Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Forum \ Off Topic \ Hyggekrogen
Denne tråd er over 6 måneder gammel

Er du sikker på, at du har noget relevant at tilføje?

Salt- og sukkerkonservering (osmose)

Af Gæst Tobias | 26-03-2013 11:49 | 947 visninger | 1 svar, hop til seneste
Hej hol. Hvis vi tænker på osmose, som emnet i en rapport. Og jeg skal svare på spørgsmålet: Hvorfor er salt- eller sukkerkonservering effektive konserveringsmetoder? Er der en som kan svare på det? Tak! Tobias.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#1
Whittaker
Ny på siden
26-03-2013 12:01

Rapporter til Admin
Når man konserverer en vare, er det fordi man ønsker at mikroorganismer skal have sværere ved at nedbryde føden. Vha. osmotiske forhold, som salt/sukkerbalancen jo er implementeret i kan man derfor give mikroorganismer sværere betingelser for at nedbryde føden, ved selv kunstigt at ændre fødevarens osmotiske forhold.
--

Opret svar til indlægget: Salt- og sukkerkonservering (osmose)

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning