Spiser hvad der bliver serveret først. og det er som regel pølsen, da de skal have mindre tid på grillen.
--
Spilanmelder for www.Gamerater.dk[...] Man dropper pølsen og spiser kødet.
--
c'',)
Pølser, kød og så en pølse til at slutte af med
Er fra Randers
--
Kødet først vil jeg sige.. når kullene er klar til kødet, er de alt for varme til pølser (ellers får man en sort pølse der er sprunget).. Pølser skal varmes langsomt op.
Whisky bæltet
--
#4
Pølser skal netop sprænges! Plejer at skære pølserne på begge sider inden de bliver sat på grillen, så sprænger de også i et pænt mønster ^^
On topic: Så vil jeg sige at man spiser kødet og maden først, for der er sku altid plads til et par pølser efter. Dog spiser jeg tit en pølse inden også, da jeg er for sulten til at vente på at kødet bliver færdigt ^^ Er fra kbh området
--
ASUS P8P67 PRO|Corsair DDR3 1600MHz 4GB CL7|Sandy Bridge: i5-2500K|MSI GTX 580 Twin Frozr II|Noctua NH-U12P SE2|CM HAF 922|
Dropper pølserne, ekstra kød :)
--
1090T -/- PowerColor 5870 -/- Asus Crosshair IV -/- Corsair Dominator 1333MHz CL6 -/- CM 1000W
KØD! Pølserne laves først når man er ved at eksplodere, og bader i kødsved.
Der er også nogen der spiser salat når der er grill-aften.
I know, right?? Det er langt ude.
Nakkekoteletter, stegt flæsk på spyd, Kyllingefileter, svinemørbrad, bacon og alt muligt andet fra dyrenes vidunderlige verden.
Og så selvfølgelig slutte af med et par store fra Steff Houlberg.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...]
Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret. Din mor fortrækker pølse ;)
--
Intel Core i5 2500K - Asrock P67 EXTREME4 B3 - EVGA GTX560 SuperClocked 4GB Kingston HyperX 1600Mhz - Corsair CX600 v2 - Cooler Master 430 Elite
#8 - Hvilket indikerer, hun ikke er lesbisk.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...]
Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret. #8 Underligt sådan en kommentar kommer fra en fra 96' - Nå nej, børnenes joke :(
--
1090T -/- PowerColor 5870 -/- Asus Crosshair IV -/- Corsair Dominator 1333MHz CL6 -/- CM 1000W
Spiser selv køder først og topper op med pølsen :)
EDIT: Århus
--
|HAF X|Gigabyte GA-890FXA-UD7|Phenom X4 965 4.1Ghz|GTX 570 PHANTOM|Mushkin REDLINE||G15|G35|Razer DA|Crucial C300 64 GB|3 rad watercooling|
Personligt starter vi også normalt med kødet og derefter pølser.
Men er kommet op og diskutere med en kammerater, der hårdnakket påstår at starte med pølser er et jysk og det med at starte med kødet skulle være et sjællandsk fænomen.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL.
ERIC CANTONA WAS BORN.
Kød - Pølser
Er fra Kolding.
--
Oksekød, svinekød osv. giver tarmkræft, man skal maks spise 500g af det om ugen.. Og det er ligeså dokumenteret som rygning er skadeligt
--
For all sad words of tongue and pen, the saddest are these; it might have been.
Kød, og så nogle ordenlige grillpølser!
Videbæk, vestjylland.
--
.Gigabyte GA-X58A-UD3R - i7-950 - GTX 480 - TX750 - G.skill Ripjaws 6GB - WD Caviar Black 500gb SATA3 - HAF 912 PLUS . G35 - Roccat Kone.
man spiser da kødet først og hvis man skal have mere griller man pølser :D
--
VisionComputer NB599: Intel core I7 Q720-Mobility radeon hd 5650-Kingston 8GB DDR3-steelseries siberia v2-Roccat kone +-Roccat alumic-Razer Nostromo
Når man er på SU er der ikke råd til rigtig kød, derfor Pølser -> Pølser :(
Men hvis man alligevel skulle flotte sig og hive en lækker steg eller bøf på grillen, så er det kød -> pølser, tænk hvis man ikke kunne spise sit kød op? Så tror jeg man ville være rimelig ærgelig over at have spist pølser først!
København
--
SyncMaster 2333sw, Antec Three Hundred, Phenom II X4 940@3,0 Ghz, 8GB HyperX 1066Mhz, ATI HD4890. 13" MacBook Pro 2011
Man spiser masser af kød først, slutter af med pølse, og gerne ere end een, så holder man bare igen med salaten
Har været slagter siden '90 - så ved hvad der er godt
--
Supra Societatem Nemo
Engang Brøndby - altid Brøndby.
Man spiser squ da en svend først? En rød pølse med 2 bacon skiver... Nam Nam.
--
A lie is just a great story that someone ruined with the truth - Barney Stinson.
#14: man skal ikke være bange for at leve :P
Jeg holder også på at man spiser kødet først, i mellemtiden kan pølserne blive rigtig sprøde .
--
#7 - og generelt:
Husk da salaten, det er da dejligt med frisk salat med alt muligt sundt og lækkert i - også gerne feta :)
Jeg spiser normalt bare en bøf, salat, nogle stykker flutes, evt. kartofler af en art - så kan jeg ikke mere :D
Så pølser gider jeg stort set aldrig, der er ikke plads haha
Husk forresten en kold øl eller to, mærket er individuelt, men man kan ikke komme udenom en kold øl når man griller :D
Men SKULLE jeg æde en pølse ved siden af, så skulle det næsten være en med ost i - nom nom...
--
Vi plejer, bare som en tradition, når vi griller, at få en pølse inden kødet.
Sådan har vi altid gjort så.. Tjaeh, sådan gør vi :)
Vi griller forresten næsten hver dag, i sommerperioden.
#7 Salat? SALAT? Fy fy fy fy fy føj x( x(
Omkring varde :)
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
Tænker jeg sku ikke så meget over? :P
- Plejer altid at grille herhjemme og sørger altid for at kødet og pøllerne er færdige på samme tid og så tager folk vel bare det de har lyst til? :-)
--
#19
Røde pølser er looooooort....
--
|HAF X|Gigabyte GA-890FXA-UD7|Phenom X4 965 4.1Ghz|GTX 570 PHANTOM|Mushkin REDLINE||G15|G35|Razer DA|Crucial C300 64 GB|3 rad watercooling|
Jeg plejer altid at sige.
Kød Kød Kød Kød Kød, masser af proteiner YES!
Pølser er for tyskere, en enkelt i ny og næ er dog ikke i vejen.
--
Phenom 2 965, 870 extreme, gigabyte gtx460, 4 gb cl7, coolermaxter 750, 2x sata6 640gb.
Salat er til folk der ikke har penge til blive mæt i Ko.
God gang bøffer / steg når man så har spist til man skammer sig. Så er det tiden til knappe en mere øl op og smide langelænderne på grillen. MIN. 1pølle pr mand.
Li et gril fif. Løg skåret i både omtrukket med bacon på spyd gør godt mellem kød retterne mens vi venter. Spydene er færdige når baconen er helt sprødt.
Fredericia.
--
#26 Og endnu bedre er friske aspargres i baconsvøb, der er stegt med timian og er grillet til bacon er sprød.
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#26
Så folk der spiser salat er automatisk fattige, det har intet at gøre med at de bare godt kan lide salat? o.O
Du kan godt æde løg bare de er pakket ind i fedt og kød, makes me wonder :D
--
Glemte helt at sige at jeg er fra Haderslev og det har altid i vores familie været en tradition at spise kødet først og derefter pølser som en slags dessert :)
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL.
ERIC CANTONA WAS BORN.
#0 det intet man skal.
Spis hvad du vil.
--
Kød, pølse
Omkring Herning
--
Vi plejer at gille kødet først og så pølserne bagefter, så passer det med at det er færdigt næsten på samme tid :)
#24 Hørt! det er ligesom at bide i en haveslange. :D
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
Tænker ikke så meget over det, men jeg mener, at vi plejer at starte med kød og derefter spise pølser - men det afhænger nok af humøret og ikke mindst, hvilke pølser og bøffer, vi skal have :D
- Horsens
--
Nyd kødet først, og fyld op med pølser bag efter
- Kongens Lyngby
--
Det hele på éngang, en rigtig mand kan grille så det hele er færdigt på samme tid. Så det er op til en selv hvad man spiser først. Derudover syntes jeg man skal spise kødet først og pølsen til sidst.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...]
Duke Nukem - Forever ! Kød kød kød og så lidt ris til
og meget meget lidt salat
og jeg er fra odder lol
--
#35 Ja fordi alle ved at det sværeste i verden er at vende kød...
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#38 Du har ret. En kok aner intet om mad :)
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
kød>pølse I SVØB!!!!! og nej DEN SKAL IKKE SPRÆNGES, der skal 2 bacon skiver på så man slet ikke kan se pølsen! BACON ARMOR!!!!!!!!!! evt rul en skive ost rundt om pølse før du svøber den MUMS :D hahaha
--
En pølse til forret mens man griller kødet, godt med kød til hovedret, og så slutter man af med en pølse til dessert.
Pølserne skal selvfølgelig sprænge. Kun svanser spiser pølser, der ikke er sprunget.
Er fra Herning.
--
Kød, gerne tonsvis af spareribs og hjemmelavet barbequesovs - og når man så er ved at brække sig af kød og tilbehør, så smider man en langelænder pr. mand på grillen
Er fra Kolding, og dette er den eneste rigtige måde at grille på.
--
Er fra randers,
man starter klogest nok med pølserne mens kullene er ved at varme op så de bliver varmet op med jævn varme, pølserne gnaskes til kold kartoffelsalat, mens man gnasker det bliver kullene helt perfekte, man holder nemlig en lille pause til at gå rundt i haven med en øl i hånden og snakke bold, pc eller whatever (hovedformålet er her at lade maden synke til bunds, så der er plads til mere kød).
Så kommer kødet på, gerne de største lunser man kan finde hos danmarks bedste slagter, nemlig den lokale nede fra bazaren i århus. Grib en shawarma derinde mens i er ved at hente kødet forresten, også de bedste i landet :)
--
"Remember, amateurs built the Ark. Professionals built the Titanic." - Richard J. Sexton
#43
enig 100% at kebaben ved bazaren er den bedste. GÅr ud fra at det er Hos bilal, du mener, da det er det eneste rigtige sted at spise;) :D
--