Jeg er måske helt off-center her, men lyder soltørrede tomater og syltede hvidløg ikke som noget der passer med bulgur?
--
Soltørrede tomater har faktisk også strejfet min tankegang. Fik rådet, at blande bulguren med 2-3spsk. god olie, forårsløg, feta, tomater og hvidløg. Så jeg tror det er noget i den størrelsesorden jeg er ude i.
Synes heller ikke det lyder helt ved siden af til fisk :)
--
Yay!
jeg syntes grillet laks med nye kartofler er et sikkert hit, og det er jo lige sæson for dem nu
--
Hvad med et par skiver godt groft brød?
--
Rødløg, soltørrede tomater, feta, olivenolie, fennikel, hvidløg, og lidt dild. Så har du en bulgur salat der synger, og som vil komplimenterer den krydrede smag fra din laks.
- Dozer
--
Mongollærling #3
Specs: Jeg har sådan en... Komputer!
Dildsnaps til marinade, og til at skylle ned med !
--
Ironi forekommer aldrig!
Super bulgur salat til fisk:
Skovsyre
Hakket bred persille
Cirtronolie
Hvide asparges(nu vi har dem)
Samt helt fint hakket kørvel
Velbekomme
--
Maybe, just once, someone will call me 'Sir' without adding, 'You're making a scene.'
Jeg endte med noget der ligner det Dozer foreslog, men med et lille twist - og det smagte himmelsk!
Bulguren (til 4 personer) blandes med 3spsk. olie, saften fra en halv citron, forårsløg, 2 fed hakket hvidløg, ½ finthakket rødløg, snittet soltørret og frisk tomat, en lille smule frisk basilikum og lidt frisk dild :-)
Det kan helt bestemt anbefales! :)
--
Yay!