke tillader at lade min familie se ham - (Hun har taget ham til Holland fra Irland, så hun er bange for at komme i retten osv.) Så er disse videoer fra min Ex samt min søns morfar, guld værd for både mig, men også familien og det piner mig at jeg ikke kan smide det på min Plex således min del af familien også kan se min søn. Er der nogen her som er bekendt med en ZyXel VMG3925-B10B - Samt opsætning af en sådan således jeg kan undgå at Plex melder om en DoubleNAT error?
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#1
Dragonheart
Elite Nørd
15-04-2019 22:33

Rapporter til Admin
Har selv stået med lidt de samme problemer. Har den exact samme Zyxel model. Ved at sætte zyxel routeren i bridgemode og derfor uden NAT og ladet min Asus router håndtere al routing har jeg ikke oplevet problemer med double NAT. Det havde jeg dog før da Zyxel routeren ikke var i bridge mode.
--
#2
A.ndersen
Super Supporter
15-04-2019 22:41

Rapporter til Admin
#1 Jeg har intet efter den, der er bogstaveligt talt KUN den ZyXel router.. Jeg er totalt målløs.. :( Har også prøvet at smide den i DMZ og lave en korrekt port forwarding, tror jeg nok, men intet virker.. :(
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#3
Dragonheart
Elite Nørd
15-04-2019 23:07

Rapporter til Admin
#2 Hmm ja hvis der ikke er andet router medd aktiveret NAS så ldyer dte udnerligt. Evt. kan du få Hiper til at tildele dig en "mindre dynamisk" IP (det er gratis - find det på deres hjemmeside. Har dte selv og synes det hjalp ifm. med gaming). Og i sidste ende betale lidt for en offentlig IP.
--
#4
A.ndersen
Super Supporter
03-05-2019 16:13

Rapporter til Admin
Solved. Hiper havde fjernet min faste IP da de nulstillede mine settings til den nye router. Lyder lidt som en and, men ikke desto mindre, så fungerer det igen. :)
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.

Opret svar til indlægget: Hiper - Double-NAT efter router Beta firmware ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning