Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Få overbo smidt ud?

Af Nørd Aspirant Jdr20 | 19-06-2019 00:18 | 1951 visninger | 11 svar, hop til seneste
Beklager væggen af tekst. Vi fik for et stykke tid siden ny overbo. Har ikke haft meget med ham at gøre men af nedenstående årsager ønsker både vi og vores udlejer nu at få ham ud. Han er på stoffer har jeg fundet ud af. Er ekstremt truende overfor både os og udlejer samt de håndværkere der har været hos ham har jeg fået af vide fra vores udlejer. Vi ønsker ingen kontakt med ham da han er meget utilregnelig og som sagt utroligt truende i både attitude og sprog. Så har bedt udlejer om at al kommunikation skal foregå igennem ham. Men han er også “bange” for ham, og ønsker faktisk heller ikke kontakt med ham. Han har ekstremt højlydte skænderier med sin kæreste eller hvad hun er. Der kommer også råb og skrig oppe fra ham når han er alene. Aner ikke om han måske også er psykisk syg. Den anden dag havde han råbt sådan af hende at naboen var kommet ind for at se om han var ved at banke hende eller hvad der skete. Kom lige hjem fra arbejde og mødte naboen i døren Jeg vil jo helst ikke blande mig medmindre han bliver voldelig overfor hende. Har rigtig dårlige erfaringer med folk på stoffer. Har lige snakket med vores udlejer i aften som fortæller at han har advokat på, og faktisk har arbejdet længe på at få ham ud. Men lejere er utroligt svære at komme af med. Han siger så at hvis vi bliver ved med at klage har han en sag. Men jeg er faktisk lidt bange for hvad overboen kunne finde på hvis han ser sig sur på os. Han er virkelig psykisk ustabil. Så hvad pokker kan man gøre?
--
Sidst redigeret 19-06-2019 00:19
#1
kenned123
Ultra Supporter
19-06-2019 00:51

Rapporter til Admin
Ville kontakte politiet angående gener og jeres bekymringer om at konfrontere ham.
--
#2
anders1226
Maxibruger
19-06-2019 05:34

Rapporter til Admin
Folk her vær deres problemer. og man skal ikke møde en person som måske har sådan nogle problemer du tror han har. nej Prøv og snak med fyren istedet for og gå direkte til udsmidning. da på ren Lovmæssigt får udlejer aldrig ham ud. har selv en Nabo jeg startede ud med og skrive til vores udlejer. at det ikke var til og sove osv. pga højt musik, larm fra ham og hans kæreste. og ikke nok med det havde han en idé med og smide små hjemme lavet kanonslag ud af vinduet. men alt det faktisk tog var at jeg ringet på ved ham og fik en snak på 30 minutter.
--
Meow
#3
Jdr20
Nørd Aspirant
19-06-2019 08:11

Rapporter til Admin
Tro mig jeg er fortaler for at tale om tingene, men han er simpelthen så langt ude. Vi havde også en god snak kort efter han var flyttet ind. Men det var sgu også det. Han lyver også og prøver at spille alle ud mod hinanden. Han har bildt min udlejer ind at han i samarbejde med os ville slæbe ham i retten, for hvad aner jeg ikke. At vi alle sammen var utilfredse med udlejer. Det er jo en åbenlys løgn, vi er glade for at bo hvor vi gør. Lige med undtagelse af vores kære overbo, han er helt væk. Og det er desværre min erfaring at folk der tager stoffer ikke forstår fornuft eller at blive talt til på helt almindelig vis. Desuden tror jeg det er de færreste der har lyst til at snakke med en der måske er voldelig, og i hvert fald opfarende og truende. Når han endda er truende overfor sin egen udlejer har jeg sgu ikke den store lyst til dialog. Sådan som han nogle gange råber af os, giver ikke ligefrem anledning til de store forhandlinger...
--
#5
Jdr20
Nørd Aspirant
19-06-2019 12:21

Rapporter til Admin
#4 Nej langt fra. Det er et parcelhuskvarter med mest midaldrende par. Noget vi også tog med i overvejelserne da vi flyttede ind. Vi er et meget stille og roligt par. Han arbejder heldigvis i weekenderne, så der er der ingen larm. Men havde godt nok aldrig forestillet mig at skulle stå i sådan en situation.
--
#6
TopSwagCode
Gæst
19-06-2019 12:30

Rapporter til Admin
Har været i noget lignede bare med alkohol misbrug. Skændes højlydt på alle tider af døgnet. Smække med døren. Hun kastede sågar en mursten igennem hans vindue kl 3 om natten. (tirsdag). Udlejer gjorde 0 og nada. Endte med vi tog et lån til indskud og flyttede væk.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
Jdr20
Nørd Aspirant
19-06-2019 12:59

Rapporter til Admin
Udlejer kommer forbi engang i weekenden så skal vi lige have en snak. Yderste konsekvens er at vi må flytte, som jeg bestemt ikke har lyst til. Ang. at sprede rygter kommer det på ingen måde til at ske. Kan godt være han er en idiot, men er sikker på han har sit at bakse med. Så er ikke ude på at gøre livet mere besværligt for ham end det allerede kunne tyde på er tilfældet.
--
#10
kemad
Maxi Supporter
19-06-2019 14:30

Rapporter til Admin
#7 Det der er nok det værste jeg har læst længe. Det er da kun en brøkdel fra at kvinderne skal råbe voldtægt hvis de er bange for nogen også ... ikke engang som joke er det i orden! #1 Det er meget svært - men ikke umuligt at få lejere ud. Men lejeloven er meeeeeeeeget beskyttende. #0 Jeg ville også anbefale en snak hvis i kan fange ham på et roligt tidspunkt. Og ellers husk at man godt anonymt må anmelde til både politi og udlejer. Jeg ville nok gætte et manden ikke er sjov at være i nærheden af ... men når han først kommer et andet sted hen, så glemmer han jer ret hurtigt, selvom i lavede anmeldelsen. Eventuelt tag en snak om de andre udlejer og lav en fælles klage - så kan man aldrig pege en enkelt finger :)
--
Z270-P ; 1000W Coolermaster GOLD ; I5-7600K ; MSI 1080 ; 2x8 GB DDR4 2400MHz ; Evo-840 250GB + 1TB ; X61 Kraken ; Phantom 820
#12
Lars
Giga Nørd
19-06-2019 18:06

Rapporter til Admin
Jeg havde også en larmende nabo der havde samme profil som din nabo. Jeg spurge så viceværten ad hvad der kunne gøres, siden sådan en fætter forpester hans udlejere og hele hans forretning - groft sagt. Der sagde han, at hvis der var tre eller flere beboere der havde angivet skriftlig klage, så kunne den problematiske lejer smides ud. Den lejer blev også smidt ud. Jeg har set det et andet sted også. Så det kan lade sig gøre. Det sker allerede ved problemlejere i ghettoområder. Men, jo, det er meget mærkeligt at en problematisk lejer er så beskyttet. Det minder lidt om samme problematik på arbejdsmarkedet, hvor en tyran for frit spil, og der må kan man heller ikke gøre noget.
--
#13
SpookiePower
Monsterbruger
19-06-2019 18:07

Rapporter til Admin
Hvis han tager stoffer i en bolig han har lejet, er det så ikke nemt at smide ham ud ? Jeg tanker at der må være skrevet en lejekontrakt, som forhåbentligt nævner brugen af stoffer i den lejet bolig.
--
#14
Jdr20
Nørd Aspirant
19-06-2019 19:20

Rapporter til Admin
Der bor kun min kæreste og jeg i stuen. Og han har så hele 1 sal. Jeg ved ikke om han decideret tager stoffer i sin lejlighed men har bare hørt af omveje at han er gør. Og kan også tydeligt mærke det på ham. Som skrevet har min udlejer sagt at det at vi nu har klaget hjælper ham i en sag overfor advokaten.
--
#15
7430
Nørd
19-06-2019 19:51

Rapporter til Admin
hvis der kommer 3 skriftlige klager ind til boligejeren kan han smides ud,
--
jep jep

Opret svar til indlægget: Få overbo smidt ud?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login