Efter min mening er en vakuumpakker med tilhørende poser penge ud af vinduet hvis du bruger den som de fleste andre gør.
Dvs. vakuumpakker og nedfryser.
Det er i praksis dobbeltkonservering de har gang i.
Men lidt skæg efter madlavningen kan man da godt bruge.
Personligt suger jeg bare luften ud af fryseposerne når jeg har indkøbt hakket travhest i eksorbitante mængder og går amok med gryderetter.
Man skal godt nok have en svækket lungefunktion, hvis den øvelse skal kunne risikere at gå helt galt.
--
Ville nok anbefale at tage noget kram, benytter selv en Caso Vakuum VC 250, de billige og mindre maskiner plejer at miste deres kraft efter kort tid.
Bruger selv min et par gange om ugen til sous vide og andre mad lavnings projekter, ville aldrig gå tilbage til de billige du henviser til.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
Har købt min her :
https://www.vakuumpakker.dk[...]
Og der har jeg købt denne : Fresh Vakuum vakuumpakker
Har haft den i ca 1 år og er vældig glad for den.
Den dækker mit behov rigtigt godt.
Jeg er nu over det med at få rimfrost på mit kød med frost skadet kød til følge.
Jeg køber også mine poser der inde. Syntes at de har gode priser.
--
#1
Ja man kunne godt suge ud af almindelige poser med et sugerør, men vil det virkelig ære så tæt der ikke kommer rimfrost på kødet? Køber tit relativt dyrt kød jeg helst ikke vil have ødelagt i fryseren :)
--
Hvis det kun er for at vakuumpakke hakket kød, så er det spild af penge. Jeg har selv en vakuumpakker, og bruger den primært til sous vide og marinering.
--
Det er til bøffer (fra oksefilet og lign) :) Og til marinering af kartofler, kød og lign :) I starten er det ikke til sous vide, men overvejer at købe en af de der sous vide til at stikke i en gryde :) Vil ikke have et kar, de fylder simpelthen for meget
--
Jeg har selv OBH Nordica Food Sealer Prestige - 7951 og er RIGTIG glad for min, jeg gav 800kr for den på release date, og penge jeg ikke fortryder, nok en af de kraftigste vakuumpakkere på markede
--
Intel Core i5-2500K, Noctua Nh-D14, MSI Z77A-G45 Gaming, Define S, Samung 850EVO 250gb, GTX970 G.Skill Ripjaws 8Gb 1866
#7
nok en af de kraftigste vakuumpakkere på markede
skulle vi nu ikke liiiige, den er ikke en af de kraftigste, den er under standarden fra maskiner der er omkring de 12l/m, den der er noget under så vidt jeg ved.
--
if ( $life( $me ) == $null ) { getLife( $me ) | halt }
9l/m kan jeg læse mig frem til :)
--
Kan desværre ikke råde dig til køb men kan bekræfte din oplevelse med OBH 7944, den kan til tider have svært ved at trække vakum hvis der kommer saft ud til kanten. Derfor plejer jeg at lave dobbelt forsegling når jeg laver Sousvide. Men hvis du bruger den tid tænker jeg at det er en god ide at bruge lidt ekstra. Men det jeg har læst så får Caso rigtigt gode anmeldelser, men da jeg ikke bruger det så tit valgte jeg at spare lidt og tage den billigere OBH.
--
Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk
Ved ikke om man kan köbe den i Danmark, men jeg har en Crenova V60 Plus som jeg er meget tilfreds med. Billig maskine med cutter og flere funktioner.
--
på HWT er der en bruger, der har lavet en rigtig god artikel om hans nye vakuumpakker ;-)
--
6800K/Z370F/DDR4/1080/34UM95.
Jeg har den OBH 7951 #0 linker til. den virker ganske udemærket og efterlader ikke luft i posen hvis man pakker den rigtigt.
--
--
Drifter og udvikler 24/7 Datacenter operations om dagen, er supermand om aftenen.
Jo mindre luft jo længere holdbarhed overfor bakterieudvikling samt selvf. mindre volumen, så man kan ha`mere i en given fryser. Bakterier stopper jo ikke deres udvikling ved alm. frysertemp. De kører bare lidt ned i gear..
Derfor selvf. et ordentligt apparat, der kan suge mest muligt..
--
Mange tak for så mange svar. Bestilte den jeg linkede til, da det var et weekend tilbud, ni må vi se om den er god nok. Kan heldigvis se #13 har den og er tilfreds :) tror til prisen på 528 med fragt, så finder man nok ikke bedre? :) nu må vi se om den kan leve op til mine forventninger :) krydser fingre.
Folk der bruge sous vide, har i et kar eller de stave der man kan bruge til en gryde? :) tænkte selv at ønske mig en stav i julegave nemlig.
--
#15>>Jeg har en stav da jeg synes de kar man kan få er for små hvis man gerne vil lave en steg. Jeg har så bare købt en plastik beholder med låg i Silvan (husk at tjek at den kan tåle de temperaturer du kommer til at bruge) hvor jeg har skåret et hul i loget så staven kan gå ned i den. På denne måde fordamper der ikke meget vand og den kan derfor stå og passe sig selv i lang tid.
Det er en fra denne serie jeg har og det fungerer fint.
https://www.silvan.dk[...]
--
Hilsen Thomas
Chefredaktør på HardwareOnline.dk