Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Ekstern hdd, kan ikke finde drev bogstav

Af Gæst Søren | 11-01-2019 16:03 | 660 visninger | 4 svar, hop til seneste
Hej, jeg har haft lidt knas med en ekstern wd harddisk. Når jeg sætter den til, så starter den op, snurrer men dukker ikke op i Computer, og man kan ikke køre tjek på den i diskhåndtering. Somme tider dukker den op, men drevet er tomt, selvom man kan se hvor meget plads der er ledigt og brugt, helt som normalt. Jeg skifter strømforsyningen, og nu starter den igen op, bibber, installerer usb og det hele, men den dukker stadigvæk ikke op. Nu kan prøver jeg så igen diskhåndtering fordi jeg vil køre et tjek på den. Så dukker det her billede op https://ibb.co[...] Drevet hedder normalt G: .. Håber der er nogen der kan være behjælpelig
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Mr. WoLF
Guru
12-01-2019 00:41

Rapporter til Admin
Det kan være den har taget skade og tab af data pga. fejl i strømforsyningen. Ser ud til der er liv i den men mbr er røget. Prøv at søg på fix master boot record usb og se en guide omkring det.
--
#2
DeXTer_DK
Super Supporter
12-01-2019 00:58

Rapporter til Admin
Det er faktisk ret tit dette sker, ntfs filsystemet er noget skrøbligt, jeg har tit kunne rede windows diske som er gået corupte med "ntfs-3g" på ubuntu. Jeg stod faktisk en gang med en disk jeg var nød til at at lave en imagefil af også efterfølgende lave rep på denne, fordi hver gang jeg prøvede og fix på den fysiske disk så låste den, men mirakuløst nok kunne jeg fint lave read fra disken. Er filsystemet hetl kaput, og ikke kan redes kan du prøve at give testdisk et forsøg, det kan trække de fleste ting ud af en disk også selvom filerne er "slettet". - https://www.cgsecurity.org[...] bare husk ikke at begynde og formatere den og prøve og ligge nyt data på den for så mister du sporadisk det hele.
--
"Always bear in mind that your own resolution to succeed, is more important than any other one thing."
#3
Søren
Gæst
12-01-2019 20:39

Rapporter til Admin
Mange tak for jeres inputs. Jeg vil gå det hele igennem! :-)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
fuerzzz1
Monster Supporter
12-01-2019 20:45

Rapporter til Admin
#o Den skal virke fra du modtyager den. Maksimalt en formatereing. Ellers send den retur ja ;/ Men slet lige alty først. Jeg fik sendt en disk retur som der lå Nazi-filer på ! Og jeg har købt her en pakke med 5 diske i, jeg har ikke set på hvad de indholder endnu gg
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !

Opret svar til indlægget: Ekstern hdd, kan ikke finde drev bogstav

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning