Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere

Tips & Tricks til forbedret sikkerhed

Af Gæst Spørgsmål | 19-05-2017 14:47 | 722 visninger | 9 svar, hop til seneste
Hejsa, Har lavet den her tråd omkring sikkerhed på nettet, hvordan man forbygger bedst, anbefale anti-virus-programmer og andet! Siden jeg installerede Windows XP, har jeg både læst og fået afvide, at jeg er et potentiel offer, for hacker. Det var selfølgelig ikke mit formål, med installation. Derfor tænkte jeg, om der er mulighed for at dække over det, ved at installere nogle programme? Er der noget jeg kan gøre ved min router? Spyt løs, af hver slags ellers Go' Fredag!
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Tux
Guru
19-05-2017 14:53

Rapporter til Admin
Firewall og sund fornuft.
--
Don't feed the trolls.
#2
disc
Ultra Supporter
19-05-2017 15:04

Rapporter til Admin
Jeg er enig med #1. Selvom man nok bør pointere at de advarsler der er ret legitime. XP har store sikkerhedsmæssige problemer da det er så forældet. Du har heller ikke de samme muligheder for at få de sikre versioner af velkendte browserer, hvilket også udgør endnu en sikkerhedsrisiko. Kan man spørge hvorfor du har valgt at installere Windows XP? Jeg mindes at de eneste som stadig benytter det er nogen firmaer der har PC'er opsat til at gemme dokumenter og andet uden at være forbundet til internettet.
--
Gi' nu rygeheroin en chance!
--
Sidst redigeret 19-05-2017 15:06
#3
Spørgsmål
Gæst
19-05-2017 15:14

Rapporter til Admin
#2 - Savnede simpelthen det gamle look, og gjorde det lidt uovervejet. Men tænker nu vende det helt på hovede, ved at installere Linux, som jeg har hørt skulle være sikkert. Er dog igang med at få et overblik, over de forskellige versioner.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#4
disc
Ultra Supporter
19-05-2017 15:23

Rapporter til Admin
#3 Linux distributioner er et fint valg. Nogen kan dog være mindre begyndervenlige så at sige, jeg mindes at Ubuntu generelt er det mest let tilgængelige. Linux Mint skulle også været en fin linux distro.
--
Gi' nu rygeheroin en chance!
--
Sidst redigeret 19-05-2017 15:24
#5
JunkStar DeLuxe
Maxi Nørd
19-05-2017 15:26

Rapporter til Admin
#3 Kan du ikke få et "old school" look på en Windows 10 med nogle skins eller lignende? Desuden tager det ikke lang tid at lære Win10 hvis du allerede kender til Windows.
--
http://www.l0rn.nu[...]
#6
Sven Bent
Junior Supporter
19-05-2017 16:44

Rapporter til Admin
- enabled XD bit for alt software - installer en nyere browser end dne indbygget. f.eks cyberfox - installer https everywhere plugin - installer noscript plug ( saet det eet til altid at godkende main domain) - DR web cure it kan anbefale som extra AV scanner hvis du derefeter vil beskyttes imod at blive tracket er der andre trick til dette
--
Sven Bent - Dr. Diagnostic www.TechCenter.[...] - Home of Project Mercury
#7
mpaulsen
Bruger Aspirant
19-05-2017 17:11

Rapporter til Admin
Linux og firewall så køre det, men ca det samme til windows. Bare sundfornuft kommer man langt med, da de fleste store sikkerhedsmæssige fejl bliver patched ret hurtigt af microsoft. Så der er vel en grund til at MS prøver at presse opdateringer ned i halsen på folket, ellers opdatere folk ikke deres systemer.
--
#8
Thomas
Gæst
19-05-2017 17:40

Rapporter til Admin
0) Afinstaller Java og flash 1) Opdater Windows. (Og brug Windows 10) 2) Opdater dine programmer 3) Installer Secunia PSI (Det scanner din maskine og advarer når software ikke er opdateret) 4) Aktiber Bitlocker (Full disc encryption. Bliver lortet stjålet får tyven ikke dine private ting) 5) Lad være med at bruge piratsoftware 6) Brug VLC som videoafspiller (Da den har "alle" relevante codecs) 7) Installler aldrig codecs for at afspille video/musik. 8) Er du i tvivl om en fil er legitim, upload den til virustotal.com. Den bliver scannet af ~45 stykker antivirus. 9) Optimalt set: Genbrug aldrig kodeord 10) Realistisk: Brug ikke dit mailkodeord til andet end mail. Bliver "randomsite" hacket og de får dit mail+kode kan de ikke logge på mailen og nulstille kode til alt andet. 11) Aktiver 2-faktor godkendelse overalt hvor du kan 12) Aktiver automatisk opdatering for de programmer som tillader det 13) Sund fornuft 14) Bekræft at du har fjernet Java og Flash (Jeg har bevist ikke skrevet noget om anvitirus / antimalware da det ikke er nødvendigt i dag hvis man følger ovenstående)
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#9
MonkeyBoy
Supporter Aspirant
20-05-2017 03:15

Rapporter til Admin
#8 En antivirus er nødvendig, om ikke andet, så Windows Defender. #0 Man kan få Windows 10 til at ligne XP: http://fieldguide.gizmodo.com[...]
--
@(^_^)@

Opret svar til indlægget: Tips & Tricks til forbedret sikkerhed


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Denne tråd er over 6 måneder gammel!
Er du sikker på at du har noget relevant at tilføje?
Dit svar: