Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Power. sælger ikke til erhverv ?

Af Maxibruger Memo85 | 22-05-2019 19:30 | 610 visninger | 11 svar, hop til seneste
Kan det passe at POWER ikke sælger til erhverv ? Når man bestiller via deres hjemmeside, så kan man trykke at det er til firma, og derved indsætte cvr nr. Sagen er den at der blev bestilt 3 køleskab til erhverv ( udlejning af boliger ) til 2888 pr stk. 5000 normal pris. tilbud i deres avis, stod ikke max antal. Men POWER support siger de ikke sælge dem, da de er bange for at vi vil sælge dem igennem dba o.s.v. Vi spørger så om vi bare skal købe 3 stk som privat, dette bliver der også sagt nej til, vi skal købe til hver lejer at lejlighederne. Må POWER godt nægte at sælge ?
--
#1
Memo85
Maxibruger
22-05-2019 19:33

Rapporter til Admin
Har fået bestilt 3 stk. Men krævede at vi skulle bruge 3 forskellige emails / brugere.
--
#2
jbred
Giga Supporter
22-05-2019 19:35

Rapporter til Admin
Det er deres butik, de bestemmer, gør som #1. lidt som panodil i brugsen, dumt men så har dem ved kassen fulgt deres regler, de er kun lønslaver at the empires top :-)
--
#3
AlphaJay
Mega Supporter
22-05-2019 19:38

Rapporter til Admin
#0 - Jeg kan ikke se hvad der skulle forhindre dem i ikke at sælge - det er dem som har varen og dem som har den til salg og i min optik vælger de jo selv hvem de ønsker at handle med og specielt når der foreligger en mistanke fra deres side. Jeg siger bestemt ikke at det var din hensigt da jeg jo forstår hvorfor du ønsker at købe 3 stk., men jeg mener at det at de netop har en grund til ikke at ville, gør dem berettiget til ikke at skulle sælge dig noget. #2 - #1 er #0 :)
--
// AlphaJay
#4
jbred
Giga Supporter
22-05-2019 19:39

Rapporter til Admin
ja, god morgen, læser for hurtigt og tænker for langsomt :-)
--
#5
AlphaJay
Mega Supporter
22-05-2019 19:40

Rapporter til Admin
#4 - Kender følelsen ;)
--
// AlphaJay
#6
Jbelz
Ny på siden
22-05-2019 20:02

Rapporter til Admin
Annonce produkter er normalt ikke til mængde salg - avisen er rettet imod private, kun en opfordring til at gøre tilbud imod erhverv. De må selv vælge hvem de sælger til. Det er dog dårlig karma i mine øjne!
--
#7
Memo85
Maxibruger
22-05-2019 20:14

Rapporter til Admin
Enden vi bestilt ved dem, så kunne man via deres kundeservice skrive ang. erhverv handel.. Vi spurgte om vi kunne få en god pris. De skrev så at de ikke kunne sælge billigere end det som tilbudet var. Hvilket også var fint nok. Men hvis man har sat hjemmesiden op til at kunne sælge til erhverv, så burde de vel forvente at nogle erhverv skal bruge mere end 1 stk. Det hele er også faldet på plads.. blev bare noget sur over deres måde at handle på. Vi kunne havde købt 1 køleskab om dagen, 3 dage i træk og så ville der ikke være noget problem. Ender nok med at vi handler med El-Giganten igen.. har aldrig været et problem at købe til flere lejligheder på 1 gang.
--
#8
mr.hein
Elite Supporter
22-05-2019 20:16

Rapporter til Admin
smid mig en PB ved erhvers køb i den størrelse, så fixer jeg en god pris hos elgiganten erherv
--
Signed by me
#9
AlphaJay
Mega Supporter
22-05-2019 20:29

Rapporter til Admin
#7 - Du skriver det jo selv; 'Men hvis man har sat hjemmesiden op til at kunne sælge til erhverv, så burde de vel forvente at nogle erhverv skal bruge mere end 1 stk.' Det er den jo netop ikke - jeg forstår udmærket din frustration, men Power er jo nu engang bygget op som de er. Hvis du har haft gode erfaringer med Elgiganten Erhverv før, så er det vel blot der du bør holde dig til, i stedet for at kigge annoncer målrettet til det private segment :)
--
// AlphaJay
#10
Memo85
Maxibruger
22-05-2019 20:43

Rapporter til Admin
#9 Hvis du går inde på deres hjemmeside og bestiller. så allerede i trin 2 Leveringsinfo, kan du tilføje firmanavn + cvr nr. Er det ikke opsat til erhverv så ??? Selv om vi har købt fra El-Giganten før, så kan man stadigvæk godt finde bedre tilbud rundt omkring nogle gange.
--
#11
AlphaJay
Mega Supporter
22-05-2019 20:51

Rapporter til Admin
#10 - Bestemt ikke! Hvis du sammenligner med Elgigantens udgave af en erhvervs shop, så er der jo en verden til forskel på hver især. Det du møder her, ligner for mig blot at du kan få leveret til en erhvervs adresse, men jeg må give dig ret i at det virker som det rene nonsens at skulle indtaste CVR nummer ligeledes i den forbindelse. Du har selvfølgelig ret til at kigge efter tilbud lige hvor du har lyst, men når du ønsker at handle erhvervsmæssigt og i den størrelsesorden, så er min personlige holdning at du bør kigge på erhvervs relaterede salgs sider/tilbud og ikke sider målrettet det private segment.
--
// AlphaJay

Opret svar til indlægget: Power. sælger ikke til erhverv ?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning