#2 Det er korrekt, men det er det i dette tilfælde, du må gerne rette overskriften til oksekødstern hvis det er :).
#3 Dette er netop gryderetter så dem siger jeg pænt nej tak til :).
#1 Det var en interessant ide, det vil jeg kigge på!
--
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.40 Ghz - 8 Gb ram DDR2 - WD Caviar Black 750GB - XFX HD 6870 - Corsair GS700W - Win 7 Ultimate Edition 64-bit.
#4 Du kan lave wok? Det er i teorien ikke en gryderet.
--
Selvom man kan kalde stroganoff og chili con carne for gryderetter, ligger de alligevel langt fra hinanden, både smagsmæssigt og typemæssigt
Krydr kødet godt med enten en færdigblanding eller bland chili, paprika, hvidløg, cayennepeber og spidskommen, rist kødet godt i en pande, wok eller gryde, lav salat og pitabrød til
--
Kører med AdBlock, støtter ingen reklamer!! Ej heller når man går tiggergang
#5 Har tænkt på noget lignende såsom thai Curry. Tak for forslaget :).
--
AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.40 Ghz - 8 Gb ram DDR2 - WD Caviar Black 750GB - XFX HD 6870 - Corsair GS700W - Win 7 Ultimate Edition 64-bit.
Nok lidt sent men glem alt om at bruge dine fine kødstykker til frokostretter som biksemad (selvom det er en dejlig spise).
Jeg har selv haft stor glæde ved at marinere dem og smide dem på grillen, og så garnere med hjemmelavet broccolisalat, og evt. en pommes hasselback.
Når oksekød er i tern, egner det sig somregl kun til gryderetter, da det er fra de store kødstykker og det derfor skal koge længe for at blive mørt.
PS: En boeuf saute stroganoff laves af oksemørbrad haler, ikke af tern fra klumpen på dyret ;)
God appetit :)
--