Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Forum \ Hardware \ Bærbare Computere
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Bærbar har vilde lag spikes

Af Ny på siden Tekashi | 09-08-2018 19:24 | 308 visninger | 2 svar, hop til seneste
Hej alle HOL'er. Jeg har lige købt en bærbar af en gut og bærbaren virker som udgangspunkt fint. Men når jeg spiller et let spil som f.eks. League Of Legends, så køre den normalt på op til 150 fps, men dropper så ned til 03-05 fps hver 30 sec -ish. Jeg har opdateret alle drivers via Driver Booster 5 Jeg har re-installeret windows 2 gange. Jeg har forsøgt at køre som administrator. Jeg har lukket alle unødvendige programmer ned imens League køre. - Men intet hjalp. Hvad kan der være galt? Der er tale om en HP Pavilion 14-al172no med følgende specs: Prosessorserie: Intel Core i7 2,7Ghz (op til 3,5 Ghz) RAM: 8 GB 256 SSD (alt ligger herpå) + 1TB HDD Intel(R) Graphics 620 Nvidia GeForce 940MX Windows 10 Home Håber i kan hjælpe. Mvh.
--
#1
Tekashi
Ny på siden
10-08-2018 16:17

Rapporter til Admin
Well, siden ingen rigtig kunne komme med nogle konkrete bud, ledte jeg selv videre (det havde jeg nu alligevel gjort.) Jeg fandt så ud af, at problemet højst sandsynligt skyldes den store processer. Jeg opdagede at, min computer kun fik disse spikes når den sad i opladeren - og derfor måtte have noget med hvor meget strøm den fik. Jeg downloadede programmet Throttlestop 8.60 og via det software, kunne jeg igen komme til at spille uden lags. Skriver udelukkende dette hvis andre skulle sidde i samme problemstilling. :-)
--
#2
simonlvschal
Monster Supporter
10-08-2018 17:49

Rapporter til Admin
Du bruger lorte software til at update drivers det er typisk det der laver problemer du burde geninstalleres Windows og download drivers normalt fra deres egen hjemmesider plus det kan også være din GPU eller CPU bliver.for varm eller at den af en grund switcher over på Intels gpu og stop med at downloade fake software som kun gøre din PC mere langsom
--
Sidst redigeret 10-08-2018 17:50

Opret svar til indlægget: Bærbar har vilde lag spikes

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning