evt. en god fløde fra sprøjten
--
Din prut
lyder godt nok lækkert :)
--
Det har jeg folk til. Jeg arbejder ikke i køkkenet, idet jeg er et ægte mandfolk.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...]
Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret Sætter ind i ovn, aka min pc -.-
--
nuff said
Hvorfor bidrager I ikke med noget konstruktivt.
--
#7 Jeg besvarede da spørgsmålet fuldt ud!
Stop med at slette mine indlæg: I EN OVN!
--
You gotta love "the688" and "google"!
Mon opretter tror de skal laves over varm sommer asfalt?
Selv du ville kunne tyde det er en opskrift han mangler.
#9
http://www.hardwareonline.dk[...]
Hyggekrogen er sjældent om IT relevante produkter.
--
Sidst redigeret
Snittet kartofler fløde og en masse OST!!!
--
#10 Mon opretter tror de skal laves over varm sommer asfalt?
Haha, skal jeg sku prøve :P
--
You gotta love "the688" and "google"!
Yup jeg mangler en opskrift har fundet endel men kunne også været sjovt at høre hvordan andre laver deres flødekartofler :)
--
Den nemme:
1L Mornay Sauce
0,5L Fløde (38%) 7-900g skiveskårede kartofler (dem man køber på frost)
Muskatnød
Smid det i et fad og giv det ca. 50min i ovnen
Der er rigeligt til 5-6 mennesker.
--
Google is your friend
Tag altid BACKUP!!
går i aldi køber de der skive skårede kartofler.
Ligger et lag kartofler i bunden af en bradepande, tilføjer salt, pebberer, hvidløg og fløde, og et til lag kartofler evt lidt mere salt pebber og hvidløg, flere kartofler og mere fløde :)
--
#11 - Hvorfor har jeg aldrig tænkt over at der skal ost i... omfg... Jeg er blevet snydt og bedraget i 28 år!
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...]
Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret #16 Fordi du ikke havde chancen, eftersom du ikke befinder dig i køkkenet :)
--
You gotta love "the688" and "google"!
- 1 kg. kartofler (skrællet vægt) skæres i skiver, 2 store løg skæres i skiver, det blandes i en stor skål med 1/2 - 3/4 liter piskefløde, friskkværnet sort peber, 1-2 tsk. groft salt, og lidt revet muskatnød. (evt. hakket hvidløg efter smag) - Blandingen hældes i et stort smurt ovnfast fad og kommer i ovnen ca. 2 timer ved 160 grader. Det er garanti for guf :) - Velbekomme
--
Asrock 939 SLI32-E SATA2 MB, Athlon 64 Venice 3000+, 1792 MB DDR Ram, XFX nVidia 7900GTO, 120GB+320 GB Hdd Win xp-pro sp3, Logitech Z-680
Jeg plejer også at lave det ligesom #18. Du kan evt. blande op med mælk hvis du mangler væske, men det bedste resultat får du klart med ren fløde :)
Derudover kan jeg klart anbefale du blander en 50-100 g revet ost ind i det hele, og så 50g mere til at gratinere (drysse ovenpå) retten med.
Derudover plejer jeg at give dem lidt mere varme 180-200 °C og så nøjes med en times tid, men jeg tror faktisk det er bedre med 160°C i en times tid :)
Løg og hvidløg giver hele retten mere smag, så undlad i hvert fald ikke de alm. løg.
--
|i5-2500k|ASUS P8Z68-V PRO/GEN3|2x4GB Crucial BallixtiX Elite 1600MHz|Gainward GTX570 GLH|Crucial M4 128GB|X-Fi Prelude 7.1|4,25TB|Dell U2711|Z-5500|
Toffo
De fleste ulykker sker i køkkenet og der kommer du aldrig så derfor må det være lidt af een gang russisk roulette hver gang du sætter dig til bords og spiser i blinde,,, he he
--
"Jeg har verdens bedste job, hilsen Sisyfos"
Sæt selv komma'et "Skydes ikke benådes"
Smager sindsygt godt med Mornay Sauce.
Men lav dem som #14 eller #18 skriver, så går du ikke galt i byen.
--
De opskrifter #18+19 kommer med er ganske fornuftige og de minder ret meget om min normale fremgangsmåde.
Dog kan du med fordel koge de skrællede og skiveskårne kartofler let inden du blander med de andre ingredienser. Jeg synes kartoflerne holder bedre på formen og konsistensen bliver god hvis man gør det. (sjældent jeg gider selv)
Du skal heller ikke undervurdere hvad almindelige løg gør for retten. Det smager meget tamt uden synes jeg.
Du kan evt eksperimentere med at erstatte en del af løgene med lidt snittet porre. Det smager også kanon
Ps. Jeg synes ikke det er noget hit med frosne skiveskårne kartofler
--
HO, HO, FUCKING HO!
Erstat evt alm løg med rødløg - giver en lidt anden smag og lidt farve :-)
--
Happy Days Forever!!!!!
Løg, hvidløg steges i en gryde, frisk timian og oregano tilsættes og steger med. Fløde tilsættes.
Blandingen smages til med salt/peber/muskatnød.
Kartoffelskiver(ikke fra frost, men friske)tilsættes blandingen og røres forsigtigt rundt så de alle er dækket godt med blandingen.
Det hele hældes i et passende fad, og der smuldres gorgonzola i efter smag. Kan man lide smagen, giver man den gas, ellers begrænses det.
--
Imac 21.5" - MacBook Air 13.3" - WD TV Live HUB
Der er blevet sagt så meget godt, så tilføjer kun 2 vigtige ting.
1) Aldrig brug frosne kartoffel skiver, de er forstegt i så meget lort og kvaliteten samt smagen af disse produkter er helt i bund, kontra en frisk kartoffel.
2) brug de 16 kr og køb hele muskat nødder som i river selv, smagen er en helt anden.
--
I køber da ikke bare frosne kartoffler i skiver det er da for klamt :/ køb nogle friske de smager MEGET bedre
--
Ohh harrow there :)
Kan man overhovedet købe frosne kartoffelskiver?
Er det ikke bare pomfritter?
Anyways nu er mine i hvert fald lige sat i ovnen, så prøver vi med 1½-2 timer ved 160°C med ost og det hele :)
Btw. ved ikke lige hvorfor det ikke er nævnt endnu, men sådan en ret kan jo SAGTENS pimpes med en gang bacon :D
--
|i5-2500k|ASUS P8Z68-V PRO/GEN3|2x4GB Crucial BallixtiX Elite 1600MHz|Gainward GTX570 GLH|Crucial M4 128GB|X-Fi Prelude 7.1|4,25TB|Dell U2711|Z-5500|
#29. Hvad er pomfritter? Snittede kartofler
--
Sælger guld på Ravencrest Horde/Ally. Kontaktinfo i brugerinfo
Intra- betyder "inden for", og er ikke en forkortelse for interesseret
Skrællede bagekartofler, hvidløg, salt,hvid peber, piskefløde.
Kartoflerne skæres i skiver, masser af hvidløg, kryder med salt og hvid peber og giv fløden et opkog inden det hældes over kartoflerne det forhændre at det koger over inde i ovnen giv det 50 min på 160 C eller til kartoflerne er mører og lad stå og trække i en times tid...
min måde :)
--
AsRock P55 Deluxe ~ DDR3 Gold XTC 6 GB Ram ~ Intel core i5 750 2,66 Ghz ~ HD 5850 ~
#30 ja flot spasser, men du skal ikke bilde mig ind at de frosne pomfritter du køber ved købmanden er rå kartofler og intet andet.
Prøv du at bruge sådan en pose til flødekartofler.
Det jeg siger er jo at jeg ikke har set en pose med frosne skiveskårede kartofler.
--
|i5-2500k|ASUS P8Z68-V PRO/GEN3|2x4GB Crucial BallixtiX Elite 1600MHz|Gainward GTX570 GLH|Crucial M4 128GB|X-Fi Prelude 7.1|4,25TB|Dell U2711|Z-5500|
#32 Du kan sagtens købe frosne skiveskåret kartofler.
Det har stort set alle supermarkeder.
--
i7-950|ASUS P6X58D-E X58|12GB Kingston 1600mhz|1024MB ASUS 5850 DirectCU Top 2Dis|80GB Intel SSD|160GB Intel SSD|2x 1TB Seagate|650W Corsair|22x DVDRW
33# Også som ikke er friterede? De poser kartoffelskiver jeg plejer at købe indeholder OK mængder planteolie - det gør dem sprøde og lækre. Kunne forestille mig flødekartoflerne skiller hvis man benytter dem.
0# Bruger bare arla's den hjemmeside går man aldrig helt galt med.
http://arla.dk[...] dog altid OST! :-)
--
#34 Jeg har en x svigermor der altid lavede flødekartofler af sådanne poser og det blev nu ganske fornuftigt.
...fortrækker dog helt klart flødekartofler lavet med friske kartofler.
--
i7-950|ASUS P6X58D-E X58|12GB Kingston 1600mhz|1024MB ASUS 5850 DirectCU Top 2Dis|80GB Intel SSD|160GB Intel SSD|2x 1TB Seagate|650W Corsair|22x DVDRW