Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hjemmebiograf \ TV (LCD, Plasma og CRT)

Anbefaling af HDMI switch?

Af Mega Supporter MikeD | 09-01-2019 16:11 | 891 visninger | 3 svar, hop til seneste
Hej Jeg står med er mindre ledningshelvede, som jeg vil gøre noget ved. Setup: Et fladskærms TV sat på væggen med sådan et vægbeslag. Hvis man vil se TV skal man trække det ud fra væggen og dreje det 45-60 grader. Sådan er setuppet. Det er der ikke noget at gøre noget ved. Udfordringen er, at der er en del kabler som bevæger sig med TV’et. F. eks. til Wii, PS3, Apple TV, soundbar osv. Jeg tænker en mulig løsning kan være en HDMI switch. Altså at stikke alle HDMI kabler og så have ét kabel der går ind i TV’et derfra. Jeg har dog lidt svært ved at gennemskue kvaliteten af sådan nogle HDMI switche, men pris og kvalitet hænger jo typisk sammen. Da det er et 4K TV er jeg kommet frem til et mindstekrav: HDMI2.0, HDCP 2.2 Har fundet nogle på AV-cables.dk, f. eks. https://m.av-cables.dk[...] Som umiddelbart ser fint ud. Men søger man så lidt på review klager flere over at den ikke understøtter HDR (PS 4 Pro). Så hvad pokker skal man købe? Hvad har I af anbefalinger ?
--
#1
Mr. WoLF
Guru
09-01-2019 18:14

Rapporter til Admin
Bud kunne være at se på nogle af dem der på amazon. Ser den her ikke ud som en der kunne bruges? hhttps://www.amazon.de[...]
--
#2
Fuller 8900
Mega Supporter
09-01-2019 18:36

Rapporter til Admin
Hvad har du af lyd dertil?. :) Hvis du skulle opgradere lyden kunne du købe en soundbar og bruge hdmi arc, og sætte alt i soundbaren, og så et hdmi kabel op til tvet :) eller en receiver hvsi det var til rigtige højtalere. Ellers må du bruge et hdmi switch hvilket jeg ikke kender til :)
--
#3
MikeD
Mega Supporter
11-01-2019 09:40

Rapporter til Admin
# 1 tak for bud, men det ser ud til at jeg den ikke understøtter at man har en soundbar tilkoblet. Så skal man vælge en anden med audio extractor, så vidt jeg kan se. Og den har kun 3 indgange. Suk! # 2 Der skal bruges en Sonos Beam.
--

Opret svar til indlægget: Anbefaling af HDMI switch?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning