Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Hvorfor Lektier...

Af Elitebruger puha | 14-09-2009 22:50 | 2416 visninger | 40 svar, hop til seneste
Hei, som så mange andre hader jeg bare lektier.. :( men Hvorfor skal man egentlig lave lektier derhjemme? Kan man ikk bare lave alt i skolen?;D Ville bare høre jeres mening om lektier og om i syns det er vigtigt :)
--
Hvad er ligheden mellem et ur og en luder? Svar: Uret siger: Tik tak tik tak. Luderen siger: Pik tak pik tak!
#1
Wiruz
Giga Nørd
14-09-2009 22:53

Rapporter til Admin
Har altid haft den holding at lektier er fuldkommen ubrugelige. Hvis jeg havde muligheden ville jeg meget hellere gå 1-2 timer mere i skole hver dag frem for at skulle lave lektier.
--
http://www.linkitch.dk[...] - http://linkitch.deviantart.com[...]
#2
Xpox
Elitebruger
14-09-2009 22:55

Rapporter til Admin
Dette er et emne som tit er oppe og vende blandt os lærere. Der er blandet mening omkring hvilken indflydelse det har for eleverne at sidde og lave lektier, når de kommer hjem fra skole. Nogle mener at selvstudie er mindst lige så vigtigt for eleven. Et andet element man skal tage højde for er, at eleverne og lærerne ikke ønsker at være i skole fra 8-17 hver dag. Nogle skoler er begyndt at indføre heldagsskole. Det betyder længere dage i skolen, men når man så har fri, så har man også fri.
--
#3
Disturbed-Freak
Mega Supporter
14-09-2009 23:15

Rapporter til Admin
Lektier er overfloedige.. Udover stile og afleveringe.. Men "Laes side 9 og 10 i biologibogen" er til grin.. Come on ;) Laer dog eleverne hvad I skal, dovne folkeskolelaerere, i stedet for at bruge 40 min paa at gennemgaa nogle lektier ingen har lavet alligevel.. -Disturbed Freak
--
Of all the words of tongue and pen, the saddest are these; it might have been.
#4
Ugh
Ultra Supporter
14-09-2009 23:16

Rapporter til Admin
#2 Ja og det vil desværre sænke niveauet. Lektier er til for at repetere en given øvelse, som du så skal lære at mestre.
--
Hol.dk - hjemstedet for white trash og knoldsparkere.
#5
Runes
Juniorbruger
14-09-2009 23:19

Rapporter til Admin
Jeg tror det er vigtigt at du læser noget derhjemme som så derefter kan blive uddybet af din lærer, eller forklaret hvis man ikke har forstået det. Det er heller ikke ligefrem forfærdeligt at læse 2 sider :)
--
#6
SkylineGTR
Ultra Supporter
14-09-2009 23:29

Rapporter til Admin
Lektier er godt, lektier er sundt, derfor skal alle lave lektier året rundt...Ej mere seriøst, kunne jeg heller ikke fordrage lektier den gang jeg gik i folkeskole. Mig og lektier, var som at blande vand og ild sammen. Lektier er tralse og dumme, man vil sku da hellerer hygge med kammeraterne og være ude på en god sommer dag. Jeg har blandede meninger om lektier. På sin hvis er de gode fordi man laver noget selvsændigt og hjernen bliver brugt, det har aldrig skadet. men igen er der også mange ting som snakker i mod lektier, det kan give størrer chance for skole træthed, i den travle værddag vi lever i dag kan betyde at forældre ikke har tid til at hjælpe deres børn og barnet står tilbage med den dårlige følese ikke og have lavet lektier. Det stjæler noget af barnets fritid/barndom som er vigtig for et barn at have. Lektier går også ud over evt. fritids job (kan selv huske det). Så jeg vil mene lidt lektier skader ikke, men der skal bestemt heller ikke overdrives for så påvirker det barnet og familie for meget
--
Core i7 920 DO stepping OC til 3.6 GHz ASUS Rampage II Extreme 6 GB DDR3 Corsair Dominator 3 x Zotac GTX 285 BELONGS TO THE DARKSIDE OF GAMERS.
#7
jonazz
Giga Supporter
15-09-2009 00:48

Rapporter til Admin
#6 At lektier stjæler børn barndom er nok lige en overdrivelse. Selvfølgelig bliver man engang i mellem nødt til at sige nej til sociale aktiviteter pga. lektier, men det er da oftest undtagelsen fremfor reglen. Lektier skader fritidsjob? Jeg vil nu mene, at det er omvendt. Mange unge påtager sig så meget fritidsarbejde, at det skader deres skolegang. Skole skulle gerne komme i første række. Fordelen ved lektier er: Hvis du regner opgaver får du anvendt den teori, som du har lært. Der er stor forskel på at kende teori og kunne bruge teori. Samtidig så kommer tingene også bedre på plads i hovedet, når de bliver brugt. Om lektier skal være at læse teori, kommer an på undervisningen. Nogle fanger al teori i timerne, andre skal læse teorien før/efter/før+efter. På uni er det ikke alting, der bliver gennemgået i forelæsningerne så der er det vigtigere at give sig selv lektier for, så man får læst noget teori. Jeg har det afslappet med lektier. I matematik A i gymnasiet fik vi ingen strenge lektier for, men vores lærer forventede, at vi læste relevante afsnit i teoribogen, hvis undervisningen ikke var tilstrækkelig. Grænsen hvor lektier går fra gavnelig til overflødig er hårfin. Jeg erindrer ikke at have lært en regnemetode bedre efter den 40. opgave i forhold til efter den 10. opgave.
--
#8
Team_CSC_Ulrik
Junior Nørd
15-09-2009 02:20

Rapporter til Admin
Synes lektier er en dårlig ide. Har en veninde som går i skole fra klokken 8 til 15, og hun får så mange lektier for hverdag, at hun sidder og arbejder fra hun kommer hjem til midnat, nogle gange langt ud på natten for at blive færdig. Hun har ingen fritid fordi de får så meget for. Og det kan ikke være rigtigt at man også skal være i skole når man kommer hjem. Når jeg får fri så har jeg fri, også gider jeg ikke skulle bruge min tid på at lave lektier. Jeg er så heldig at på de uddannelser jeg har taget indtil nu, der har man den holdning at man ikke skal have lektier for. Jeg har ikke haft lektier for de sidste 5 år, men jeg har da nogle gange arbejdet videre på mine ting hjemme, da jeg har ønsket det. Men jeg er ikke tvunget til det. At vi ikke har lektier for, gør at vi har mere lyst til at gå i skole, vi er mere motiveret og ikke lige så trække udkørte, som hvis vi havde lektier for. Lektier bør afskaffes, og i stedet iføre at man godt må arbejde videre hjemme, men at man ikke er tvunget til det.
--
Mangler du et sted for Harry Potter-fans? Besøg http://www.azkaban.dk[...]
#9
gekko_man
Super Nørd
15-09-2009 02:40

Rapporter til Admin
#6 Du lavede vist ikke mange lektier i dansk...
--
Med løven på vor stolte bryst, vi følger jer fra kyst til kyst - Forza FCK!
#10
Contradel
Supporter Aspirant
15-09-2009 03:18

Rapporter til Admin
Lektier er nødvendigt i en gymnasiel uddannelse, hvor man i gennemsnit har ca. 21-22 timer om ugen i skolen. Jeg går på gymnasium på 3. år. Jeg laver lektier hver dag i ca. 1- 1½ time. Og når der er afleveringer bruger jeg ca. 5 timer pr. aflevering (mindre dansk og engelsk, mere på samf. og fysik). Ellers vil det slet ikke løbe rundt, med alt det man skal lære. Lektier giver en mulighed for, at lære - selvstændig - at læse tekster, analysere dem, drage hovedkonklussioner ol. noget som man også skal til eksamen/virkelig liv. Ude på arbejdsmarkedet står der ikke en lærer, som tegner og fortæller dig alt, derfor er det godt at kunne arbejde selv, og være selvstuderende. Selvfølgelig er lektier træls noglegange, fx skulle jeg igennem 32 siders læsning til i morgen. Hvis man skulle læse dem alle 100 % grundigt, skrive noter, slå ord op, lave baggrundsresearch mm. så kunne man som 8# fortæller, sidde oppe hele natten. Men så må man jo lære at læse det centrale, skrive centrale notater, og lade det være det.
--
kog, kogere, kogest
#11
jonazz
Giga Supporter
15-09-2009 23:20

Rapporter til Admin
#8 Man skal selvfølgelig også prioritere lektier. Enten så er hun uendelig langsom til at lave lektier eller også så laver hun dem unødvendigt grundigt. Nægter at tro, at nogen uddannelse giver hjemmearbejde for, der svarer til 5-10 timers arbejde. Der er langt fra alle uddannelser, der kan nøjes med at lave tingene på skolen. Der er da meget mere praktisk, hvis alle læser derhjemme fra, så de har en idé om, hvad underviseren vil gennemgå, i stedet for 20 personer sider og stiller spørgsmål i timen om ting, der tydeligt står beskrevet i bogen. #9 epic comment! #10 på hvilket gymnasium har man kun 21-22 timer om ugen? Jeg havde 30+ timer om ugen alle tre år på htx.
--
#12
Hippien
Gæst
16-09-2009 10:40

Rapporter til Admin
Selvstudie er ekstremt vigtigt - men tvangs-selvstudie er nok den værste form for selvtægt og får mange børn til at gå totalt i baglås i forhold til systemet. Lad ungerne have fri i deres fritid - hvorfor skal børn have bekymringer? De bliver sgu voksne hurtigt nok ! Mine lektier har givet mig depresioner fra 2. klasse til ind i gymnasiet - og skal man være deprimeret i 2. klasse? Skidt start på livet at byde børn ! Utroligt mange børn fristes til at læse skøn- eller faglitteratur i deres fritid fra meget tidlig alder - man spolerer disse fantastiske litterære børns læselyst ved at øve selvtægt på dem med tvangslæsning !
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#13
Aceman
Nørd Aspirant
16-09-2009 15:50

Rapporter til Admin
Lektier er en utrolig vigtig del af læringsprocessen. Indrømmet, jeg har ikke altid været lige god til det, men jeg kan tydeligt mærke forskel på mit udbytte af undervisningen afhængigt af om jeg har læst på stoffet i forvejen, ligesom at træning i form af opgaver helt klart gør det nemmere at forstå det praktiske aspekt af en teori. Hvad der måske er allervigtigst, så lærer man selv at finde informationer, at lære at forstå noget ud fra en tekst, i forhold til undervisning hvor man normalt får det forklaret fra en række forskellige vinkler. Den dag du selv står i en arbejdssituation, og skal finde en information, eller lære om brugen af et nyt arbejdsredskab, er det en fordel at kunne læse sig frem til det. Og nej, det er ikke bare at åbne bogen. Så hank op i bukserne og kom op på hesten...
--
Phenom X3 2,3ghz, TwinX 8500 4GB, Samsung F1 1tb, Asus 9800GT 512mb, Logitech Cordless Wave Pro, SyncMaster 2243BW, NAD C320BEE, Dali Concept2
#14
puha
Elitebruger
16-09-2009 15:54

Rapporter til Admin
Det er self. rigtigt som alle andre siger at det er vigtigt.. forstår jeg godt :) Men det der med at man blir tvunget til at lave lektier kan jeg ikke li' og læreren bliver skide sur :S
--
Hvad er ligheden mellem et ur og en luder? Svar: Uret siger: Tik tak tik tak. Luderen siger: Pik tak pik tak!
#15
M.Trier
Ny på siden
16-09-2009 16:26

Rapporter til Admin
jeg går i 8.klasse og jeg syntes at lektier især matematik er vigtigt (nok fordi dét det sjoveste) men sådan nået som at lave billeanalyse og sådanne ting er extremt overvuderet og jeg syntes at man skulle 1. ligge samfundet om så man mødte klokken 10 eks og så¨først gå hjem klokken 17 hvor efter man så kunne være op til klokken 10-12 istedet 8-10 2. bedre klasser man skulle ofre mere på forberedelse istedet for at prøve at samle alle dem der ikke gad skolen op (ja jeg syntes det er pinligt at VUC har nyere møbler end mig!) 3. at man skulle have flere "frie" timer så at man kunne sidde og have kvalificeret hjælp til at løse sine faglige problemer... nu er jeg også i min elevvudering sat til over middel og jeg laver ikke specielt mange lektier. så 4. jeg syntes at man skulle lade "børn" vælge at gå ud efter 7 og derved gøre 7. mere kompakt og derved også gøre 8. 9. klasse mere avanceret så at dem der ville lære så også havde muligheden for at lære og derved hæve niveauet. men hvad ved en som jeg?
--
Jeg Snakker ud fra en forventning om at jeg har ret Gamle Trier2 nu i en mere seriøs skál.
#16
Contradel
Supporter Aspirant
16-09-2009 16:56

Rapporter til Admin
11# Går på et ganske normalt gymnasium i Horsens, vi har ligeså mange timer som alle andre gymnasium. Jeg snakker om reelle timer, altså 60 min. pr. time. Desuden har jeg afsluttet en god portion fag i 2.G fx mit valgfag som mine klassekammerater skal have i dette år. Udover det, så er vores skema dynamisk, så kan godt være at vi skal have færre eller flere timer senere hen pr. uge. Prøvede lige at regne lidt på det: I alt skal jeg have 650 reelle timer på dette år. Man siger man har ca. 200 skoledage, dvs. jeg har ca. 3 timer pr. dag. = 15 timer pr. uge. Er du sikker på du har modtaget 30 timers undervisning hver uge? Det lyder altså helt vildt, medregner du frikvarterer, og tæller fra mødetid til fri?
--
kog, kogere, kogest
#17
Aceman
Nørd Aspirant
16-09-2009 17:31

Rapporter til Admin
#14 Havde du lavet dem hvis de var frivillige? Jeg oplevede noget så usædvanligt som en lærer på en videregående uddannelse som blev sur her den anden dag, fordi folk ikke havde forberedt sig. Det er spild af lærernes tid hvis i ikke forbereder jer. #15 Den med ændrede mødetider.. Nej, det fungerer ikke. Jeg ved godt at det kan være svært og træls at komme op om morgenen, men eftersom facit timer bliver det samme, ville du ikke få noget som helst ud af det, udover færre vågne timer med dagslys. Væn dig istedet til at stå tidligt op i weekenden, og lige pludseligt føles kl 7 ligeså rart som kl 10. Personligt står jeg også tidligt op i weekenden, medmindre jeg har været i byen, og jeg kan sjældent sove længere end til klokken 7 nu, fordi min døgnrytme ganske enkelt er tilpasset. At lade folk gå ud i 7. ville være selvmord for et samfund som vores. (heldigvis burde forældrene kunne stoppe en del af dem der vil stoppe). Jo mere uddannelse jo bedre, og til de skarpe børn har vi gymnasiet bagefter til at give dem udfordring. Alternativt ved jeg at de enkelte steder er begyndt at linjeopdele i 8/9, sådan at alle klasser får de timer de skal have, og derudover flere timer inden for et område de selv vælger, f.x. sprog, mat/fys eller noget der vel kan sammenlignes med en introduktion til håndværksmæssige uddannelser. Det tror jeg fungerer godt. Men fanme nej om vi skal have flere u-uddannede.
--
Phenom X3 2,3ghz, TwinX 8500 4GB, Samsung F1 1tb, Asus 9800GT 512mb, Logitech Cordless Wave Pro, SyncMaster 2243BW, NAD C320BEE, Dali Concept2
#18
Sts
Megabruger
16-09-2009 17:51

Rapporter til Admin
#10 Det lyder da meget behageligt timeantal... jeg har 34*45 minutters timer om ugen (dvs 25,5 hele timer)...' men tilbage til topic - jeg har sådan set ikke noget imod lektier... Det eneste der virkelig er en hadfaktor er, at man kommer sent hjem, og hvis man så har fritidsinteresser, bliver man nød til at blive oppe for at lave lektier - dette gør at man ikke får stoffet så godt ind, og jeg bliver også mærkbart mere træt i timerne dagen efter, hvis man har siddet oppe og lavet lektier - hvorfor man igen ikke får det optimale ud af undervisningen.
--
#19
gQrgh
Junior Supporter
16-09-2009 17:58

Rapporter til Admin
#2 Nogle mener at selvstudie er mindst lige så vigtigt for eleven. Et andet element man skal tage højde for er, at eleverne og lærerne ikke ønsker at være i skole fra 8-17 hver dag. Det er nærmere lærerene der ikke gider at arbejde mere så ? at man skal lave det hjemme istedet kræver blot endnu mere tid end det ville tage at lave det hjemme, først og fremmeste hvis man ikke kan finde ud af det, hvis man ikke orker ( pga fritids job eller en sport, ) så er der RIGTIGT MANGE der springer over lektierne, og så er der også mange flere forstyrrende elementer hjemme frem for skolen , tv, computer, mobil, forældre, søskende, dyr, pligter , ? Tror virkelig det ville hjælpe at sætte en time ekstra på skemaet til lektier, afhængig af hvor mange man har for selvfølgelig. Ret mig hvis jeg er helt ude i skoven ?
--
#20
gQrgh
Junior Supporter
16-09-2009 18:01

Rapporter til Admin
Faktisk lige nu sidder jeg og skriver engelsk stil, jeg har valget mellem gå ud med venner og få en øl og sidde at lave lektier ? tænk hvis det havde været overstået i skolen ? De sidder lige nu og venter på jeg bliver færdig med min stil, kom tilfældigvis ind på hardwareonline fordi jeg trængte til en pause og så denne MEEGET interessante tråd.
--
#21
PerS
Juniorbruger
16-09-2009 18:23

Rapporter til Admin
#0 Nu skriver du, joh ikke hvor du går i skole. Men ud fra dit indlæg, at dømme, ville jeg tro at du går i folkeskole. Der hvor jeg går i skole, er det et krav og en nødvendighed (ingeniørhøjskolen). Så se sådan på det, hvis du ville være bedre til noget som helst, så er lektier vejen frem.
--
Jorden er Rund
#22
gQrgh
Junior Supporter
16-09-2009 18:26

Rapporter til Admin
Glem lektier i folkeskolen til det sidste år du går der, der skal du bare tage dig sammen, så er alt det andet bare tidsfordriv.
--
#23
[Storm]
Giga Nørd
16-09-2009 18:28

Rapporter til Admin
Der burde være flere "lektier" efter min mening. Arbejdsbyrde ændringen fra gymnasie-niveau til universitets-niveau er stadig stor.
--
http://innovativesolutions.dk[...]
#24
Stoffer
Junior Supporter
16-09-2009 18:44

Rapporter til Admin
Jeg lavede stort set aldrig lektier. 1-8 klasse - kunne det jo laves i timen, eller i frikvarteret. 9-10 klasse - lavede jeg det bare ikke. HF - lavede ikke lektier. Jeg bestod eksamenerne. Lektier er overflødig, hvis man kan følge med i timerne. Men for dem der ikke kan forstå stoffet, har bare at læse på det hjemmefra ;-) Men hold da op der var meget spildtid i undervisningen mv. Lav A og B hold, så dem der har svært ved det, ikke trækker os andre ned!
--
Asus P6T - Core i7 @ 4 ghz - 6 GB RAM - Inno3d 8800GT - Corsair HX1000W - Lian Li PC-A70B - Vandkøling - Dell UltraSharp 2707WFP
#25
Aceman
Nørd Aspirant
16-09-2009 18:53

Rapporter til Admin
#19 Lærerne har i forvejen en arbejdsuge pænt over de 37 timer, så jeg kan såmænd godt forstå at de ikke gider arbejde mere... Og det er netop hvis der er noget du ikke forstår, at lektierne kan hjælpe til forståelse, istedet for at man får det hele serveret.. Lektiepresset i såvel folkeskole som gymnasie, er er efter min mening i allerhøjeste grad acceptabelt, specielt hvis man lærer at priortere.. At gå i skole/studere er en fuldtidsbeskæftigelse
--
Phenom X3 2,3ghz, TwinX 8500 4GB, Samsung F1 1tb, Asus 9800GT 512mb, Logitech Cordless Wave Pro, SyncMaster 2243BW, NAD C320BEE, Dali Concept2
#26
zzup
Supporter
16-09-2009 19:15

Rapporter til Admin
# 24 Der er jo forskel på at "bestå" også at mestre. Nogen er måske glade for 02 .. hvorimod andre mindst går efter 10 .. Ja jeg ved godt, at der er NOGEN(LÆS) som kan forstå alt ved bare at høre det én gang(klæbehjerner) hvorimod andre skal have det flere gange. For dem som skal have det flere gange, de bliver jo nødt til at læse noget derhjemme. Så jeg mener mere, at lektier er for dem, som vil gennemgå det igen, der er jo ikke nogen som TVINGER en til at lave lektier.
--
- Dont hate the player, hate the game!
#27
jonazz
Giga Supporter
16-09-2009 23:02

Rapporter til Admin
#16 min fejl, tænkte lektioner. #20 hvorfor skulle du sidde og bruge tid i skolen på at skrive din engelske stil, når du lige så godt kan gøre det derhjemme? Underviseren bruger allerede tid på at læse/kommentere din stil og forhåbentligvis give noget konstruktiv feedback. Men alt sammen kommer jo også an på ens egne forventninger. I gymnasiet blev jeg i næsten alle fag skuffet over mindre end 10, fordi jeg vidste, at jeg kunne gøre det bedre. Andre er tilfredse med mindre. Mener at lærerne (kan ikke finde et link til at bekræfte) skal prøve at klæde de studerende så godt på, at karaktererne i klassen gennemsnitligt ligger på omkring eller over 7.
--
#28
puha
Supporter Aspirant
18-09-2009 22:08

Rapporter til Admin
#17 Ja nogle af dem... kan bare ik holde ud at man bliver presset på den måde af forældre og Lærer til at lave dem..
--
Hvad er ligheden mellem et ur og en luder? Svar: Uret siger: Tik tak tik tak. Luderen siger: Pik tak pik tak!
#29
Andro
Semibruger
18-09-2009 22:13

Rapporter til Admin
I Folkeskolen kan man bare lade være med at lave lektier, man kan sagtens nøjes med kun at lave afleveringer og stile uden det går det mindste udover læringen. Først på en gymnasial uddannelse kan man tude over lektier, men selv der kan det holdes til 1 time eller 2 om dagen.
--
#30
puha
Supporter Aspirant
18-09-2009 22:14

Rapporter til Admin
#3 Ha' ha'
--
Hvad er ligheden mellem et ur og en luder? Svar: Uret siger: Tik tak tik tak. Luderen siger: Pik tak pik tak!
#31
nikolajs12
Ultra Supporter
18-09-2009 23:03

Rapporter til Admin
#0 De er til grin, syndes det er latterligt, at jeg f.eks. ikke gider bruge flere timer om dagen, til lektier og stile, så for jeg lavere karakterer, end dem der bruger 5 timer om dagen for.
--
Gigabyte GA-X58-UD4P UD3 - Core i7-920 @ 3,6Ghz - 2xSamsung F1 750GB - 6 GB DDR3 ram - GeForce GTX260 Med Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX280
#32
Aceman
Nørd Aspirant
19-09-2009 11:50

Rapporter til Admin
#31 Det vel nøjagtigt ligesom hvis du arbejder 10 timer om dagen, får du mere i løn end dem som kun arbejder 7.
--
Phenom X3 2,3ghz, TwinX 8500 4GB, Samsung F1 1tb, Asus 9800GT 512mb, Logitech Cordless Wave Pro, SyncMaster 2243BW, NAD C320BEE, Dali Concept2
#33
Spam
Semi Nørd
19-09-2009 11:59

Rapporter til Admin
#31 Hvorfor er det latterligt? Btw du skulle overveje at bruge 20 minutter om dagen på lidt retskrivning.
--
#34
nikolajs12
Ultra Supporter
19-09-2009 12:39

Rapporter til Admin
#32 Det kan du jo ikke sammenligne, hvis jeg allerede har været i skole i 7-8 timer, gider jeg da ikke bruge 4-5 timer på lektier, så har jeg overhovedet ikke noget fritid.
--
Gigabyte GA-X58-UD4P UD3 - Core i7-920 @ 3,6Ghz - 2xSamsung F1 750GB - 6 GB DDR3 ram - GeForce GTX260 Med Arctic Cooling Accelero Xtreme GTX280
#35
bertleren
Superbruger
19-09-2009 13:41

Rapporter til Admin
nu går jeg i 10. og mine lærere har heldigvis en instilling til kun at give stile, projekter og afleveringer for en gang hver anden måned. men de kunne godt kordinere det lidt så de ikke kom samtidig
--
ved meget om animation og simulation. stort kéndskab til spil og evt. problemer med pcen
#36
efilNET
Semi Nørd
19-09-2009 13:51

Rapporter til Admin
Da jeg gik i folkeskole, efterskole og lige efter der, da var jeg heller ikke fan af lektier. Idag derimod har jeg intet problem med lektier, set i bagspejlet ærgre det mig at jeg ikke havde samme indstilling til udd. den gang som jeg har nu. tænkt sig hvad man kunne have blevet til ;-)
--
¿?efilNET¿?
#37
Aceman
Nørd Aspirant
19-09-2009 15:52

Rapporter til Admin
#34 Selvfølgelig kan jeg da det. Og desuden, ud fra din alder må du vel gå i 9., og for det første tvivler jeg på at du går i skole 7-8 timer hver dag, for det andet er det nærmest praktisk umuligt at bruge 4-5 timer om dagen på lektier i 9. klasse. #36 Præcis :)
--
Phenom X3 2,3ghz, TwinX 8500 4GB, Samsung F1 1tb, Asus 9800GT 512mb, Logitech Cordless Wave Pro, SyncMaster 2243BW, NAD C320BEE, Dali Concept2
#38
OVRKLL
Mega Nørd
19-09-2009 16:12

Rapporter til Admin
#37 Ganske rigtigt. Jeg skulle mene, at jeg oftest var i skole fra 8.15 til 14.10 eller 13.20, og lektierne kunne man sagtens nå at lave i pauserne eller på en halv time derhjemme - for slet ikke at tale om weekenderne. Men hvis du synes, du har for meget at lave nu, skal vi nok ikke begynde at snakke om gymnasiet eller universitetet :)
--
Piv, piv, piv.
#39
chreller
Ultrabruger
19-09-2009 16:26

Rapporter til Admin
Der er for mange der piver i den her tråd. Jeg er nødt til at stå op 5.40 HVER morgen, og på en normal skoledag kommer jeg hjem 15.45. Jeg har hver uge en matematik- og fysikaflevering, der hver tager ca. 5 timer. Oven i det er der de andre afleveringer og almindelige lektier. Jeg klager ikke gymnasiet er ikke en børnehave, men derimod en forberedelse til en videregående uddannelse.
--
#40
puha
Supporter Aspirant
20-09-2009 11:52

Rapporter til Admin
Men ellers vil jeg takke alle som har skrevet ind:) Det var meget interssant og har fået mig til at se bedre på lektier;)
--
Hvad er ligheden mellem et ur og en luder? Svar: Uret siger: Tik tak tik tak. Luderen siger: Pik tak pik tak!

Opret svar til indlægget: Hvorfor Lektier...

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning