eller 6... jeg er i tvivl!
--
Mvh
Fc Junkies
0
--
Bazinga!
Problemer med en Admin/Moderator? Spørgsmål vedr. en tråd/et indlæg? - Send en mail til undertegnede.
FFHAU!
Prisen for månedens mest random spørgsmål går til... Maaads!
Jeg aner ikke, hvordan jeg skal have nogen som helst forudsætning for at angive den rette mængde af ketchup i gram, men der skal maksimalt ligge en halv centimeter ketchup i bunden, ligesom jeg foretrækker når det er fordelt jævn hele vejen igennem hotdoggen. Der er ikke noget værre end at skulle kæmpe sig igennem de sidste to bidder brød indeholdende en sø af varm ketchup (okay, der er givetvis en eller to værre ting i verden, men det her ligger højt på listen.)
--
HP Elitebook 820 G1: i7-4600U / 16 GB RAM / 512GB SSD / 12.5" FullHD IPS
Dell Latitude E5450: i5 5300U / 8 GB RAM / 320 GB HDD / 14" Full HD LED
Jeg stikker bare tuden i og trykker indtil det begyndet at løbe over. Når man så banker skinkesømmet i, fjerner det det overskydende. LPT.
--
ASUS Z270 TUF Mk1 | 7700K | GTX 1080TI | 32GB 3000MHz | Fractal Define R5 | Samsung 960 EVO 1TB | PG279Q | 2xU2715H
Der skal sgu bare smides en fornuftig klat dyppelse på kanten af hullet i brødet som pølsen trækker med sig ned og fordeler i brødet :D Alt andet er forkert! Mængden afhænger af hvor meget andet der skal i, jeg har selv 2-3 slags dressinger i en fransk hver gang jeg får mig sådan en.
--
i5-6600, 16 gb ddr4 - 3200 MHz GTX 980Ti (Zotac AMP!)
128 GB Samsung Evo 850 + 250 gb Intel SSD + 3 TB Seagate HDD,Corsair RM 1000
Intet emne er for småt til HOL
--
Intel: Maximus IX code, Strix GTX 1070, i5-7600k, Kraken X62, XB240H
Amd: Ryzen 1600, GTX 1060, B350 Plus, G2460PF
Laptop: Spectre X360, I7-7700
#8 - Men tydeligvis ikke et emne der har fået nok fokus, når man ser hvor mange der skal have ketchup i deres franske hotter.
--
Bazinga!
Problemer med en Admin/Moderator? Spørgsmål vedr. en tråd/et indlæg? - Send en mail til undertegnede.
FFHAU!
#7 Ja, den teknik er næsten det samme som at skænke øl fra fad, men de unge ekspedienter på tankstationerne forstår det ikke. De hælder mængder af dressing/ketchup ned i brødet og sætter pølsen i bag efter. Selvom man siger "bare en lille smule" så bliver der trykket til.
Ligesom #5 så skal pølsen smøres ind i det man nu har valgt, men der bør ikke være noget i bunden eller allerhøjst en lille smule til brødstumpen. Man ønsker ikke en tør fransk og heller ikke en sø af kette når man skal tage sidste bid af pølse/brød.
Derudover har vi problemstillingen med ødelagte brød eller for store pølser til brødet som gør at brødet sprækker. Så vælter den røde sø ud over det hele, ned af tøj nogle gange. Det dur bare ikke.
Man kan prøve at klemme i bunden af den franske for at skubbe ketchuppen op, men det virker ikke altid lige godt og kan ødelægge brødet også. Det bedste man kan gøre er sutte-pik metoden, bare sørg for at ingen andre ser det.
--
#9
Svarer lidt til at smide ananas på pizza :P
--
i7-8700k @ 5Ghz, H115i | ASUS 1080ti Strix | Corsair 32GB 3200MHz | Samsung 960 Pro + 2 x 850 Pro | Asus 27" G-Sync PG278Q
En perfekt 7/5.
Sådan så når man stikker pølsen ind den første cm, så vælter det ud.
Og når den er kørt helt i bund så har man ketchup overalt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #10 - Mht. den store pølse i et lille brød, så er min erfaring fra tiden bag disken at pølsen nærmest skal skrues i. Så udvider man lige brødet på en blid måde så den store pølse roligt introducerer sig selv for brødet, og trækker dyppelsen med ned i dybet.
Igen noget de unge ekspedienter kunne bruge lidt øvelse i, i mere end én forstand vil jeg tro :P
--
i5-6600, 16 gb ddr4 - 3200 MHz GTX 980Ti (Zotac AMP!)
128 GB Samsung Evo 850 + 250 gb Intel SSD + 3 TB Seagate HDD,Corsair RM 1000
Husk tydeligt mine dage på tanken hvor der blev langet nogle franske over disken. De kostede også kun 10 kr til at starte med.
Når man selv har prøvet at lave dem, så bliver man nemt lidt sur/skuffet over hvor lidt energi der bliver lagt i det mange steder. Et brød som ofte ikke har fået nok og så losser de bare dressingen direkte ned bunden uden at vippe brødet så dressingen kommer på indensiden af brødet og fordeler sig jævnt på pølsen når den kommer ned i brødet.
--
#13
Aaah, den gode gamle jomfru-metode. I see you’re a man of culture aswell!
--
HP Elitebook 820 G1: i7-4600U / 16 GB RAM / 512GB SSD / 12.5" FullHD IPS
Dell Latitude E5450: i5 5300U / 8 GB RAM / 320 GB HDD / 14" Full HD LED
#15 - I disse dage med ligestilling osv. er det vigtigt at respektere brødet. Både de lidt store discountbrød fyldt med ikke økologiske råvarer samt de lidt mere kostbare og velformede brød fra Hatting ;) Alle har krav på en blid pølsedebut.
--
i5-6600, 16 gb ddr4 - 3200 MHz GTX 980Ti (Zotac AMP!)
128 GB Samsung Evo 850 + 250 gb Intel SSD + 3 TB Seagate HDD,Corsair RM 1000
Der skal selvfølgelig 0 gram alm. ketchup, men 5-10g karry ketter
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Fran
sk dressing i en fransk hotdog naturligvis. Så 0 gram ketchup.
Putter jo heller ikke russisk salat i en (dansk) hotdog.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...]
Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...]
--
Sidst redigeret 08-08-2018 16:53
#18
Putter du dansk salat i? Ellers fejler din logik ret så meget.
De putter jo heller ikke franskmænd i franskbrød eller moste babyer i babymos.
--
HP Elitebook 820 G1: i7-4600U / 16 GB RAM / 512GB SSD / 12.5" FullHD IPS
Dell Latitude E5450: i5 5300U / 8 GB RAM / 320 GB HDD / 14" Full HD LED
en fransk hotdog består af fransk dressing og ikke en skid andet, els er det ikke en fransk hotdog
--
jep jep
18
Jeg har en bekendt der hedder Frank.
Han har ryggrad med samme konsistens som dressing.
Hvis du gider hælde ham i din hotdog, gi'r jeg en bajer.
--
@8
du har intet med hol at gøre!
Off Topic \ Hyggekrogen aka det er for sjovt, det er gas, hvor skulle jeg ellers smide det, jeg syntes i er nogle hyggemennesker, så vil gerne snakke andet end computer med jer "stedet" der er andet i livet end bundkort og e pik som de andre steder er til ;)
--
ASRock Fatal1ty Z97 Professional // Intel 4790K // Nvidia 1080// TridentX 16GB 2400MHZ// System 850 EVO 250GB // Spil 850 EVO 500GB // lager 3TB
Ved i hvor mange grader man må vaske sin bærebare pc med, i opvaskemaskinen.
--
i7 6850k 4,4 ghz
gtx 980TI
3 stk samsung ssd 840
16 gb kingston 2666 mhz ram
#22
Dig: "GIDER IKKE SE PÅ JERES E PIKKE!!"
Også dig: "ASRock Fatal1ty Z97 Professional // Intel 4790K // Nvidia 1080// TridentX 16GB 2400MHZ// System 850 EVO 250GB // Spil 850 EVO 500GB // lager 3TB "
I call bull
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #21: Rettet ;)
#19: Er i tvivl om joken røg lige over dit hoved.. Men jeg putter de danske udgaver af ristede løg og agurkesalat på, ja. Fransk hotdog = fransk dressing.. Sådan er det bare. Basta.
--
Klik her for evig lykke: http://chipsguiden.dk[...]
Klik her for HOL Bladet: http://chipsguiden.dk[...] #25 Nej.... karry ketter
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Jeg synes det afhænger af hvor mange kerner + tråde din CPU har at gøre godt med.
Har du fx. 4 kerner + 4 tråde lægger du dem sammen og dividere med 2
Altså noget alá dette:
(4+4)/2 = 4 gram
Hvis man har flere tråde end kerner, er der "penalty" og du skal dividere antal tråde med kerner opløftet i anden, som du så træker fra dit samlede antal tråde + kerner og igen dividere med 2
fx. 16 tråde 8 kerner ser således ud:
16/8^2 = 4
16+8 = 24
24-4 = 20
20/2 = 10 gram
--
Nu har jeg selv arbejdet 2 år en grillbar og derfor lavet mange franske hotdogs.
Dog målte vi aldrig lige frem vægten på mængden af ketchup.
Det ligger i "håndleddet" gg
Det vigtigste er at man "kører den rundt", således at hele pølsen blir dækket og det hele ikke bare ligger i bunden.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
--
Sidst redigeret 08-08-2018 18:30
Man måler da ikke ketchup i gram!
en teske er 5 ml
en spiseske er 15 ml
S¨måske burde i diskutere antallet af spiseskeer
--
A clean house is a sign of a broken computer
Når jeg får lavet en på en tank plejer jeg at sige: Bare så det kan smages, ikke så det sejler.
De plejer at ramme meget godt.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. #27 - Karry ketter hører til på pølsemix.
--
Bazinga!
Problemer med en Admin/Moderator? Spørgsmål vedr. en tråd/et indlæg? - Send en mail til undertegnede.
FFHAU!
Man måler sgu da heller ikke ketchup med skeer!
Som sagt ligger det hele i håndleddet. Og det køler også med andre dressingtyper i en fransk hotdog.
Nogen vil endda have hvidløgsdressing i.
Det skal dække hele pølsen, så også gerne lidt på kanten af toppen af brødet.
Hvis det splatter ud i hånden på en når man når til bunden så har den fået for meget. Omvendt har den fået for lidt så er det en halvtør omgang.
Det optimale er egenligt at bestille brød og pølse hver for sig, så kan man selv dosere som netop man selv vil, men det er ikke helt så handy hvis man fx har travlt ;)
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
#25
Jeg kan ikke rigtig spotte nogle jokes i dit indlæg, kun et mærkelig behov for at bestemme andres præferencer udfra en inkonsekvent logik. Men hvis det kvalificerer sig som en joke i dit univers, so be it! :)
--
HP Elitebook 820 G1: i7-4600U / 16 GB RAM / 512GB SSD / 12.5" FullHD IPS
Dell Latitude E5450: i5 5300U / 8 GB RAM / 320 GB HDD / 14" Full HD LED
Medmindre man er 12 eller under, skal der ikke ketchup i ens hotter. En godkendt kombination er dog 1/3 chiliketter og 2/3 fransk dressing.
--
DU fortjener det bedste :)
Man kan sgu da ikke sige at man skal være under 12 for at få Ketter i ens hotdog.
I min tid på grillbar var der sgu nogen mærkelige kombinationer. Fx remolade og salatmayonaise OG sennep på en gang.
Og det var en voksen mand.
Eller en person kom ind og bestilte 2 halve grill-kylliger med det hele. Så jeg gik ud fra det var en "ud-af-huset-ordre. Men så sagde han, nanaj, jeg spiser det hele her ;)
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
Undrer mig over at der ikke har været en rigtig Kjøf'enhavner forbi og rette på os allesammen fordi det hedder en "haps dog" og der skal "tivoli-dressing" i :P Dem havde jeg alligevel nogle stykker af på besøg da jeg stod på Monarch for nogle år tilbage hehe.
--
i5-6600, 16 gb ddr4 - 3200 MHz GTX 980Ti (Zotac AMP!)
128 GB Samsung Evo 850 + 250 gb Intel SSD + 3 TB Seagate HDD,Corsair RM 1000
der skal nok i og ikke for lidt, og sprækker brødet er det en ommer
--
jep jep
#38
Ja netop, men det ligger i håndledet. Det tog mig et par uger at lære på grillbaren (SOrry jer der fik hotdog med lidt for meget eller lidt for lidt!) gg.
Men det jeg påpeger er at det ikke kun er mængden. Det skal rundt, så det hele ikke ender i splat i bunden gg.
--
Ryzen. Jeg får udslæt at slanger. og hader Apple. Citat fra Amalie : Tissemis ! Hvorfor Ryzen? Fordi Cyrix gik konkurs !
Jeg kan godt se at det måske virker som et mærkeligt spørgsmål, men det er fordi jeg vil have hjemmelavede franske hotdogs på lørdag og jeg skal have 5 stk. På et tidspunkt forgårs bliver jeg så i tvivl om hvor meget dressing der egentligt er i sådan en fransk hotdog og ender så med at spørge herinde, da der ikke skal mangle noget på lørdag.
Jeg har en ny flaske "Frenchdog Dressing" på 380 g og en ny flaske "Heinz Tomato Ketchup" på 1000 g samt en flaske der er åbnet med ca. 200 g tilbage.
Det er super fint med de tips der allerede er kommet, f.eks. med at vippe brødet.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur. Jeg kom til at tænke på de der ketchup pakker man får hos BK/MCD og hvordan det kunne ligne passende mængde til en fransk ifl. min erindring.
https://www.wrpawprint.com[...] en sorgens dag, anyway billedet viser 10g for sådan en lille rød satan. Det kunne være interessant at teste.
https://youtu.be[...] kan i lige få med på vejen også.
#35 Multiculti indenfor dressing? Blasfemi.
--
Et andet og lige så sundt, nærende og lækkert alternativ til pølse, kunne være bov fra Jaka.
Du kan skære den i tynde skiver som du vender i kokosmel og drysser med revet flødehavarti, og komme den i pitabrød du i forvejen har lunet under den varme hane.
Dine venner bliver med garanti imponerede over din kulinariske diversitet, du bliver sammenkomstens midtpunkt og et populært samtaleemne fremover.
Du kan takke mig senere.
God fest.
--
#34
https://i.kym-cdn.com[...]
Dette er den bedste tråd længe. I næste uge spørger vi nationen; Hvor mange gram hakket oksekød skal der til en god burger? (svaret er naturligvis 0).
--
Back in my days the video games were more about the game than the video svaret fra min tid bag disk er 'en bette squis' som ligger et sted mellem 2/3-dele af et tryk til 8/5-dele af et tryk, afhængigt af om æderen trænger til at slanke sig eller skal fedes lidt op.. nogle ædere siger selv noget med mængder, dog har jeg aldrig hørt nogen snakke om hvor mange gram de vil ha'.. de vil altid ha' en smule, lidt, godt med, masser af, et ordentligt los, en røvful, eller ligefrem en trillebørfuld.. men de fleste der ik' siger noget har det fint med en squis, hvad end det så er den røde løber eller en af de andre bøtter der også har været åbne i et par uger og stået dejligt lunt lige ved siden af den lurvede grillplade som ikke kan rengøres ordentligt fordi den er halvrusten og chefen er ligeglad indtil der kommer kontrol, derpå forarget over ikke at have fået det at vide noget før, og derefter ligeglad igen, som naturens egen lille tåbe-cyklus blandt franchisetagere :p
--
Syrlige rejer i creme fraiche med valnødder, pakket i laks, omgivet af salat, svøbt i tortilla.. Hvad forventer du egentligt af en forum signatur?
#24
altså nu laver du så om på det jeg skriver, men okay så er det også nemmere at virke smart hahahaha
--
ASRock Fatal1ty Z97 Professional // Intel 4790K // Nvidia 1080// TridentX 16GB 2400MHZ// System 850 EVO 250GB // Spil 850 EVO 500GB // lager 3TB