Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Vinduespudsning (meget offtopic).

Af Ny på siden anders87 | 15-01-2020 08:41 | 760 visninger | 8 svar, hop til seneste
Jeg har købt en billig vinduesskraber i Netto. Den er lavet af dårlig kvalitet. Resultatet er elendigt. Jeg ville høre fra Jer om hvilken vinduesskraber i vil anbefale mig at købe. Jeg vil gerne investerer i en god vinduesskraber. Jeg anvender bare universalvaskemiddel til rengøring af vinduer. Jeg har lige set denne video omkring vinduespudsning https://www.youtube.com[...]
--
#1
Wut
Ultra Supporter
15-01-2020 08:59

Rapporter til Admin
Der er en søgefunktion på hol.dk. Den fungerer som håret på en svensker - men den er der. ;-) https://www.hardwareonline.dk[...] Jeg kom selv frem til, at det ikke er skraberens skyld, hvis der kommer striber. Jeg vasker først vinduet med sæbevand og en klud, og dernæst vrider skraber vinduet af hurtigt. Så vasker jeg igen med sæbevand fra en anden spand (den "rene" spand). Derefter skrabe vinduet godt af og tørre evt striber af med et rent viskestykke. Pointen er, at den smule vand, der bliver tilbage, er næsten helt ren, så det ikke giver striber. Hvis man står og vasker i det samme vand hele tiden, og ikke har 100% styr på det med skraberen, så vil de små mængder vand, der er tilbage, lave striber uanset hvordan. Man kan ikke tilsætte et magisk middel til vandet, der får skidtrester til at fordampe, desværre ;) "Jamen - det tager mega lang tid", tjah, når man først er igang så tager den første grove vask meget få sekunder, og man slipper for at stå i flere minutter bagefter og forsøge at rette op på evt striber.
--
Ignorér de største tågehorn på hol.dk: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Sidst redigeret 15-01-2020 09:05
#2
Karanka
Monsterbruger
15-01-2020 09:55

Rapporter til Admin
0# få en vinduespudser til det? Vi har en som pudser på hele vores hus for 150kr hver anden md... det fungerer fint for os :P
--
#3
MOAAA
Bruger
15-01-2020 10:48

Rapporter til Admin
Efter at have prøvet alskens remedier og professionelt udstyr så gav jeg op... vi har ca. 300m2 hus og alt for mange vinduer, det koster 259 kr. per gang og man kan trække det fra under håndværkerfradrag, skal de tage indenfor inkl., så tager de 559 kr.... det er jo ingen penge når man ser hvor fint de gør det.... jeg kan stå og knokle i flere timer og så når solen rammer ligner det jeg har brugt tandpasta :D :D Så find en vinduespudser folk anbefaler lokalt og få et tilbud.
--
#4
Mion
Super Nørd
15-01-2020 11:14

Rapporter til Admin
personligt giver jeg 325 for 215 kvm hus i 2 plan, og med højt til loftet, så udstyret er simpelthen for krævende... han vurderede det var nødvendigt hver anden måned, så det gør han, fantastisk job han levere, og synes det er en fair pris, for at komme ud i en bil, med eget udstyr og pudse alle mine vinduer. og de står "skarpt" bagefter. så det vil jeg også anbefale... ellers så havde vi før været forbi et støvsuge center, og fået professionelt gear, sådan en god spand, og en rigtig god skraber og påfører, samt rengøringsmiddel, det fungerede rigtigt godt.. men problemet er bare når man skal op over 6 meter for at få taget de sidste vinduer, så stod jeg af.
--
Sådan en firkantet dims med en masse ben i en sort box, det er hvad jeg har. og den kan sgu trække hjertefri over Lan.
#5
Devilduck
Gigabruger
15-01-2020 15:51

Rapporter til Admin
https://www.rengros.dk[...] Unger er det bedste, du kan købe nyt gummi billigt mange steder. Bare køb den billigste model du kan finde, det er tæller er gummiet på den
--
#6
Klump
Elitebruger
15-01-2020 17:43

Rapporter til Admin
Min fars kone er prof rengøringskvinde (og har pudset mange vinduer) Hun bruger faktisk kun lunkent vand,opvaskemiddel og husholdningseddike (eddiken forhindre striber efter skraberen)
--
#7
langemanden
Monsterbruger
15-01-2020 19:01

Rapporter til Admin
Der er mange der ikke kan finde ud af og pudse vinduerne klare. Det kan gøres nemt uden anmærkning af der er glas i rammen faktis. De skal stå som nye så er det jo iorden. 1. Det der skal til er en god vinduevasker, det er online køb, eller en god vaskebørste, fx den der bruges til bilen, den skal være ny. Dog ikke helt god nok som vinduevasker. Der er online pakke løsninger, med alt hvad du skal bruge til det. 2. Så skal der bruges vinduessæbe, det er til at pudse vinduere med sjovt nok, så kom ikke bag efter og sig det ikke er rigtig. 3. Mange får striber og div streger rundt i kanten, mikrofiberklud rundt i hjørner, og slut næste vindue. Der kan bruges hjemmeblandet vinduessæbe, og div kemi i der virker. Den holder jeg dog for mig selv. Men at anskaffe sig alt det der skal til, kan gøres for under 150-160kr. Og det er under halv pris, af hvad et firma skal have for den opgave. Så er der klare glas i alle vinduerne, med det rigtige grej til opgaven. Og her spare vi alle de penge 1 gang om md, og klare det selv gratis på 1 time. Så er der frisk luft og rene vinduer bag efter. Det er ikke så svært som det lyder til. God vask derude.
--
#8
Slæden
Semi Supporter
15-01-2020 22:28

Rapporter til Admin
Øvelse gør mester ;-) Det er faktisk lidt hyggeligt, når man begynder at få lidt succes med det!
--
6800K/Z370F/2080/

Opret svar til indlægget: Vinduespudsning (meget offtopic).

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning