Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Grill spørgsmål: kød eller pølse

Af Supporter United | 11-06-2011 12:36 | 2441 visninger | 44 svar, hop til seneste
Et af livest store spørgsmål er spiser man kødet eller pølsen først? Skriv gerne hvor i landet I er fra.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#1
Azakiel
Guru
11-06-2011 12:37

Rapporter til Admin
Spiser hvad der bliver serveret først. og det er som regel pølsen, da de skal have mindre tid på grillen.
--
Spilanmelder for www.Gamerater.dk[...]
#2
crapzn
Junior Supporter
11-06-2011 12:37

Rapporter til Admin
Man dropper pølsen og spiser kødet.
--
c'',)
#3
Neser007
Bruger
11-06-2011 12:38

Rapporter til Admin
Pølser, kød og så en pølse til at slutte af med Er fra Randers
--
#4
Kurlink
Megabruger
11-06-2011 12:39

Rapporter til Admin
Kødet først vil jeg sige.. når kullene er klar til kødet, er de alt for varme til pølser (ellers får man en sort pølse der er sprunget).. Pølser skal varmes langsomt op. Whisky bæltet
--
#5
Ffum
Semibruger
11-06-2011 12:46

Rapporter til Admin
#4 Pølser skal netop sprænges! Plejer at skære pølserne på begge sider inden de bliver sat på grillen, så sprænger de også i et pænt mønster ^^ On topic: Så vil jeg sige at man spiser kødet og maden først, for der er sku altid plads til et par pølser efter. Dog spiser jeg tit en pølse inden også, da jeg er for sulten til at vente på at kødet bliver færdigt ^^ Er fra kbh området
--
ASUS P8P67 PRO|Corsair DDR3 1600MHz 4GB CL7|Sandy Bridge: i5-2500K|MSI GTX 580 Twin Frozr II|Noctua NH-U12P SE2|CM HAF 922|
#6
Kwindu
Giga Supporter
11-06-2011 12:51

Rapporter til Admin
Dropper pølserne, ekstra kød :)
--
1090T -/- PowerColor 5870 -/- Asus Crosshair IV -/- Corsair Dominator 1333MHz CL6 -/- CM 1000W
#7
ToFFo
Guru
11-06-2011 12:52

Rapporter til Admin
KØD! Pølserne laves først når man er ved at eksplodere, og bader i kødsved. Der er også nogen der spiser salat når der er grill-aften. I know, right?? Det er langt ude. Nakkekoteletter, stegt flæsk på spyd, Kyllingefileter, svinemørbrad, bacon og alt muligt andet fra dyrenes vidunderlige verden. Og så selvfølgelig slutte af med et par store fra Steff Houlberg.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret.
#8
Thoman
Maxibruger
11-06-2011 12:53

Rapporter til Admin
Din mor fortrækker pølse ;)
--
Intel Core i5 2500K - Asrock P67 EXTREME4 B3 - EVGA GTX560 SuperClocked 4GB Kingston HyperX 1600Mhz - Corsair CX600 v2 - Cooler Master 430 Elite
#9
ToFFo
Guru
11-06-2011 12:55

Rapporter til Admin
#8 - Hvilket indikerer, hun ikke er lesbisk.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...] Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret.
#10
Kwindu
Giga Supporter
11-06-2011 12:56

Rapporter til Admin
#8 Underligt sådan en kommentar kommer fra en fra 96' - Nå nej, børnenes joke :(
--
1090T -/- PowerColor 5870 -/- Asus Crosshair IV -/- Corsair Dominator 1333MHz CL6 -/- CM 1000W
#11
Anders Lyhne
Giga Supporter
11-06-2011 13:41

Rapporter til Admin
Spiser selv køder først og topper op med pølsen :) EDIT: Århus
--
|HAF X|Gigabyte GA-890FXA-UD7|Phenom X4 965 4.1Ghz|GTX 570 PHANTOM|Mushkin REDLINE||G15|G35|Razer DA|Crucial C300 64 GB|3 rad watercooling|
#12
United
Supporter
11-06-2011 13:52

Rapporter til Admin
Personligt starter vi også normalt med kødet og derefter pølser. Men er kommet op og diskutere med en kammerater, der hårdnakket påstår at starte med pølser er et jysk og det med at starte med kødet skulle være et sjællandsk fænomen.
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#13
nikolajs12
Giga Nørd
11-06-2011 13:57

Rapporter til Admin
Kød - Pølser Er fra Kolding.
--
#14
Disturbed-Freak
Giga Nørd
11-06-2011 14:03

Rapporter til Admin
Oksekød, svinekød osv. giver tarmkræft, man skal maks spise 500g af det om ugen.. Og det er ligeså dokumenteret som rygning er skadeligt
--
For all sad words of tongue and pen, the saddest are these; it might have been.
#15
Simo969
Supporter
11-06-2011 14:08

Rapporter til Admin
Kød, og så nogle ordenlige grillpølser! Videbæk, vestjylland.
--
.Gigabyte GA-X58A-UD3R - i7-950 - GTX 480 - TX750 - G.skill Ripjaws 6GB - WD Caviar Black 500gb SATA3 - HAF 912 PLUS . G35 - Roccat Kone.
#16
villiamlp12
Ultrabruger
11-06-2011 14:15

Rapporter til Admin
man spiser da kødet først og hvis man skal have mere griller man pølser :D
--
VisionComputer NB599: Intel core I7 Q720-Mobility radeon hd 5650-Kingston 8GB DDR3-steelseries siberia v2-Roccat kone +-Roccat alumic-Razer Nostromo
#17
F.Larsen
Monsterbruger
11-06-2011 14:17

Rapporter til Admin
Når man er på SU er der ikke råd til rigtig kød, derfor Pølser -> Pølser :( Men hvis man alligevel skulle flotte sig og hive en lækker steg eller bøf på grillen, så er det kød -> pølser, tænk hvis man ikke kunne spise sit kød op? Så tror jeg man ville være rimelig ærgelig over at have spist pølser først! København
--
SyncMaster 2333sw, Antec Three Hundred, Phenom II X4 940@3,0 Ghz, 8GB HyperX 1066Mhz, ATI HD4890. 13" MacBook Pro 2011
#18
Tyller
Guru
11-06-2011 14:17

Rapporter til Admin
Man spiser masser af kød først, slutter af med pølse, og gerne ere end een, så holder man bare igen med salaten Har været slagter siden '90 - så ved hvad der er godt
--
Supra Societatem Nemo Engang Brøndby - altid Brøndby.
#19
Balanovic
Mega Nørd
11-06-2011 14:20

Rapporter til Admin
Man spiser squ da en svend først? En rød pølse med 2 bacon skiver... Nam Nam.
--
A lie is just a great story that someone ruined with the truth - Barney Stinson.
#20
RasmusMN
Semibruger
11-06-2011 14:21

Rapporter til Admin
#14: man skal ikke være bange for at leve :P Jeg holder også på at man spiser kødet først, i mellemtiden kan pølserne blive rigtig sprøde .
--
#21
Leath
Megabruger
11-06-2011 14:22

Rapporter til Admin
#7 - og generelt: Husk da salaten, det er da dejligt med frisk salat med alt muligt sundt og lækkert i - også gerne feta :) Jeg spiser normalt bare en bøf, salat, nogle stykker flutes, evt. kartofler af en art - så kan jeg ikke mere :D Så pølser gider jeg stort set aldrig, der er ikke plads haha Husk forresten en kold øl eller to, mærket er individuelt, men man kan ikke komme udenom en kold øl når man griller :D Men SKULLE jeg æde en pølse ved siden af, så skulle det næsten være en med ost i - nom nom...
--
#22
[Knixe]
Nørd
11-06-2011 14:28

Rapporter til Admin
Vi plejer, bare som en tradition, når vi griller, at få en pølse inden kødet. Sådan har vi altid gjort så.. Tjaeh, sådan gør vi :) Vi griller forresten næsten hver dag, i sommerperioden. #7 Salat? SALAT? Fy fy fy fy fy føj x( x( Omkring varde :)
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#23
Mr. Noware
Elite Supporter
11-06-2011 14:32

Rapporter til Admin
Tænker jeg sku ikke så meget over? :P - Plejer altid at grille herhjemme og sørger altid for at kødet og pøllerne er færdige på samme tid og så tager folk vel bare det de har lyst til? :-)
--
#24
Anders Lyhne
Giga Supporter
11-06-2011 14:38

Rapporter til Admin
#19 Røde pølser er looooooort....
--
|HAF X|Gigabyte GA-890FXA-UD7|Phenom X4 965 4.1Ghz|GTX 570 PHANTOM|Mushkin REDLINE||G15|G35|Razer DA|Crucial C300 64 GB|3 rad watercooling|
#25
[email protected]
Semi Supporter
11-06-2011 14:52

Rapporter til Admin
Jeg plejer altid at sige. Kød Kød Kød Kød Kød, masser af proteiner YES! Pølser er for tyskere, en enkelt i ny og næ er dog ikke i vejen.
--
Phenom 2 965, 870 extreme, gigabyte gtx460, 4 gb cl7, coolermaxter 750, 2x sata6 640gb.
#26
Knaldhatte
Supporter Aspirant
11-06-2011 15:03

Rapporter til Admin
Salat er til folk der ikke har penge til blive mæt i Ko. God gang bøffer / steg når man så har spist til man skammer sig. Så er det tiden til knappe en mere øl op og smide langelænderne på grillen. MIN. 1pølle pr mand. Li et gril fif. Løg skåret i både omtrukket med bacon på spyd gør godt mellem kød retterne mens vi venter. Spydene er færdige når baconen er helt sprødt. Fredericia.
--
#27
[Knixe]
Nørd
11-06-2011 15:19

Rapporter til Admin
#26 Og endnu bedre er friske aspargres i baconsvøb, der er stegt med timian og er grillet til bacon er sprød.
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#28
Leath
Megabruger
11-06-2011 15:26

Rapporter til Admin
#26 Så folk der spiser salat er automatisk fattige, det har intet at gøre med at de bare godt kan lide salat? o.O Du kan godt æde løg bare de er pakket ind i fedt og kød, makes me wonder :D
--
#29
United
Supporter
11-06-2011 16:11

Rapporter til Admin
Glemte helt at sige at jeg er fra Haderslev og det har altid i vores familie været en tradition at spise kødet først og derefter pølser som en slags dessert :)
--
´66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC CANTONA WAS BORN.
#30
EvilHomer15
Gigabruger
11-06-2011 16:12

Rapporter til Admin
#0 det intet man skal. Spis hvad du vil.
--
#31
Jesper_Chr
Semibruger
11-06-2011 17:11

Rapporter til Admin
Kød, pølse Omkring Herning
--
#32
fireaim
Mega Supporter
11-06-2011 17:13

Rapporter til Admin
Vi plejer at gille kødet først og så pølserne bagefter, så passer det med at det er færdigt næsten på samme tid :) #24 Hørt! det er ligesom at bide i en haveslange. :D
--
GIGABYTE GA-X58A-UD3R - Intel Xeon W3530 2.80GHz - Corsair H50 - Corsair Dominator 6GB - ASUS HD6970 - Cooler Master M850 - Silver Stone Fortress 2.
#33
MathiasJ
Ultra Nørd
11-06-2011 17:35

Rapporter til Admin
Tænker ikke så meget over det, men jeg mener, at vi plejer at starte med kød og derefter spise pølser - men det afhænger nok af humøret og ikke mindst, hvilke pølser og bøffer, vi skal have :D - Horsens
--
#34
Thombi
Semibruger
11-06-2011 18:11

Rapporter til Admin
Nyd kødet først, og fyld op med pølser bag efter - Kongens Lyngby
--
#35
gQrgh
Guru
11-06-2011 19:03

Rapporter til Admin
Det hele på éngang, en rigtig mand kan grille så det hele er færdigt på samme tid. Så det er op til en selv hvad man spiser først. Derudover syntes jeg man skal spise kødet først og pølsen til sidst.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] Duke Nukem - Forever !
#36
Denuush
Nørd Aspirant
11-06-2011 19:05

Rapporter til Admin
Kød kød kød og så lidt ris til og meget meget lidt salat og jeg er fra odder lol
--
#37
[Knixe]
Nørd
11-06-2011 19:49

Rapporter til Admin
#35 Ja fordi alle ved at det sværeste i verden er at vende kød...
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#38
gQrgh
Guru
11-06-2011 19:50

Rapporter til Admin
#37 Du snakker som du har forstand til.
--
Mvh. gQrgh / Mads http://geekentertainment.org[...] Duke Nukem - Forever !
#39
[Knixe]
Nørd
11-06-2011 20:25

Rapporter til Admin
#38 Du har ret. En kok aner intet om mad :)
--
Hvis du har noget fornuftigt at sige, så hold kæft.
#40
Ispind
Gigabruger
11-06-2011 20:32

Rapporter til Admin
kød>pølse I SVØB!!!!! og nej DEN SKAL IKKE SPRÆNGES, der skal 2 bacon skiver på så man slet ikke kan se pølsen! BACON ARMOR!!!!!!!!!! evt rul en skive ost rundt om pølse før du svøber den MUMS :D hahaha
--
#41
Andro
Supporter Aspirant
11-06-2011 20:37

Rapporter til Admin
En pølse til forret mens man griller kødet, godt med kød til hovedret, og så slutter man af med en pølse til dessert. Pølserne skal selvfølgelig sprænge. Kun svanser spiser pølser, der ikke er sprunget. Er fra Herning.
--
#42
Jedihamster
Bruger Aspirant
11-06-2011 21:02

Rapporter til Admin
Kød, gerne tonsvis af spareribs og hjemmelavet barbequesovs - og når man så er ved at brække sig af kød og tilbehør, så smider man en langelænder pr. mand på grillen Er fra Kolding, og dette er den eneste rigtige måde at grille på.
--
#43
Eidolon
Junior Nørd
11-06-2011 21:43

Rapporter til Admin
Er fra randers, man starter klogest nok med pølserne mens kullene er ved at varme op så de bliver varmet op med jævn varme, pølserne gnaskes til kold kartoffelsalat, mens man gnasker det bliver kullene helt perfekte, man holder nemlig en lille pause til at gå rundt i haven med en øl i hånden og snakke bold, pc eller whatever (hovedformålet er her at lade maden synke til bunds, så der er plads til mere kød). Så kommer kødet på, gerne de største lunser man kan finde hos danmarks bedste slagter, nemlig den lokale nede fra bazaren i århus. Grib en shawarma derinde mens i er ved at hente kødet forresten, også de bedste i landet :)
--
"Remember, amateurs built the Ark. Professionals built the Titanic." - Richard J. Sexton
#44
Denuush
Nørd Aspirant
11-06-2011 21:45

Rapporter til Admin
#43 enig 100% at kebaben ved bazaren er den bedste. GÅr ud fra at det er Hos bilal, du mener, da det er det eneste rigtige sted at spise;) :D
--

Opret svar til indlægget: Grill spørgsmål: kød eller pølse

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning