Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Garagerenovering - design-ideer

Af Elitebruger FlyingHippo | 18-10-2017 12:11 | 785 visninger | 14 svar, hop til seneste
Hola Jeg ved ikke hvor mange der finder det interessant, men jeg søger lidt design inspiration. Jeg er igang med at renovere min garage. Og istedet for bare at male det hele hvidt, vil jeg gerne lave det lidt fancy. Jeg har brugt mine "mad skills" i Paint til at lave disse skitser https://imgur.com[...] Væggene bliver isoleret hele vejen rundt, og dækket med træ-plader, så man let kan skrue ekstra hylder o.l. op hvis det bliver nødvendigt. Jeg overvejer at placere et køleskab under arbejdsbordet, og sætte hjul under en 2 personers sofa, så man kan sætte sig ned og nyde en øl, efter et veloverstået projekt. Men også let flytte sofaen så den ikke står ivejen Jeg vil gerne have det lavet sådan at jeg om sommeren kan køre bilen så langt frem i garagen, at jeg let kan få motorcyklen ud og ind.
--
#1
Jens Ole
Bruger Aspirant
18-10-2017 12:26

Rapporter til Admin
Jeg vil anbefale fiber-gips til væggene. Det er super fedt! Hver skrue kan tage op 25 kg uden at du behøvler bøvle med rawplugs (op til 50 kg med) og jeg plejer ikke at skulle bore for. Vejer lidt når man sætter det op, men meget nemmere bagefter.
--
#2
h3mp
Elite Supporter
18-10-2017 12:35

Rapporter til Admin
Er vildt imponeret over dine MSPaint skills!!! Gode klapstole med plads til bajer > hvilken som helst sofa
--
--
#3
VintageMind
Juniorbruger
18-10-2017 12:55

Rapporter til Admin
Jeg, personligt, ville aldrig male hvidt i en garage, lager, hvad det end måtte være. Har aldrig synes om det. Malede hvidt i en lagerhal engang, der laver maskiner, fattede aldrig hvorfor. Ville hellere vælge en farve, der ikke viser meget snavs og samtidig passer ind/er pæn.
--
#4
FlyingHippo
Elitebruger
18-10-2017 13:04

Rapporter til Admin
#1 Hvor hårdfør er en gipsvæg? Hvis nu man kommer til at støde/vælte et eller andet tung imod den? Jeg havde tænkt mig at bruge OSB plader. Jeg tænker at de fjedrer mere "on-impact" end en gips plade gør? #2 Det er mange års træning der gør det, men må indrømme at tog længere tid at tegne bilen og motorcyklen end jeg havde forventet :-p Jeg vil da hellere vælte ned i en sofa end sætte mig forsigtigt i en klapstol #3 Jeg er helt åben for at andre farvekombinationer. Det jeg har på tegningen er bare første indskydelse. Pt. er der bare helt nøgne vægge, et støbt gulv der skal rettes op, og loftet blev revet ned igår. Så jeg har et helt blankt kanvas at starte på
--
#5
S.A.R.G.E.
Superbruger
18-10-2017 13:10

Rapporter til Admin
Af erfaring fra et sted jeg en gang boede med midterstolper: sørg for at du kan åbne alle døre helt og stadig komme rundt. Gør det lettere at støvsuge og pakke bil o.l.
--
#6
Jacob [5260 Od.S]
Elite Supporter
18-10-2017 15:12

Rapporter til Admin
#4 Der er forskel på fibergips og så gips du sætter op i stuen. Fibergipsen vil også fjedre en del, jeg ville dog være mere glad for OSB. Fibergips minder lidt om en eternetplade. Husk at sørge for at du har noget at skrue i til alle de ting som der skal hænges op :-) Jeg ville vælge OSB særligt hvis du skal male. Det er vist også en billigere løsning. Jeg tror også sagtens en OSB kan holde 25 kg uden at bore for.
--
Google først, spørg bagefter. Man skal ikke græde over spist bacon.
#7
FlyingHippo
Elitebruger
18-10-2017 15:25

Rapporter til Admin
#6 Alle tunge ting bliver selvfølgeligt skruet i "stolperne" bag pladen. (Det er min far der er håndværkeren, jeg er bare hold-ved-mand, så jeg kan ikke huske den rigtige betegnelse :-p)
--
#8
Jens Ole
Bruger Aspirant
18-10-2017 16:16

Rapporter til Admin
Som nævnt, så er der stor forskel på fibergips og gips - OSB er jeg ikke bekendt med. #7 Ideen med fibergips (og måske OSB??) er netop at man ikke behøver bekymre sig specielt om der lige er en stolpe eller ej - Man kan hænge ting op hvor man vil, da hele væggen kan klare det.
--
#9
mrKayne
Elite Supporter
18-10-2017 17:08

Rapporter til Admin
2 ting. Hvorfor har du lamper helt ude ved væggen? Og tænk over placering af lamper ved porten. Kan porten gå op uden at ramme lamperne? Vil du ikke have et tryk ved den anden dør? Så du får korrespondance tryk?
--
#10
VintageMind
Juniorbruger
18-10-2017 17:16

Rapporter til Admin
#4 Også bare min mening. Vi er alle forskellige. Jeg har dog aldrig forstået hvidt inde i et arbejdsrum. Om det er lager eller garage osv. Jeg ved ikke hvilke farver du kan lide, så hvis der skal males, vil jeg nok prøve ad hos en god lokal farvehandler, der ved mere om tingene. Jeg er pt. selv vild med pastel farver for tiden og synes det passer ind hvor som helst. Men der findes mange løsninger. Male, sætte beklædning op, lade det være som det er. Dække det til med diverse møbler/skabe osv. Og skal det bruges som et "show room", hvor du har det rent og fint eller hvor der godt må være rodet. Der er flere aspekter til sagen. Så vil nok i første omgang finde ud af om du vil beklæde væggene, sætte møbler op derpå eller male. Dernæst så udvælg farver der enten har en god kontrast til hinanden eller modsætninger som kolde-varme farver kan have. Igen, det ved den lokale farvehandler mere om ( burde ).
--
#11
FlyingHippo
Elitebruger
18-10-2017 17:58

Rapporter til Admin
#8 Lamperne sidder netop helt ud mod væggen, så porten ikke går i den forreste når den kører op ?? Jeg har overvejet korrespondancen, men jeg vil altid komme ind og ud enten fra brygges eller ved porten. Så der er ingen grund til at kunne tænde/slukke andre steder. #9 Helt enig i at hvid ikke er den fedeste ide. Også derfor jeg efterlyser design ideer/farve sammensætninger. Tanken er at det skal være mere "showroom" end rodebutik
--
#12
VintageMind
Juniorbruger
18-10-2017 18:09

Rapporter til Admin
#11 Så er det bedste nok enten at købe farveprøver i en malerbutik eller i samarbejde med dem eller en god lokal malermester finde frem til hvilke farver det skal være. Som sagt, vi kender ikke rigtig din smag eller stil du leder efter. Der findes mange gode farver derude. Stilen med en farvet "rå væg" kan være ret fedt i en garage til showroom. Men malingen kan nemt blive dyr, især hvis den skal være holdbar og vaskbar. Mangler du plads, så skal der jo skabe, reoler eller hylder op. Så jeg vil nok råde dig til: - find ud af om der skal skabe, reoler, andre møbler op. - find ud af om du vil male eller have beklædning op. Mange beklædningsdele kan være ret pæne at se på - når du har fundet det helt konkrete du vil have op, så er det i gang med at finde diverse farver og løsninger frem. Jeg søgte hurtigt på "garage paint" og fandt en del billeder på google, hvordan du evt. kan gøre. En ret rålækker industrigrå, blandet med andre typer maling kan få et fedt industri showroom farve frem. Sæt en liste på ca. 1 meter oppe og have en anden farve foroven. Men ja, jeg vil nok selv afgøre de ting jeg nævnte, før jeg vil beslutte mig for farver osv. Men søg lidt rundt på nettet og der kan være svar at finde.
--
#13
FlyingHippo
Elitebruger
18-10-2017 18:19

Rapporter til Admin
#12 Jeg satser på at have nok skabsplads når jeg laver 6meter skabe i venstre side som på mit pant mesterværk. Jeg faldt over dette, meget i stil med det du nævner med den grå farve https://i.pinimg.com[...]
--
#14
VintageMind
Juniorbruger
18-10-2017 18:29

Rapporter til Admin
#13 Så er du allerede godt igang. Man kan jo skifte mening mange gange i løbet af ingen tid hehe. Ved jeg fra mig selv i hvert fald. men ja den farve kunne være fin på den ene side hvor du ingen skabe har. Så det blot med hvilke farve skabene og gulvet skal have.
--

Opret svar til indlægget: Garagerenovering - design-ideer


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: