Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvilken Pander

Af Guru gasolin | 05-04-2018 17:21 | 6646 visninger | 54 svar, hop til seneste
Min pande (scanpand) er igen begyndt at få den her mørke bund og dermed kan der gå nogen få måneder før den ikke har en god sliplet belægning og det er super frustrende. Har fået at vide jeg skal starte med lav varme og når den er varm kan jeg så skrue lidt højere op for varmen. I starten går det fint men så har jeg ikke tålmodighed til at vente, hvis så panden nogen gange er for kold når kødet kommer på eller noget andet, så for den ofte max varme (alm komfur ikke induktion) så den hurtigt kan få den temperatur som er optimal til stegning. Grillpanden for max tempereatur før jeg kommer kødet på og vendes normalt når den ikke hænger fast i grillpanden som også er fra scanpan og den skal være rygende varm ellers for kødet ikke de striber,farve den skal have og det sker da også nogen gange at kød jeg steger på en grillpande ikke for den rigtige farve. Især nakkekotteletter synes jeg er svære at brune Min grillpande ser også forfærdelig ud og selv om jeg bruger tricket med f.eks salt på en tør pande og varme den op er det ikke noget der hjælper, min jamie oliver gryder ser dog stadig fine ud selv om jeg før har brændt noget på. Hvilken pander til under 500kr kan anbefales, er træt af at selve overfalden som maden skal ligge på langt fra er nemt at vedligeholde (især grillpander er svære at vedligeholde) og der med kan panden nemt miste sin sliplet evne på under 1 år, skal kunne klare over 200 grader i ovnen Jeg har scapand classic pander (meget ofte på tilbud) hvor den ene er med en mere rug overflade på bunden (hvor maden skal ligge på).
--
#1
Jim Night
Guru
05-04-2018 18:54

Rapporter til Admin
Jeg bruger kun scanpan fusion 5, og har gjort det i snart 5 år. Der skal fedtstof på til alt, men de er næsten umulige at ædelægge. De kan ofte fås på tilbud, så lad være med at give fuld pris.
--
Livet på jorden er kun generalprøven før premieren!! Se profil for specs
#2
ronny
Mega Nørd
05-04-2018 19:07

Rapporter til Admin
Bruger en dejlig pande fra Peugeot kan dog ikke finde deres pander på nettet. Fik en med belægning der kan tåle at man anvender stål redskaber på den. Ellers tjek nettet for divs test.... held og lykke med at finde en.
--
#3
kb-
Junior Nørd
05-04-2018 19:17

Rapporter til Admin
Vi bruger Scanpan, Tefal og Fiskars Hard face. De er sådan ca lige gode, men når de bliver slidte ryger de ud og vi køber en ny. Jeg tager ikke hensyn til dem når jeg steger, jeg prøver dog på at lade være med at skære direkte ned i belægningen med knive.
--
.
#4
gasolin
Guru
05-04-2018 19:19

Rapporter til Admin
#1 Meget sjældent jeg bruger fedtstof på en grillpande, ofte er der nok fedtstof fra købet og når kødet ikke hænger fast i panden kan man vende kødet
--
#6
gasolin
Guru
05-04-2018 22:08

Rapporter til Admin
ok pris (24 og 28 cm versionerne koster ca det samme) https://www.pricerunner.dk[...]
--
#7
Whoa
Gigabruger
05-04-2018 22:50

Rapporter til Admin
Jeg fik et par stykker af Scanpan Ctx i jule gave.. dem er jeg satme blevet glad for! de bliver hurtigt varme og holder varmen godt! Og så er det heller ikke den grimmeste pande! :D haha Men sæt på middel varme og så mærk når siden af den er varm og så skru op... i 2-3 trin i alt.. De er skide nemme at rengøre også hvilket også er perfekt! Og kan oftest fåes på tilbud! https://www.skiftselv.dk[...]
--
i5-2500K @4.7Ghz, Antec Kühler 920, Corsair Vengeance DDR3 1600MHz, Asus 1070 Strix , Corsair TX V2 750W, Crucial m4 128GB
#8
gasolin
Guru
06-04-2018 10:44

Rapporter til Admin
Blev noget helt andet, havde fundet eva trios pander i isenkræmmeren i rosengårdcentret til 300kr Spurgte i min lokale kop og kande om de vil gi rabat, de sagde den nok var den gamle model der var på tilbud til 300kr, fik den nye model fik jeg til 400kr normal pris 800kr https://www.evasolo.com[...] Her fandt jeg 2 eva pander som der blev anbefalet http://husunivers.dk[...]
--
#9
gasolin
Guru
06-04-2018 11:05

Rapporter til Admin
Hakket oksekød til 15kr for 500gr og bøffer til 39kr i rema 1000 så der skal spises bøffer i aften
--
#10
NiceRag
Ultra Supporter
06-04-2018 11:05

Rapporter til Admin
en isenkræmmer fortalte mig at teflonbelægningen ikke kan tåle høj varme hvis du vil bruge høj varme skal du enten ha en stålpande, eller en med en keramisk belægning
--
#11
7430
Junior Nørd
06-04-2018 11:13

Rapporter til Admin
støbejernspander...
--
jep jep
#12
gasolin
Guru
06-04-2018 11:26

Rapporter til Admin
Mest når jeg bruger min grilpande at den for alt hvad den kan trække
--
#13
Mark1
Ny på siden
06-04-2018 12:53

Rapporter til Admin
Jeg har fine erfaringer med pander fra Jamie Oliver produceret af Tefal. Et godt råd er aldrig af opbevare mad i stegepanden, da madsyren vil angribe og ødelægge belægningen på din pande, så brug tupperware eller skåle til madresterne :-) Ligeledes er det også et faktum, at en teflon stegepande har en begrænset levetid, når den bruges regelmæssigt. /Mark
--
#14
kikophil
Mega Supporter
06-04-2018 19:24

Rapporter til Admin
Hej Gasolin :) Husk aldrig at bruge olivenolie til høj varme uanset hvor mange "jomfruer" der er puttet i flasken :) Det kan nemlig ikke tåle høj varme, så det skader mere end det gavner. Olivenolie har kun en gavnlig effekt for hjertet, hvis det bruges koldt - hvorfor de ikke har så mange hjerte/karsygdomme sydpå som f.eks. i italien hvor de jo bruger det konstant i deres salater etc. Al flydende olie bliver varmere end fast fedtstof, så hold dig til en bett` klat smør, hvis du vil beholde tèinten på panden.. Meget varme kan jo rigtignok være godt for bøffen, men som regel skidt for panden. Kun få pander er lavet til grilstegning under høj varme, og som allerede nævnt er alle teflonbelagte pander bandlyste, da de futter af ved ca. 175 grader (såvidt jeg lige husker) Skal der derfor knald på bålet, skal du derfor som allerede nævnt ha` en støbejernpande, eller èn af de annoncerede pander i tv reklamerne, der var på for ca. 1 år siden, der kunne klare både svejseflammer og jeg sku` ikk`hvad hehe.. Men det var vist kun alm. pander uden riller! På denne side, er der nogle fine pander og beskrivelser af hvilke materialer der er bedst til hvilken mad. Husker så ikke lige, om der også er grilpander imellem, men så har du da lidt at kigge på :) Har selv lige fået en keramisk pande ind af døren. Da jeg så sku` ha` plads til den, så jeg, at jeg havde 7 forskellige i forvejen, der egentlig var ok. Så et par stykker må lide skraldespandsdøden :)
--
#15
kikophil
Mega Supporter
06-04-2018 19:31

Rapporter til Admin
Måske jeg lige sku smide et link ind :) https://outlook.live.com[...]
--
#16
kikophil
Mega Supporter
06-04-2018 19:32

Rapporter til Admin
Måske jeg lige sku smide et link ind :) Ret fede kampagnepriser såvidt jeg lige ka` se.. https://www.kitchentime.dk[...]
--
Sidst redigeret 06-04-2018 19:33
#17
P.Nutz
Supporter Aspirant
06-04-2018 19:35

Rapporter til Admin
Le Creuset. Koster mere end 500, men vores har nu holdt længere end 3-4 stk Jamie Oliver BS produkter som vi plejede at have.
--
#18
Asgerkhan
Super Supporter
06-04-2018 19:49

Rapporter til Admin
Personligt er jeg meget glad for mine stegepander fra De Buyer, det tager lidt tid og øvelse at opbygge patinaen på den, men når de er blevet opbygget har du en pande som i "sliplet" langt overgå selv de dyreste teflon plader. Og desuden kan de tåle langt højere temperatur end teflon pander og du skal heller ikke bekymre dig om at komme til at bruge metal ting på panden, det kan det sagtens tåle. Jeg har købt mine pander hos "Den Lille Køkkenbutik" i Torvehallerne i København, de kan super flinke og over god rådgivning, hvis du kommer forbi, så tag en snak med dem. denlillekokkenbutik.dk
--
I never pirated it, it was donated. By the file fairy. At night i put a empty harddisk under my pillow.
#19
kikophil
Mega Supporter
06-04-2018 19:58

Rapporter til Admin
Ja Le Creuset og De Buyer er bestemt anerkendte mærker. Har dog ikke lige de navne i mine skabe :) Jeg så, at der vist ikke var grilpander i mit link, så bøfferne ku` få striber på kinderne. Derfor har jeg netop skrevet en mail til "Kitchentime" om de ikke skulle få nogle af disse med på "menykortet", da vi jo er mange, der godt ka` li` en god bøf, evt. med (rigtigt) hjemmelavede pommes frites og sauce efter behag :) Venter så på svar. Det er vist en svensk forretning, så de vil nok gerne udvide/ha` flere kunder.. Har forøvrigt lige modtaget en ordentlig (host) røvfuld krydderier, der skal ha` nogle god bøffer de kan prøves af på hehe.. Ja livet er sku herligt :)
--
Sidst redigeret 06-04-2018 20:01
#20
gasolin
Guru
06-04-2018 20:17

Rapporter til Admin
Blev den her (som allerede nævnt) https://www.kitchentime.dk[...] Ved ikke hvorfor der står den ikke kan tåle oven, min kan tåle 260 grader Jeg har en grillpande men skal udskiftes selv om den er ok, så den ikke optimal når man steger ved høj varme smooking hot fuld knald da det jo ikke er helt ren og det er ikke iorden,defor bruger jeg den ikke så tit og det er lidt synd for en grilpande i langt de fleste tilfælde fedtfattigt alstå kun med det fedt der naturlig er i kødet. Stege en bøf som ikke er kold ved meget høj varme i op til 5 min, mere hvis den er super tyk f.eks 350gr og op, når den har hvilet i 2-5 min kan den lige få det sidste på en varm panden med rigeligt smør lige før bliver serveret Mener jeg brugte solsikkeolie, så prøvede jeg et blandingsprodukt som jeg mener var fra oma, som gav en flot farve på kødet, nu bruger jeg et andet blandingsprodukt som stadig er noget med oile/smør.
--
#21
kikophil
Mega Supporter
06-04-2018 20:34

Rapporter til Admin
#20 - hmm.. den valgte pande skal du ikke stille i oven på mere end højest 150 grader, da den er belagt med noget, der ikke kan tåle meget mere. Skal du ha` brunt kød/striber, skal du bruge animalsk fedt, da olie ikke bruner særligt meget :) Obs - Daglig brugsen har i dag det jævnligt tilbagekommende tilbud på 400 gram Brontosaurusbøffer for kr. 50.- Ikke fordi de er de bedste, men jeg plejer at købe en stak af gangen, så det er nemt lige at fodre "dyrene" af, efter en fisketur andet, der har givet kulde og taget energi ud af kroppen :)
--
#22
kb-
Junior Nørd
06-04-2018 21:17

Rapporter til Admin
Vi smider vores dårligste pande ud hvert år til jul hvor vi får en ny. Ellers har vi 3-4 i rotation. Jeg steger primært i smør, men min kæreste bruger olivenolie. Man kan sikkert hive lidt mere levetid ud af en pande hvis man nurser den osv, men gider man? Jeg gør ikke, og de ryger også med i opvaskeren når der lige er plads.
--
.
#23
Carsten O
Monsterbruger
07-04-2018 10:30

Rapporter til Admin
Kan anbefale denne pande fra scanpan : https://www.scanpan.dk[...] Fandt den til 599kr nettet Det er en pande der kan kommer noget knald på når der skal steges en god bøf. En god bøf med en fedtmarmorering behøver næsten ikke noget fedt tilsat,,ellers lige en klat smør til sidst. Hvis det er en god tyk bøf, så kan man pakke den ind i stanniol i ca 5min og den vil være dejlig saftig og mør. Hvis det er en bøf næsten uden noget fedt, så sprayer jeg dem med smør fra dåse inden jeg smider dem på panden og det er på høj varme på begge sidder hvorefter jeg skruer ned. Hvis det er en corte de beef som er meget tyk, steger jeg på høj varme på alle sider og slutter den af i oven med en stor klat smør og nogle krydderier,,evt timian kviste Der skal den så stå ca 20min (brug stegtermometer) og så lige ud at hvile i 5-10min. Når jeg skær et sådan stykke kød ud, skær jeg på skrå. Husk at tage bøffen ud af køleskabet i god tid før den skal steges. Velbekom og god weekend
--
Sidst redigeret 07-04-2018 10:32
#24
gasolin
Guru
25-02-2019 12:23

Rapporter til Admin
Genopliver tråden da jeg rent faktisk har brug for en ny :( Jeg laver frosne økologiske bådkartofler med oliven olie (først på komfuret og så ovnen) og da jeg er færdig stiller jeg panden (eva trio) https://www.imerco.dk[...] tilbage i ovnen og går ind og spiser, 1½ time senere så kommer jeg ud i køkkenet igen og ser jeg har glemt at slukke for ovnen som stod på ca 225 grader (kan tåle 400 grader) https://www.dropbox.com[...] (har prøvet med brun sæbe men havde IKKE noget salmiak spiritus) Tænk har lavet denne test https://www.dropbox.com[...] Kop og kande har en aldente på tilbud som jeg har en af som er god. Scanpan Ctx som tænk gir dumpe karakter slip let funktionen Hard face og all stell er også på tilbud, begge fra fiskars Og en fra wmf og en af de nye modeller fra tefal (jamie oliver) Hvad vil anbefale til max 400kr
--
Sidst redigeret 25-02-2019 12:27
#25
Asgerkhan
Super Supporter
25-02-2019 12:28

Rapporter til Admin
#24 https://kokkenfreak.dk[...] Her har du en pande som kan holde resten af livet hvis bare du passer en lille smule på den.
--
I never pirated it, it was donated. By the file fairy. At night i put a empty harddisk under my pillow.
#26
Carsten O
Elitebruger
25-02-2019 13:18

Rapporter til Admin
Jeg er stadig rigtig glad for mine 2 CTX pander fra scanpan ! Har ikke det problem med slip let du skriver om som du har læst i tænk og test. Men 400kr får du den nok ikke for i 28cm og derover !
--
#27
gasolin
Guru
25-02-2019 13:26

Rapporter til Admin
Har en lille titanium pande fra scanpan den er ok men dem der hedder classic har ikke god slip let belægning og ctx score bundkarakter hos tænk så scan pande er jeg ikke så vild med. Kan ikke huske det men en CTX 26 eller 28 cm koster 399kr eller 499kr
--
#28
gasolin
Guru
25-02-2019 13:48

Rapporter til Admin
#25 Prisen (28cm) https://www.kunstogkokkentoj.dk[...] Det med moms, hvordan kan prisen være så meget lavere?
--
#29
Asgerkhan
Super Supporter
25-02-2019 13:58

Rapporter til Admin
#28 Det er Carbon Plus serien, hvor mit link er til Mineral B serien. I dagligsbrug er der IMO ikke den store forskel, men det er nemmere opbygge patina på Mineral B. Prøv at læs indledningen her: https://forsmag.dk[...]
--
I never pirated it, it was donated. By the file fairy. At night i put a empty harddisk under my pillow.
#30
gasolin
Guru
25-02-2019 14:11

Rapporter til Admin
Var så helelr ikke helt nemt at se når det står næsten helt forneden
--
#31
Wut
Mega Supporter
25-02-2019 14:22

Rapporter til Admin
#29 Hehe, tak for info. Efter jeg selv har rodet rundt i en time på nettet faldt jeg selv over Kunst og Køkkentøj og fik købt den Carbon Plus plande :-D Så må vi se, om det er noget, der dur. Jeg har selv brændt en del teflon-pander af. Jeg tror, det kan skyldes, at jeg nogle gange branker krydderier af på panden (de skal gerne ryge), og jeg tænker, at teflonen ikke kan holde til de temperaturer. Overfladen bliver i hvert fald mat, og så klistrer alt fast. Ved du, om pladejernspander kan tåle at blive så varme (eller varmere end teflon/non-stick)? :) Tak for tippet i øvrigt. :)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#32
Asgerkhan
Super Supporter
25-02-2019 15:04

Rapporter til Admin
#31 Det er netop en af fordelene ved smedejern, især til indiskmad er det vigtigt at branker krydderier og det klare de uden problemer, eneste du skal være ops på at at hvis de får for stort temptraturshock kan de "slå sig" altså blive skæve.
--
I never pirated it, it was donated. By the file fairy. At night i put a empty harddisk under my pillow.
#33
NiceRag
Elite Supporter
25-02-2019 15:48

Rapporter til Admin
#24 teflon går i stykker ved høj varme hvis du vil smide din pande eller lign i ovnen, så skal du nok ha en i ren stål eller keramisk overflade, som kan tåle høj varme en teflon pande bør også kun bruges ved lav -> medium temp på komfuret... ellers kommer den til at se sådan ud, som din gør nu. jeg har selv ødelagt et par teflonpande over de sidste par år, og så spurgte jeg inde i imerco, da en meget sød kvinde forklarede mig at teflon.. det dør, når det er varmt. så købte jeg en keramisk. jeg har så også en billig teflon, til når jeg skal stege noget ved lavere temps (fx kylling)
--
Sidst redigeret 25-02-2019 15:49
#34
gasolin
Guru
25-02-2019 18:25

Rapporter til Admin
#31 Kan også være pga en pande skal have lav varme først før den for høj varme ellers gir materialet sig og hvis man nogen gange bruge frosne ingredienser f.eks en bikse mad så kan nogen pander få et kulde chock og måske blive lidt skæve, den samme med vandt der ikke er helt varmen når man skylder panden. #33 Ved ikke om min er en teflon panden men havde den på max 225grader Skal jeg prøve salmiakspiritus (lygter forfærdeligt) + brun sæbe så det ofte så slemt at den næsten ikke kan reddes, har altid kunne rede en gryde og genskabe den normal belægning, men har aldrig kunne gøre det med en pande. Min eva trio pande skulle kunne tåle 400grader, men kom til at se sådan ud som på dropbox linket
--
Sidst redigeret 25-02-2019 18:27
#36
kikophil
Ultra Supporter
25-02-2019 20:14

Rapporter til Admin
Ja man kan desværre ikke redde teflon, når det først er gået galt. Lidt rep. kan man selvf. altid lave, men det bliver aldrig som nyt igen. Krydderier som nævnt vil også brænde langt mere fast end kød alene. Teflon er megagiftigt når det brænder af ved max. 260 grader da det frigiver fluorstoffer så hold det et godt stykke under. Green pan - Barcelona serien er vist det bedste jeg endnu har prøvet, og er jævnligt på tilbud. Har også prøvet deres lidt billigere modeller, men de kan ikke anbefales, da de allerede efter 3 md. ved brug af medium varme og træ/plastredskaber begyndte at få en del ridser i belægningen samt langt dårligere slipevne. Jeg har for nyligt købt stort ind af forskellige pander samt grilpande og gryder. Gryderne også i Barlona udgaven. Derudover en 7 liters kvalitets gryde, der er god til suppe, og især ting som brunkål, med alle de ting jeg nu finder på at smide i hehe..
--
#37
gasolin
Guru
25-02-2019 21:51

Rapporter til Admin
Tror jeg vil have all steel eller de buyer carbon plus (den er rimelig i prisen) https://gastromand.dk[...] koster 299 eller 399kr så vidt jeg husker hos min lokale kop og kande https://www.kunstogkokkentoj.dk[...]
--
#38
gasolin
Guru
25-02-2019 22:39

Rapporter til Admin
Nu jeg i tvivl https://gastromand.dk[...] juli 5, 2018 Claus Undgå syreholdighed ting, da det opløser den naturligt opbyggede imprægnering. Det er eneste grund til, at jeg ikke bruger mine 2 Debuyer Mineral B Carbon pander – jeg anvender næsten altid vin og balsamico i min mad. Det er som bekendt syre og opløser imprægneringen i panden.
--
#39
Asgerkhan
Super Supporter
25-02-2019 22:46

Rapporter til Admin
#38 Man kan godt se de bliver mere "rene" efter f.eks en syrlig tomatsovs, men har aldrig holdt mig tilbage med at smage min mad til med eddike eller andre sylige ting.
--
I never pirated it, it was donated. By the file fairy. At night i put a empty harddisk under my pillow.
#40
Flagg
Ultrabruger
26-02-2019 05:41

Rapporter til Admin
Køber 1 Kløverblad 28 cm. i Løvbjerg til 99,. Bruger den både til at stege (frosne) Entrecote & Friske Frikadunser & Hakkedrenge. + alt andet, du kan udsætte en pande for! Den holder Ca. 1 år med minimal vedligeholdelse. Når den så er færdig, skruer jeg håndtaget af, og kommer det i containeren til plasticaffald. Resten kommer i containeren til metal.
--
#41
gasolin
Guru
28-02-2019 07:20

Rapporter til Admin
Hvilken pander har i selv?
--
#42
Heino2309
Maxi Supporter
28-02-2019 10:15

Rapporter til Admin
#41 Jeg står også og skal ud og købe nye pander og gryder. Og vil gerne bruge lidt penge på nogle gode kvalitet pander og gryder. Mit valg er faldet på Le Creuset, da det er et godt kendt mærke, plus jeg synes de laver dem i fede farver. Jeg synes sort/sølv pander og gryder er kedelige :) Ved godt det er mange penge her og nu ( ca 800 for en pande) men passer man på den, så har man en pande for life.
--
#43
Wut
Mega Supporter
28-02-2019 10:20

Rapporter til Admin
#32 Jeg har fået min pande hjem. Den ser lækker ud (og tung!). Jeg købte en 28 cm (bund på 24) og jeg har faktisk lidt fortrudt, at jeg ikke købte en større (30 eller 32 cm). Oh well.... man kan vel altid investere i 1 mere ;) Hvordan vil du anbefale, at jeg giver den den "seasoning", alle snakker om? Jeg vaskede den godt ned, og tørrede den. Gav den rapsolie og lod det koge/varme uden at ryge i 15 minutter, tørrede af og gav lidt frisk olie. Den ser fin ud, men ingen bruning at se overhovedet. En kok på youtube viser, hvordan man kan få en rigtigt flot sort seasoning ved at give den en anelse olie, og lade det ryge af mange gange: https://www.youtube.com[...] Så ser den jo flot ud. Jævn og sort. Er det noget, du vil anbefale? Eller skal man bare gå direkte igang med at lave mad, og så kommer det sorte lag med tiden? :)
--
Jeg svarer kun til nøds på indlæg fra gæster...
#44
gasolin
Guru
28-02-2019 11:03

Rapporter til Admin
Valgte fiskars all steel 28cm til 399kr hos kop og kande der hvor jeg bor https://gastromand.dk[...] Har en lille 20 cm titanium fra scanpand (anden sortering som er ret god) og en 24cm fra aldente, når jeg har brugt den så tørre jeg den af med et stykke køkkenrulle imens den er varm (som er super nemt), den er dog ikke så hurtig til at blive varm, max temperatur ved jeg ikke hvor høj den er, er dog ok i temperaturen. Grillpanden fra scanpan (classic) er umuligt at gøre rent, den bruger jeg kun nogen gange.
--
#45
BoreBissen
Maxibruger
28-02-2019 11:06

Rapporter til Admin
De 3 første pander fra Ikea er et fund til prisen, solide og tunge. https://www.ikea.com[...] Og man behøver ikke fysisk at tage til et Ikea varehus, for de er begyndt at sende deres produkter.
--
#46
kikophil
Ultra Supporter
28-02-2019 15:42

Rapporter til Admin
#42 - Le Creuset er da ellers tit på tilbud. Har du tjecket Kitchentime, eller KitchenOne? Har selv en Le Creuset støbejerns grilpande der var sat meget langt ned. Den har så også en gyselig turkis farve, men skidt med det. #44 - Scan Pan er jeg helt færdig med, da jeg før har byttet både gryder og pander flere gange, og til sidst, at det var pinligt. Huller i bunden af gryderne og store gruber i panderne - så nej tak. Hmm. en pande uden belægning - er det en skaldepande? hehe..
--
#47
gasolin
Guru
28-02-2019 15:47

Rapporter til Admin
#46 Gryder har jeg jamie oliver fra tefal da de for ca 9 år siden var på tilbud i bilka til omkring 200-300kr og de holder og kan rengøres hvis sovsen brænder på.
--
#48
Heino2309
Maxi Supporter
28-02-2019 15:54

Rapporter til Admin
#46 Kan godt de har deres røde serie på bud hele tiden. Men går lidt med tanken om farverne blå( marseille blue) og orange (Volcanic ) :) Bare for at sætte lidt farve på tilværelsen. Har fundet dem på bud, men vi snakker stadig 700 kr ca for en pande. Hvilket er ganske okay med mig, da de har livs garanti på dem.
--
#49
Snemonster
Supporter Aspirant
28-02-2019 16:13

Rapporter til Admin
#44 Noget alle Kop & Kande har? Synes ikke jeg kan finde deres 28cm på hjemmesiden.
--
#50
gasolin
Guru
28-02-2019 16:31

Rapporter til Admin
#49 Nej https://www.pricerunner.dk[...] Min lokale i aarup (de var med i en af kop og kande reklamerne på tv) De har de 4 aldente på tilbud 170 200 250 og 300kr så vidt jeg husker https://www.kop-kande.dk[...] utrolig nem at gøre rent bare et stykke køkkenrulle på den varme pande. lille mellem og stor eva solo trio til 335kr (dem som altid er på tilbud til under 50% af normal prisen https://www.pricerunner.dk[...] ) Fiskars hardface 4 stk på tilbud den næst største mener der er 28cm koster 299kr den mindre på 24 (kan ikke se nogen på 26cm) er dyrere Fiskars all steel 28 cm 399kr https://gastromand.dk[...] Mener 3 måske 4 wmf pander var på tilbud, en ctx scanpan på så vidt jeg husker 24 cm til 399kr eller 499kr Mener også de havde le cruset på tilbud som er støbejernspander, men ikke 100% sikker
--
#51
kikophil
Ultra Supporter
28-02-2019 16:31

Rapporter til Admin
Nå den pande jeg tidligere nævnte var så købt ved COOP 1 stk. Greenpan stegepande - Barcelona - 30 cm - Bedst i test - Forbrugerrådet TænkPris DKK: 499,00 Nem at skylle ren og god til større koteletter/bøffer/kylling og stegte tomater, asparges osv. da alt for meget køkkentøj på samme tid giver en del mere opvask for en enkelt person. Og sidder man og propper sig, kan man godt blive lidt træt i de små øjne hehe.. #46 - Gryder fra Jamie Oliver kan jeg så ikke udtale mig om, men fint at stadigvæk er funktionsdygtige efter 9 år. Derimod har jeg smidt 2 stegepander fra samme ud efter ca. 3 års brug, da de blev for klæbende og langsomme at gøre rene. Panderne bliver selvf. også en del varmere end gryderne, så nok derfor :) #48 - marseille blue? Det er nok den jeg kalder for turkis :) Sikkert ok farve, hvis man har en serie af dem, men den skiller sig kraftigt ud fra alle de andre komfurentusiastiske køkkenredskaber :) Det er den her fætter, dog til en pris af lidt under 500.- https://www.kitchenone.dk[...]
--
#52
gasolin
Guru
28-02-2019 16:33

Rapporter til Admin
#51 Har også smidt (eller skal smide) en jamie oliver pande ud
--
#53
Humolus
Super Nørd
28-02-2019 17:23

Rapporter til Admin
Find en keramisk pande f. Eks wmf, brug kun plastreddkaber i den og tørsteg aldrig. Hvis den er brændt til i bunden, så smør den ind i brun sæbe hæld en smule salmiakspiritus ned i panden, fordel det rundt med en svamp, dæk panden med husholdningsfilm og sæt den udenfor et døgn fordi det stinker. Efter et døgn vaskes den grundigt af, tro mig i har aldrig oplevet noget lettere at gøre rent. Virker på alle keramiske overflader f. Eks bageplader og grilriste, men må ikke komme på plasthåndtag eller plastflader som f. Eks teflon.
--
Man skal ikke kaste med sten, når man selv er i en hashrus
#54
gasolin
Guru
01-03-2019 09:50

Rapporter til Admin
Er en 26 cm scanpan ctx kop og kande har på tilbud til 399kr https://www.kop-kande.dk[...]
--

Opret svar til indlægget: Hvilken Pander

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE