Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Vedrørende 'logget på' på Facebook og Messenger

Af Gæst Alexander | 13-09-2017 17:17 | 412 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej derude! Jeg er lidt i tvivl m, hvorvidt jeg skriver det rigtige sted, men jeg prøver her; På min Facebook under 'kontoindstillinger>sikkerhed og login' er jeg studset over, at der er en bemærkelsesværdig lang liste over login-handlinger, jeg angiveligt skulle have foretaget, men som jeg utvivlsomt ikke har. Den skriver, at jeg løbende logger ind på min konto (i øvrigt også min Messenger), selvom jeg ved med mig selv, at jeg ikke har været inde og logge af. Ip-adresserne passer, så det virker ikke umiddelbart som om nogen fremmede, har været inde på min konto, men jeg finder det stadig lidt besynderligt, hvorfor den viser, at jeg skulle have logget ind - nogle gange sågar flere gange på samme dag - når jeg er sikker på, at jeg ikke har logget af. Ift. Messenger står jeg inde under 'Hemmelige samtaler' desuden til at være logget på med tre forskellige iPhone 7'ere og en 6'er for to dage siden, hvilket heller ikke giver mening. Kan nogen forklare mig, hvorfor den viser dette? Håber mine spørgsmål er til at forstå, og at nogen måske endda kan forklare det. Tak på forhånd! - Alexander
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Survey
Supporter
13-09-2017 17:19

Rapporter til Admin
skift din kode
--
Consider it as a free bump
#2
utyske
Ultrabruger
13-09-2017 17:26

Rapporter til Admin
Hvis du ikke ejer/bruger en iPhone 7 eller 6, så er svaret ret åbenlyst - nogen bruger åbenbart din konto. Som #1 skriver: skift din kode. Og slå 2-faktorgodkendelse til.
--
#3
Alexander
Gæst
13-09-2017 17:55

Rapporter til Admin
Jeg skriver på vegne af min kæreste, som ejer en iPhone 7 og jeg en 6'er, og vi har prøvet at skifte kode og har tofaktorgodkendelse til, da vi i første omgang netop tænkte det virkede suspekt, men alt dette er gjort og giver i teorien mening - spørgsmålet er blot hvorfor den viser som om, at hun har logget på flere gange fra samme enhed ude men at have været logget af?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
ReneSDK
Guru
13-09-2017 17:59

Rapporter til Admin
Den viser vel at den logger på hver gang app'en står og tjekker for nye beskeder/opdateringer i baggrunden på telefonen?
--
FFHAU! This is 2017, "I'm not good with computers" is no longer a valid excuse.
#5
Alexander
Gæst
13-09-2017 18:09

Rapporter til Admin
Hmm, jamen så burde den vel i princippet stå til at logge på flere gange dagligt, hvilket ikke er tilfældet. Ganske vist står Messenger til at have logget på 4 gange på 7'eren og én gang på 6'eren for to dage siden, men hvis det skulle skyldes, at det er fordi, den står og 'opdaterer' for nye beskeder, burde den vel vise det flere gange dagligt. På oversigten i 'hemmelige samtaler' ser man kun handlingen for 2 dage siden. Men Facebook viser som sagt som om, at den har logget på nogle tilfældige dage med en uge eller et par ugers mellemrum, og som sagt passer ip-adresser med det benyttede wifi og 4G, så hvad fa'en kan det skyldes, at den viser det?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.

Opret svar til indlægget: Vedrørende 'logget på' på Facebook og Messenger


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: