Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Programmering og webdesign \ Hjemmeside design
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Wordpress/PHP send simpel json svar for specifik s...

Af Super Supporter Chri.s | 13-09-2018 23:17 | 1293 visninger | 9 svar, hop til seneste
Håber der er nogen som kan være behjælpelige her - om ikke andet pege mig i den rigtige retning. Jeg leder efter en måde hvorpå jeg kan sende et simpelt json svar til den besøgende, som skal indeholde en versionsbeskrivelse. Eksempel: Besøg side: www. eksempel. com/version Svar: version: 1.0 Alt hvad svaret skal indeholde er som vist ovenfor. Jeg fandt nedenstående link som en mulighed, men jeg synes det virker utroligt omfattende for noget jeg ville gætte på var ret så simpelt. link: https://webdevstudios.com[...] Alternativt kunne jeg naturligvis lave en statisk html fil med versionen i, men jeg kunne godt tænke mig at lære/vide, om ovenstående ikke er lige til.
--
Sidst redigeret 13-09-2018 23:18
#1
Azakiel
Skribent
14-09-2018 09:54

Rapporter til Admin
alt så du kan vel bare json_encode en streng med det data du skal bruge i php og smide det i hovedet på den besøgende i en script.js fil ved behov? eller er det ved anmodning de skal have det data du henviser til ?
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#2
Chri.s
Super Supporter
14-09-2018 10:32

Rapporter til Admin
#1 det er blot når den besøgende går ind på siden, eksempelvis som nævnt i #0. Her skal der så ikke været andet end json svaret - det vil sige hverken nogle elementer, layout eller andet. Bare en helt ren tekststreng. Formålet er nemt at kunne tjekke en version fra en anden applikation
--
#3
Azakiel
Skribent
14-09-2018 10:36

Rapporter til Admin
#2 Så kan du altid bare printe din json streng direkte i PHP, så længe du henter dataene over fra en eller anden kilde. Eller skal det være pænt opsat, så bruge pretty print ala: <?php $json = json_encode($data); echo '<pre>; print_r($json); echo '</pre>'; første linje behøves ikke hvis dit data allerede er i json format, kun nødvendigt hvis du har det i array form.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#4
Emil_Olesen
Giga Supporter
14-09-2018 10:41

Rapporter til Admin
Kan godt være det er naivt, men er det ikke bare at lave en tom fil med det json indhold som du gerne vil give til brugeren? Fek.s: { "version": 1.0 } Det er selvfølgelig antaget at det ikke er dynamisk, men lyder til at du vil have en nem løsning, da den du selv linker til er for omfattende. Kan godt være jeg misser et eller andet vigtigt i #0 :) EDIT: Så selvfølgelig ikke den nederste del af #0, undskyld...
--
Dette indlæg bliver overvåget af NSA.
--
Sidst redigeret 14-09-2018 10:41
#5
Chri.s
Super Supporter
14-09-2018 10:41

Rapporter til Admin
#3 tak for svar, men nu er jeg egentligt mest i tvivl om, hvorledes det håndteres i forhold til URL og dét at sikre, at der ikke kommer andet indhold med? Og forhindrer 404 error, for den sags skyld. Lad os sige at www .eksempel .com/version ikke er en egentligt side - skal jeg så redirecte til php svaret eller hvorledes? #4 det gør skam ikke noget - har rent faktisk allerede lavet en simpel "version.json" fil som virker efter hensigten, men da jeg ikke kan finde ud af det andet, vil jeg vældigt gerne lære det ;)
--
Sidst redigeret 14-09-2018 10:42
#6
Azakiel
Skribent
14-09-2018 10:44

Rapporter til Admin
#5 bare smid en tom php fil i roden af dit site der hedder version.php, og så link direkte til den med eksempel.com/version.php. Så har du intet andet indhold. Skal du have WP funktionalitet i filen kræver det dog at du tilføjer nogle linje ekstra kode også.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#7
Chri.s
Super Supporter
14-09-2018 10:51

Rapporter til Admin
#6 ah ja, naturligvis.. Overthinking.. :D Af nysgerrighed, vil det være muligt at opnå ovenstående funktionalitet ved brug af query string ? Eksempelvis som www. eksempel .com?version Altså, hvor alt andet indhold ikke bliver smidt ud. Tak for svar :) EDIT: Nå, jeg fandt sørme svar på ovenstående selv, efter at have modificeret min søgning som følge af svarene herinde. Nedenstående giver mit nøjagtigt ønskede resultat i Wordpress (indsættes i functions.php): add_action('init', 'version_response'); function version_response(){ if($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/version") { $version = "1.0"; wp_send_json($version); }
--
Sidst redigeret 14-09-2018 10:55
#8
Azakiel
Skribent
14-09-2018 10:54

Rapporter til Admin
#7 Det kan du såmænd godt, men det er lidt bøvlet vil jeg mene. I så fald skal du først tjekke om der er en query string, og derefter stoppe alt andet output som WP lægger ind.
--
Veni, Vidi, Vici. dimidium facti qui coepit habet faber est quisque fortunae suae
#9
Chri.s
Super Supporter
14-09-2018 10:58

Rapporter til Admin
#8 jeg lavede lige en tilføjelse i #7. Nedenstående kan i wordpress give mig det ønskede resultat - denne gang med query string: add_action('init', 'version_response'); function version_response(){ if($_SERVER['QUERY_STRING'] == "version") { $version = "1.0"; wp_send_json($version); } } Her er selvfølgeligt et par faldgrupper hvis der er andre query strings osv., men da jeg selv specificerer URL'en er det vist perfekt.
--

Opret svar til indlægget: Wordpress/PHP send simpel json svar for specifik s...

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning