Mørbrad bliver bredt set anerkendt som det bedste, grundet det fine kød og manglen på knogler... (sidder ved nakken)
Jeg ville nu sige det er en øl marineret T-bone steak på 400g stegt 3 min på hver side på grillen ;)
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
Ved ikke om det er det dyreste... Men bliver det tilberedt rigtigt; Oksemørbrad... For satan det er godt!!!
--
i5 2500k @ 4,6Ghz/AsRock P67 Extreme4/Corsair F60/Cogage Arrow/MSI 280GTX SLI/Thermaltake TR2/Lian Li PC-V1110a/Custom vand =
Hvis du taper noget bacon fast på en ko, så har du det bedste.
--
i7-920 @ 4.0 - Asus P6X58D Premium - 12gb Kingston Hyperx 1600mhz - Sapphire 5970 @ 850/1200 - OCZ Vertex 2
Filet mignon kekekeke
Din overskrift spørger efter det bedste, din brødtekst spørger efter det dyreste... Bedste =/= Dyreste
--
298 stemmer og jeg uploader et billede af min hagekors tatovering!!!
En stor fed mørbrad, rullet ind i bacon, overtrukket med ost og så rullet ind i bacon.
Til drikkelse. Et glas baconfedt.
Bacon.
Sult.
--
Join min facebook fansite! http://kortlink.dk[...]
Alt gik galt i Danmark, da man gav opvaskemaskiner navne og stemmeret. Bacon er verdens bedstre grydderi!
Oksemørbrad er nok det fineste kød, min mor griller det og oksetyndsteg 5 gange om ugen om sommeren :P
--
Herp derp derp
#6 Det fineste kød i verden eller bare fra familien ko?
--
298 stemmer og jeg uploader et billede af min hagekors tatovering!!!
7# Det fineste kød i Congo Bongo.
Ej, jeg mente fra koen, men ærligt talt ved jeg ikke hvad der skulle være bedre :)
--
Herp derp derp
Det fineste og dyreste kød i verdenen er da vist nok Kobe kød fra Japan :D
Det er jo så smag og behag om man så også syntes det er det bedste :D
--
Greeks for life!!!!
#8 Bacon er velsagtens det bedste der findes.
--
298 stemmer og jeg uploader et billede af min hagekors tatovering!!!
#6 - Ye, din mor griller noget så "dyrt" som mørbrad 2-3 gange om ugen :P?
--
c'',)
#1, Mørbraden sidder ikke ved nakken, den sidder på bagfjerdingen, hæftet fast på låret og gående op ad ryggen
Mørbrad er altid det møreste, men pga at den er fedtfri, også lidt uden den store smag
Filet, kan være ligeså mørt - og smager gerne af lidt mere, pga fedtkanten og ofte en god marmorering
Det bedste kød på markedet er Kobe kød, ligger på en kilopris på pmkring 2500,-
Ellers er kød fra Limousine eller Hereford en rigtig god kvalitet
Kød fra Danmark er ikke blandt det bedste i verden, ca 85% af vores kød stammer fra malkekvæg
--
Supra Societatem Nemo
Engang Brøndby - altid Brøndby.
Hmm, hver sin smag.
Min favorit er Culotten, når den laves på Weberen og fedtlaget bliver sprødt og salt. Jeg er selvfølgelig klar over at dette ikke er det "fineste" men hvis man ser på smagen syntes jeg dette er det bedste..
--
Ny spændende maskine under bygning
Har en del gamle stumper som kunne være til salg. Kik forbi min profil.
Det fineste/reneste er mørbraden.
Som flere er inde på, er det bare ikke det "bedste".
Jeg foretrækker selv culotten eller cuvetten.
Men fileten er bestemt heller ikke dårlig...
Mon man lige skulle rende ned i fryseren og tage et stykke limousine-ko op.
--
+1 indlæg = *PUFF*
Lav din egen hol-setup-liste: http://hamdenkloge.dk[...] #12 Oh well... Jeg failede... Jeg troede faktisk det var en stribe kød der sad hæftet ved nakken, og så løb langs rygraden :)
Der kan man bare se
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
#12 og #14 hvor køber man egentlig den slags kød? altså Hereford og limousine. har snart fødselsdag så måske der sku en omgang af det på bordet :D er det bare ned til slagteren?
--
Alt på et dyr et jo godt. Det kommet ligeså meget an på den person der laver maden. Det er fedt i skriver mørbrad med Bacon er godt, men hvad er det så i smager? Hehe
--
Oksebacon.
--
Handel med Komplett holder ikke danskere fra arbejdsløshedskøen.
En god mørbrad fra Argentina/Irland er nok noget af det møreste mørbrad der findes. Skær en god klumt kød uden sener, bank den så sindssygt ud, fyr lidt olie på en pande, steg den 3-4 minutter på hver side ( Alt efter tykkelse )
og put den i ovnen i ca. 4-5 minutter. Værsgo' 1 stk kød der smelter på tungen.. Jeg er kun 16, men jeg laver mad på mit arbejde, så jeg kan mit mørbrad! :-D
--
Dræll Niss
#17
"
Alt på et dyr et jo godt."
Det er vist smag og behag. Personligt er jeg ikke så meget til hverken kohornesuppe, klov-burger eller yver-nuggets.
--
Reality is the original Rorschach. "bump" = lukket tråd
http://www.google.com[...] Oksemørbrad ftw!
--
Signatur (valgfri)
Fik en gang Angus bøffer skåret ud af mørbrad, og damn det var godt :) Vi havde også betalt noget lignende 200kr per bøf og det var selvfølgelig ikke på en restaurent.
--
Jeg har hørt det skulle være tungen :D
Men mener det er noget med at det bare er muskler og det skulle være det bedste :O
(har IKKE selv smagt det og vil ik :) )
--
#23 Det er faktisk rigtigt, en godt tilberedt runge smager utroligt godt, men netop fordi det er tunge, er mange menneske frastødt af det... Dumt
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
kommer jo også helt an p hvilken ko du har tænkt dig at tage det kød fra. om det en syg ko, eller en frisk ko der har fået massage hele sit liv, har også en del at sige.
--
dont argue with idiots, they will drag you down to their level and beat you with experience
#23
Du snyder dig selv for et godt måltid. Tunge er utroligt mørt.
--
Handel med Komplett holder ikke danskere fra arbejdsløshedskøen.
Kobe kød er super - der synges sange til dyret, det får fin mad fra franske restauranter med rødvin fra specielle marker, daglig massage og hornene bliver pudset hver morgen... .. .
Det er virkelig pengene værd.. o.O
Feinschmeckere altså.
--
chateubriand (tror det er sådan man staver det) det fineste stykke af mørbraden
--
quad-core q9550 8gb ddr2 ram gtx 295 3*500 gb harddiske
og en lenovo g550
I JUST LOST THE GAME
I har glemt oksehøjreb, med den rigtige fedtmarmorering er det, det med mest smag. Så kan mørbraden godt gå hjem og lægge sig :-)
http://www.google.dk[...]
--
To stk. En stationær og en bærbar. Da jeg arbejdede i Irma, sagde slagteren at det bedste oksekød (som var til at komme i nærheden af prismæssigt) var fra brasiliansk og argentinsk højlandskvæg :) Men personligt vil jeg nu også mene at bacon er det ultimative kød ;)
--
Hi-fi-freak
info om pc i profil :)
E.T. didn't need an iPhone .. do you? :P
#30 Dig og dit Irma...
Jeg holder på de amerikanske okser, der er blevet blandet med bison :)
Ellers er jeg også klar på bacon til hver en tid :) (Tunge med BACON!!!!)
--
Citat ToFFo: "Jeg ka ordne ludere hurtigere end sNIPP ka æde en big mac"
Uha jeg elsker kød :D
Oksemørbrad er altid godt
Couvette kommer det ikke fra en ko?
Roastbeef Er heller ikke at kimse af
--
Phenom 2 965, 870 extreme, gigabyte gtx460, 4 gb cl7, coolermaxter 750, 2x sata6 640gb.
#31
Bacon på tungen får lige pludseligt en helt anden betydning. :-)
--
Handel med Komplett holder ikke danskere fra arbejdsløshedskøen.
Couvette kommer det ikke fra en ko?
#32
Tror nu ikke der er den store forskel på om det er en kvie, ko, stud, eller tyr.
ALLE bliver betegnet som en okse når du køber det ved købmanden eller slagteren.
Forskellen ligger i alderen..
Når jeg får en kalv fra den gamle, så er alt kødet lige så mørt som en Oksemørbrad købt ved slagteret..
--
Gigabyte 790 FXTA UD5-Phenom II-965 C3@4,0 Ghz
Crucial DDR3 1333MHz 4GB KIT CL9
PowerColor 5870 Pcs+
Kingston SSD Now v+ 64 GB
#34 Der lærte jeg så lige noget nyt, landbrug er ikke min stærkeste side ;)
En Stud? Første gang jeg har hørt det udtryk.
Hmm der findes jo Okser? Altså dem i Afrika osv? Eller er det også bare køer?
--
Phenom 2 965, 870 extreme, gigabyte gtx460, 4 gb cl7, coolermaxter 750, 2x sata6 640gb.
genialt indlæg på hardware online :D
Men jeg ville nok sige det dyreste på markedet kobe oksemørbrad xD
--
Allways look on the bright side of death (:
#35 ja der findes okser i afrika :-)
Det er også misvisende at kalde det oksekød. Det burde hedde kvægkød. Enten stammer det fra kødkvæg eller malkekvæg. Det er ikke meget okse over det :-)
Iøvrigt kan malkekvæg være ganske ok. Det handler om modning og ofte er det der filmen knækker. Det skal jo helst hænge X antal dage for at blive godt.
BTW: En stud er en kastreret tyr, ligesom en galt er en kastreret orne og en vallak er en kastreret hingst
--
Phenom II 965 3,4@4,0 h70 haf922-Gigabyt GA-MA790XT-UD4P- OCZ AMD BE 2x2 GB 1600mhz- 2x5870cf -TX850W PSU
#37
Og en kastreret hankat er bare en kat... :-)
En bede er en kastreret vædder (i sangen "Ole sad på en knold og sang" nævnes beder).
--
Handel med Komplett holder ikke danskere fra arbejdsløshedskøen.
Tournedos eller Entrecôte! :)
--
"We live on the brink of what our world can withstand"
Ribeye
Damn en ribeye bøf er god... Det er et stykke kød hvor der er meget fedt marmorering, altså giver det en masse smag.
Det er lidt dyrt, men ikke så dyrt som mørbrad.
--
Q9550 - 6870 - p5q-e - 8gb ddr2
personligt er jeg også til ribeye som nr #40 :D men men går sku heller aldrig galt i byen med en T-bone, så får man jo både filet og mørbrad:D
--
Nvidia