Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen

Er 3D holografik fake?

Af Giga Nørd Lars | 15-06-2019 18:36 | 458 visninger | 5 svar, hop til seneste
Hej Jeg sad lige og studsede lidt over denne video, og selvom jeg gerne vil have at den teknologi eksistere, er jeg også lidt skeptisk pga de fake news tider vi befinder os i. Der vises flere holografiske teknologier, som er på begynderstadiet, og som ikke gør brug af briller. Men er de alle sammen hoaxes eller er der noget om snakken? Min indre optimist og entusiast siger at jeg skal bare give den gas, men... :D https://www.youtube.com[...]
--
#1
Razier
Nørd Aspirant
15-06-2019 18:43

Rapporter til Admin
Altså nu har jeg kun skippet i din video, men det er en blanding af sande og falske. Indtil videre kan vi ikke stoppe lys mid-air. Så vi har brug for noget at lyse på Nogle "hologrammer" gør brug af vandstråler som f.eks https://www.youtube.com[...] det egentlig bare er lys på vand. Andre gør brug af spindene LED https://www.youtube.com[...] Som egentlig bare er en arm med en masse LED lys der spinder rundt. En sidste mulighed er at lyse på en glasflade https://www.kickstarter.com[...] Så nej, vi har endnu ikke star wars hologrammer. Og en masse mennesker der er klogere end Jeg, siger også det rent fysisk ikke kan lade sig gøre, da vi aldrig vil kunne stoppe lys.
--
i7 6900k ,CM Silent Pro 850W 32GB HyperX Fury 2400MHz, thermaltake core p3 2xAsus Strix 1080 SLI, Crucial MX300 1tb ssd ASUS Strix X99, Windows 10
#2
GhostHuntr
Junior Nørd
15-06-2019 18:47

Rapporter til Admin
Så vidt jeg husker var der en fungerende hologram projektor i brug ved lanceringen af Windows 7 her i Danmark.
--
Puls er en bonus!
#3
Mr. Malfunction
Bruger Aspirant
15-06-2019 20:14

Rapporter til Admin
#1 - Det som der vises ift. lys der 'stopper' i luften er ægte nok. Det er vidst bare meget dyrt i energi, og fungerer ved at skyde nogle partikler imod hinanden på et krydspunkt så hurtigt at det giver et billede. Det bruges vidst allerede nogle steder. Men, hvis vi skal være lidt mere faktuelle, så har du naturligvis ret i at vi ikke kan stoppe lys uden at bruge en form for forhindring som glas osv. Men, lige af de forskellige teknologier jeg har skimtet, så er de ægte nok. Nogle af dem ser endnu mere overbevisende ud i virkeligeheden da vores øje ikke fanger alle alt det 'stutter' som forekommer på videoen.
--
Signatur (valgfri)
#4
Thomas
BOFH
15-06-2019 20:38

Rapporter til Admin
Jeg så ikke hele videoen men nr 9 er helt sikkert virkelig. Jeg har set den med egne øjne flere gange på messer.
--
Hilsen Thomas Chefredaktør på HardwareOnline.dk
#5
mindbuster
Maxi Supporter
15-06-2019 21:21

Rapporter til Admin
#1, jo, en dansk videnskabs dame, Lene Hau, fra harvard university stopper lyset med sodium og lasere... https://www.youtube.com[...] Bare ganske nytteløst ved brug for Holografi, for hvis du stopper lyset, hvordan skulle det så kunne nå dit øje så du kunne se det? ;)
--
Sidst redigeret 15-06-2019 21:22

Opret svar til indlægget: Er 3D holografik fake?

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login