Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design

ÆUG søger hjælp til ny webside

Af Giga Nørd Lars | 06-11-2017 21:27 | 1451 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hjemmesiden "ægteskab uden grænser" skal opdateres. Jeg ejer ikke, men støtter siden, fordi jeg selv er gift med en udlænding. Derfor håber jeg, at det er lidt i orden, at viderebringe denne besked om hjælp til at fornye deres hjemmeside. Jeg har som sagt intet med siden at gøre, og kender heller ingen der har noget med den at gøre. Men den er håbløs forældet. Og de spørger om hjælp til at bringe det fra omtrent 1990 og ind i 2020. Hvis jeg selv kunne HTML, ville jeg gerne selv give en hånd med. Men det kan jeg ikke. https://www.facebook.com[...]
--
#1
Majken101
Ny på siden
14-11-2017 12:59

Rapporter til Admin
Jeg går ud fra at det er http://www.aegteskabudengraenser.dk[...] det drejer sig om? Har i overvejet at skifte til WordPress? Med WordPress behøver i ikke at skulle kode, men kan blot "bygge siden" fra en relativt nem UI. I fremtiden vil den også være nemmere at vedligeholde for alle i foreningen, da den som sagt ikke vil kræve teknisk kendskab. Jeres sider ser også relativt statiske ud, så det burde ikke være nogen sag at oprette nye i WordPress med det samme indhold. Der findes desuden et hav af WordPress vejledninger og guides der ude, som kan hjælpe jer igang. Held og lykke med projektet.
--
https://weteach.dk[...]
#2
inckie
Ultra Nørd
14-11-2017 17:09

Rapporter til Admin
#1 På vegne af alle seriøse PHP programmører Neeeeej ! Vi skal for alt i verden undgå flere Wordpress sites. Det er det værste lort at arbejde med, bare fordi noget er populært, er ikke det samme som er det er en god løsning - den er bare (for) nemt at komme i gang med.
--
Take everything you like seriously, except yourselves.
--
Sidst redigeret 14-11-2017 17:12
#3
Jepperdepper
Giga Supporter
14-11-2017 18:12

Rapporter til Admin
#2 Wordpress er fint nok. Problemet er dem der bygger sider uden at vide noget om Wordpress-udvikling og derved får installeret 45 plugins og en smadret hjemmeside med 200 requests, 5mb scripts og styles, kode der konflikter, dyre databasekald og ingen tanke på sikkerhed. Ja, der er CMS'er der er bedre set fra en udviklers synspunkt, eksempelvis SilverStripe, men det vil være en forkert beslutning at bygge et eller andet vildt fordi udvikleren får stådreng af det. Problemet med SS, Umbraco og andre fine systemer er, at de kræver en dygtig udvikler for at lave den mindste ændring. Der er rigtigt mange variabler der skal tages med i betragtningen, når man laver en ny hjemmeside og ikke bare hvad udvikleren synes er genial kode.
--
Sidst redigeret 14-11-2017 18:17

Opret svar til indlægget: ÆUG søger hjælp til ny webside


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: