Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Food prep?

Af Gæst stefg | 02-12-2018 20:28 | 1885 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hvis man laver mad til f.eks en uge og skal veje maden af, skal det så gøres inden man til bereder maden? det er da en kæmpe udfordring, hvis man laver en stor portion kylling, så ved man jo ikke hvor meget det vejer når det er lavet, er det meningen man skal lave en portion ad gangen?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
NiceRag
Monster Supporter
02-12-2018 20:30

Rapporter til Admin
Er det ikke lige meget hvor meget det vejer? Du ved vel hvor meget kylling du har købt så hvis du køber fx 2 kilo kylling, og tilbereder det, og så vejer det og det vejer... 1500g. så har du begge tal? hvad skal det vejes for? som udgangspunkt skal det vel vejes efter det er tilberedt, tænker jeg men jeg ville nok bare lade helt være ...
--
#2
kreutzer
Monsterbruger
02-12-2018 20:31

Rapporter til Admin
Man vejer det altid før tilberedning.
--
Signatur (valgfri)
#3
stef
Gæst
02-12-2018 20:35

Rapporter til Admin
Jeg vil følge en kostplan, der for f.eks. står jeg skal have 100 g kød til formiddag, 100g til frokost og 120g til aften. Og jeg går ud fra det er i rå tilstand, så hvis jeg smider de gram op i tilberedt, vil jeg få alt for meget. men hvis jeg vejer det af inden tilberedning kræver det jo at jeg laver hver enkelt portion for sig selv, da jeg ikke ved hvor meget det vejer efter tilberedning
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
stef
Gæst
02-12-2018 20:36

Rapporter til Admin
Det er jo bare sindsyg bøvlet, hvis jeg skal lave mad til en uge, så vil det sige jeg skal stege kød 21 gange, så jeg ved hvor mange gram der i hver enkelt portion efter tilberedning
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#5
ToFFo
Guru
02-12-2018 21:13

Rapporter til Admin
Jeg hader det, når jeg har planlagt at indtage 100 gram kød, som så bliver til 90 gram efter tilberedning. Jeg gider heller ikke smide 110 gram kød på panden for det er ikke sikkert det giver lige præcis 100 gram. Jeg vil heller ikke lave for meget, og risikere at skulle smide 5-10 gram mad i skraldespanden. Meal prep er pointless hvis man ikke kan ramme det ønskede indtag 100%. Mange der laver meal prep glemmer også at slikke tallerknen ren efter de har spist. Så går der endnu mere til spilde! Ja.... Meal prep ER bøvlet. Men du har jo selv valgt en bøvlet livsstil.
--
- Indsæt signatur -
--
Sidst redigeret 02-12-2018 21:15
#6
kb-
Nørd
02-12-2018 22:28

Rapporter til Admin
Æd det hele mandag, så slipper du for at veje det.
--
.
#7
TehSnake
Maxi Supporter
03-12-2018 05:26

Rapporter til Admin
Du skal jo bare veje de rette mængder af inden du tilberede det hele. Allerede her regner du ud, hvor mange portioner det bliver til. Når du har tilberedt det vejer du det hele, deler det tal op i antal portioner du forventede og vejer så disse portioner af og smider i nøgle bøtter.
--
#8
SimonFRB
Semibruger
03-12-2018 13:20

Rapporter til Admin
Du kan jo bare regne forholdet mellem vægten før vs efter stegning. Hvis du fx skal stege kylling til forskellige portionsstørrelser (fx 100g og 150g). Så steger du 2100g kylling. Det bliver så til 1600g efter stegning. 1600g/2100g*portion = prep Fx: 1600g/2100g*150g = 114g prep.
--

Opret svar til indlægget: Food prep?

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE