Bamix er standarden, der går du aldrig galt i byen.
Der er lidt forskellige udgaver med 140-200w motor det ville jeg sige var underordnet.
Så er der lidt farve, nogle med snoet ledning nogle uden.
Lidt forskelligt tilbehør og forskellige holdere.
Jeg har en rimeligt basal Bamix på trods af at jeg altid researcher i evigheder hvilket Køkkengrej man skal have.
Har endnu ikke følt behovet for den store motor eller en trådløs...
Hvad du skal have med af assessories er lidt individuelt baseret på brug og hvad du ellers har af gadgets.
--
Bamix er super godt, og dem med 140 og 160W er rigeligt til 80% af befolkningen vil jeg tro. Jeg bruger min meget og den har aldrig svigtet (er en 140w)
Hvis du vil have tilbehør er her en 160w på tilbud
https://www.kop-kande.dk[...]
Uden tilbehør en 140 der er billig
https://www.boozt.com[...]
--
Bamix = stavblender. punktum.
er også hvad man bruger i professionelle køkkener.
--
yus!!
Det kommer helt an på hvad den skal bruges til.
Jeg kan godt lide at lave Humus og det duer en Bamix desværre ikke til. jeg laver af en almindelig Magrethe skål ½ fyldt, det er måske 1l kogte kikærter. Før man er færdig, så er bamix så varm at man ikke kan holde på den. Jeg havde købt den kraftigeste bamix jeg kunne finde.
Min kones gamle bosch stavblender kunne det helt uden problemer.
Men Bamix er helt klart meget mere lækker end en tarvelig bosch
--
Bamix all the way! Der ER virkelig forskel på stavblendere. Jeg fik også anbefalingen herinde fra for år tilbage og nu er jeg med på vognen.
--
Handels stats: Samme bruger i 20+ år. B/W liste score: +43/-0.
Stats sidst opdateret d. 07/05-2023 (B/W listen er ikke opdateret)
Den er muligvis god, men du kan ikke skille hele maskinen ad, for at rengøre den.. det synes jeg er vigtigt
--
Intel 13700k Thermalright Peerless Assassin 120 SE + Asus strix ROG B760i + Sapphire RX 6900 XT Toxic Air
Fedt at høre - mange tak for alle de gode råd! Det bliver helt sikket en Bamix mono. Så skal jeg bare lige have fundet ud af, om det er nødvendigt med de 200w.
--
som andre nævner alt afhæning af budget/krav
best in class:
Bamix
markeds udfordren:
Braun - de højere modeller vel og mærke.
deres "klokke" hoved er super til at få råvaren til at rotere rundt i hovedet, således det når og passere kniven flere gange, har lavet bla. is kaffe med "blendtet" isterninger via sådan en fætter på et kursus, da jeg var ansat hos EG, var virkelig imponeret - på trods af jeg på ingen måde havde hjertet ved SDA :P
--
-----------------------------------
Status på B/W-listen: +2/-0
-----------------------------------
Købte en 200w bamix efter at have set alle nævne dem herinde, og er ikke skuffet med performance :D
Det eneste minus er at det kun kniven man kan tage af når man rengøre og det er lidt irreternde med ledningen når man gør den rent men det er ikke noget der gør jeg har fortrudt :D
--
+47/-0 Benjiii (#37, #243, #438, #452, #456, #766, #767, #973, #984, #998, #999, #1010, #1064) (plus flere)
OP# Helt klart en Bamix 200w og hvis du kan finde deres Superbox på tilbud kan den også varm anbefales. - Deres minihakker eller hvad de kalder den er genial ifht. krydderier.
Hvis du vil se lidt test på den hvor de sætter den ud for lidt af hver kan du se mit svar til #4 her under.
#4 - Gastromand melder ellers noget andet ud
https://gastromand.dk[...]
Jeg har da også selv haft held med at lave humus op til flere gange, men må indrømme jeg ikke har brugt hjemmeblødte kikærter, det kan være her forskellen er ?
#10 - Mener da helt bestemt du også kan skrue hovedet af, det er vist nok skruet på med omvendt gevind hvis ikke jeg husker helt galt..
EDIT: Har fjernet et af de 2 link til gastromand. og nej har ikke noget med den side at gøre, blot en glad følger der fra!
--
Sidst redigeret 22-12-2023 13:38