Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Generel hardware

Fryser ved Asus startscreen?

Af Bruger Aspirant Erik P. | 17-02-2017 12:23 | 188 visninger | 8 svar, hop til seneste
Hej HOL! Jeg har et problem med min pc. Når jeg starter den op fryser den ved Asus startscreen, der hvor jeg kan vælge at gå ind i BIOS. Jeg kan slet intet gøre, heller ikke gå ind i BIOS. Inden problemet opstod slukkede jeg min kontakt efter at jeg havde slukket pc'en, altså var den måske ikke helt slukket. PC'en er et par år gammel, ikke selvbygget. Har ingen ide om hvad det kan være...! Tak på forhånd!
--
#1
Mr. WoLF
Guru
17-02-2017 12:39

Rapporter til Admin
Du har været i bios før og taster rigtig tast for at komme i bios nu? System info? Prøv at clear cmos og se om du så kan komme i bios efter.
--
Sidst redigeret 17-02-2017 12:40
#2
Erik P.
Bruger Aspirant
17-02-2017 12:42

Rapporter til Admin
Har været i BIOS før da jeg skulle rode med noget overclocking, og bare tilfredsstille min nysgerrighed. Systemet er lidt ca. 2 år gammelt og består af følgende: i5 - 4690k Asus Strix 960 2 GB Z97-P motherboard fra Asus Har desuden 1 TB HDD og 250 GB Crucial SSD Resten behøves du vel ikke? Hvordan gør jeg det med cmos? Tak btw!
--
#3
Erik P.
Bruger Aspirant
17-02-2017 13:16

Rapporter til Admin
#1 - Intet skete ved reset af CMOS. Hvilken del af pc'en kan det være galt med?
--
#4
the688
Guru
17-02-2017 13:20

Rapporter til Admin
Hvis du har resettet CMOS korrekt, og det ikke virker, så prøv at tage alting ud af din PC (du kan sagtens starte uden RAM og harddiske, f.eks) - og hvis du stadig ikke kan komme ind, så er det ikke RAM eller harddisk. Eftersom du får billede på, og det er så tidligt i opstarten, er det næppe grafikkortet. Det efterlader bundkortet, og strømforsyningen. Det virker dog meget som et typisk "efter OC problem" hvor maskinen får for lidt vCore til den hastighed den forsøger at starte på. Hvis det går helt skævt, så *kan* du tage din CPU og grafikkort ud, installere igen, og så burde BIOS i hvert fald "prøve forfra" med standard-indstillingerne.
--
"ORK SATME!"
#5
Mr. WoLF
Guru
17-02-2017 13:27

Rapporter til Admin
#3 hvordan lavede du det reset? Det er underligt system stater og du kan se asus logo men ikke komme i bios, har du testet med andet tastatur? Du må prøve at tage noget hw fra og se om du ikke kan komme i bios efter for ellers er det nok mobo den er galt med. Prøv kun at have det hw i som skal til for at give billede og tastatur til at komme i bios med/ gfx ud, start på intern gpu del, skærm kabel til mobo, 1x ram, alle usb fra (kun tastatur), ssd og hdd fra, clear cmos efter og start system.
--
#6
Erik P.
Bruger Aspirant
17-02-2017 14:55

Rapporter til Admin
#5 - Er kommet ind i bios nu efter at have koblet gpu, hdd og ssd fra. Hvad gør jeg nu for at finde ud af hvad der er galt?
--
#7
BabaMac
Mega Nørd
17-02-2017 15:15

Rapporter til Admin
#6 Kobler en ting til ad gangen og ser hvornår problemet opstår igen...
--
#8
Erik P.
Bruger Aspirant
17-02-2017 15:35

Rapporter til Admin
#7 - Nu viser den at Tjensten Brugerprofil ikke blev logget på, og at den ikke kan indlæses? Det er efter at jeg har skrevet min kode i Win10. Og ja, jeg har løst det forrige problem, tak for hjælpen #1!
--

Opret svar til indlægget: Fryser ved Asus startscreen?


Dit navn:

Din e-mail adresse:


Indholdet fra billedet:
Dit svar:



NYHEDSBREV
Afstemning