Hej Gassolin
Vidste ikke man ku lave sukkerfri diabetesvin med brus? :)
Sukker er jo måden man ændrer vin til champagne. Man åbner en flaske vin - tilsætter sukker samt hælder den over på en stærkere flaske, således den gæring man sætter i gang igen ikke sprænger flasken.
Mousserende vin hmm. Ville selv lave vinen, hvor vinen er helt gæret ud = nærmest 0 sukker, så sødemiddel tilsættes, og så en tur i sodavandsmaskinen for, at få kulsyre/brus i den. Eller også sukkerfri saftevand med lidt vodka - og så en tur i sodavendsmaskinen..
Men selvf. hvis den kan købes, er det jo langt det nemmeste, og hurtigste, hvis du skal bruge den i morgen :)
Det var så gør det selv udgaverne hehe.
Godt nytår min ven
Kim
--
Kun de dumme ser på fingeren, når den kloge peger mod stjernerne...
--
Sidst redigeret 30-12-2022 12:53