Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Hvem ringer på, lejlighed kbh

Af Gæst Beboeren | 18-10-2019 16:06 | 1093 visninger | 7 svar, hop til seneste
Hej Jeg er lige flyttet ind i en lejlighed, som er placeret i stueetagetagen i københavnsområdet. Min dør er en glasdør men har for det meste rullet mit gardin for. Hvis det ringer på døren, så har jeg ikke rigtig mulighed for at diskret at se hvem der ringer på. Jeg kan selvfølgelig kigge ud af vinduet men så ser personen mig nok også. Savner lidt at have en dørspion ligesom jeg havde i min gamle lejlighed. Der var man lidt forberedt på hvem det var, som bankede på. Hvis det er nogen der kommer fra en indsamling, så vil jeg næsten hellere bare kunne lade være med at åbne døren end at sige jeg ikke lige vil støtte den sag lige i dag eller jeg er løbet tør for kontanter, eller hvis nu man ikke ved hvem der banker på så er der vel heller ingen grund til at åbne døren. Er det mig der er paranoid, eller ville det ikke være rart med en ringeklokke med videoovervågning, må man godt sætte sådan en op og så putte gaffatape på den gamle så den ikke kan benyttes? Findes der nogen ringeklokker hvor det popper op på ens telefon, så man kan se hvem der banker på?
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#2
Yoda626
Elite Supporter
18-10-2019 16:15

Rapporter til Admin
Man kan få sådan en klokken, som sender et billede til din mobil.
--
#3
Mr. WoLF
Guru
18-10-2019 16:16

Rapporter til Admin
Kan du ikke bruge noget i den stil? https://www.av-cables.dk[...]
--
#4
Zmace
Juniorbruger
18-10-2019 16:18

Rapporter til Admin
#0 For at svare på en af dine spørgsmål så jo der findes en dør tlf med kamera og med app til mobil, jeg ved ikke om du må dække over den anden dør tlf men du kunne altid høre din udlejer ad inden du gør noget :)
--
#5
Dragonheart
Elite Nørd
18-10-2019 16:55

Rapporter til Admin
Goggle laver en fix omend pænt dyr ringeklokke med camera der både tager billeder og sender til dig og hvor du så kan svare tilbage "hej, jeg skal ikke have noget eller lign" som standardbeskeder. Så kan du sidde på den anden ende af jorden og se hvem der ringer på :-)
--
#6
Zack Gem
Guru
19-10-2019 15:38

Rapporter til Admin
Jeg bruger selv Google Nest Doorbell - Tror også det er den #5 hentyder til. Anoncerer på dine google Home eller Home nest (hvis du har sådan en) hvem der er (hvis du har lagt ansigterne ind på f.eks. venner og familie) - Inkl. live stream. Fungerer perfekt. Annoncerer det selv følgelig også på din telefon og tablet med mere. Kræver du lige har styr på strømmen til kameraet - Brugte selv det kabel som var trukket til den gamle dørklokke.
--
---[PWS]Zack Gem--- Overclocking er en sport! Ikke en nødvendighed.
#7
Mikevds
Mega Supporter
19-10-2019 21:40

Rapporter til Admin
Problem solved: https://www.proshop.dk[...]
--
#8
AbeJay
Bruger Aspirant
19-10-2019 22:21

Rapporter til Admin
Har en Ring Doorbell 2 - den er fed nok - og kan levere det du efterspørger :D
--

Opret svar til indlægget: Hvem ringer på, lejlighed kbh

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login