Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

God side med mad :)

Af Elitebruger 123456789 | 08-08-2003 13:55 | 1515 visninger | 6 svar, hop til seneste
Hehe, skal på lejrtur her i næste uge, hvor vi selv skal lave mad over et bål... Vi har 50,- pr. pers. pr. dag... Så jeg tænkte på, om der var nogen der havde nogle gode opskrifter, som var lette at lave, og ikke er alt for besværligt, når man ikke lige har et 5* hotelkøkken, at lave det i. Det vil altså sige: ingen opskrifter som f.eks. rødvinsmarineret svinekam med kartofler og flødesovs :) Ps: Helst seriøse forslag... på forhånd tak !
--
En stjerne på træet er bedre end et træ i stjernen... It's better getting pissed off, than pissed on...
#1
Slettetbruger5612
Semi Nørd
08-08-2003 13:57

Rapporter til Admin
-Pande kager -Pita brød, hakket oksekød, salat, div dressinger(kan i have med hjemmefra) -pølser og brød Men for gud skyld da, lad være med at gå ego og købe jeres egen mad for 50kr, i får jo ingen ting, gå i stedet sammen en 4-5 personer, i får sååå meget mere..
--
#2
Simme
Gæst
08-08-2003 13:58

Rapporter til Admin
Det er helt sikkert nemmest at stege sit kød på en pind ala kebab og lad det ligge i en marinade i lang tid, prøv noget med kiwi, chili og hvidløg det er sagen. good luck SImme
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
123456789
Elitebruger
08-08-2003 14:00

Rapporter til Admin
#1 + 2 Tak... Andre ??? Vi skal bruge en del forslag...
--
En stjerne på træet er bedre end et træ i stjernen... It's better getting pissed off, than pissed on...
#4
??
Mega Supporter
08-08-2003 15:00

Rapporter til Admin
ja: her :D bålbøf! brug: hakket oksekød, løg, kartofler, peper, og. lign. hvis du lige har noget :P allsekens kryderier, gerne grill, og stærke :P staniol. masser af staniol! tag et stort stykke staniol, fordel kartoffler i skiver på det (du har self. smurt det med olie inden!) fordel ½ af de andre grøntsager over den, form en firkantet bøf af kødet, læg den oven på, pyt grøntsager på, og kartofler. imellem hver lag har du krydret med kryderierne!! nu vikler du det ind i det stykke staniol som det ligger på. du tager et nyt stykke, og vikler det rundt om. dettet gentages 7-10 gange! staniolpakken skal lægges på gløderne i bålet (når detr ikke er flammer mere!) i 12 min. på hver side! i kan evt. lave 2 poser til hver: en som overstående, og en lign. den overstående, bare med extra grønt og kartofler :D smager mega godt! evt. kan du spise snobrød til...!
--
stifter og formand af team GivEtKlik -sæt http://www.givetklik.dk[...] som startside og bliv medlem! Medlem af FFHAU
#5
Slettetbruger5612
Semi Nørd
08-08-2003 22:45

Rapporter til Admin
Kom lige til at tænke på at i kunne da også som tidsfordriv fange et par ørreder (find en å, gratis og så smager IMO sådan en bækørred nu engang noget kun bedre end en fra en putandtake sø) og ja så er der ikke andet for end at rense fiskene, og så bare fylde godt op inde i dem med ja.. alt, persille, purløg, hvidløg, løg, salg, peber, chili? ja kun fantasien sætter grænsen.. men bare lad være med at lave den uden noget, så smager fisk dårligt imo.. der skal være masser af guf inden i der giver smag.. Når i så har fyldt dem op så pakker i den bare ind i stainiol og smider den ned i gløderne.. i ja, lad den ligge i gløderne mens i spiser jeres pita kød og sådan, og så er de færdig til den til når i er færdige med kødet.
--
#6
slinky
Supporter
08-08-2003 23:18

Rapporter til Admin
i kan lave hamburgeryg over åben ild. find 2 Y-formede grene, og sæt dem på hver sin side af bålet. SÅ tager du en hamburgeryg, som du har smurt ind i en blanding af sennep og brun farin, og skærer nogle ridser i. Den sætter du på en ping, så så ellers hen over bålet. husk at dreje den med jævne mellemrum. Til det kan i få bage kartofler. De laves simpelthed ved at smide nogle bage kartofler ind i et bål. Ingen staniol, eller noget. Når de er godt sorte, tager i dem ud. Skærer dem over på midten og spiser det kartoffel der er tilbage i den forkullede "skal/skræl" mht til fisk, som daniel foreslår, kan jeg anbefale at putte en masse løgskive ind i den rensede fisk. Det mam´! Til fisked vil jeg anbefale en god gang flødekartofler, der tilberedes i en gryde over bålet. Ganske som i køkkenet, hvor det bare er i fad. Så er der serveret - velbekomme!
--
At bruge M$ software er ligesom at gå til en luder... Høj pris, lille fornøjelse, og katastrofale følger hvis det bliver opdaget...

Opret svar til indlægget: God side med mad :)

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning